evitacre Opublikowano 18 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2024 (edytowane) Mam zajebista fazę na wydawanie $$$ przed sezonem do mnie payton prichard, do @RonnieArtestics 7$! Edytowane 18 Września 2024 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 18 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2024 zgadza się. w podobnej cenie chodzi stewart, czas jest do jutra wiec zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 18 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2024 Zrzucam: Banton, Olynyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 19 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2024 Zwalniam Krisa Murraya. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 19 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2024 U mnie jeszcze stewart out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 19 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2024 Mam mały problem z aktualizacją składów także przedłużam termin do końca tygodnia. Do niedzieli. Do tego czasu ogarnę. Dzięki za wyrozumiałość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 19 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2024 U mnie Brandon Clarke out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vic Opublikowano 19 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2024 Hunter i Oubre out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 19 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2024 W dniu 18.09.2024 o 07:02, TryczekSzukarek napisał(a): wymień mi Goddeya i Watsona za Mitchell Rozwiń po wymianie jesteś 16,70 ponad progiem @TryczekSzukarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 19 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2024 W dniu 19.09.2024 o 08:29, Tocheck napisał(a): po wymianie jesteś 16,70 ponad progiem @TryczekSzukarek Rozwiń Wywalam porter Jr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 20 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2024 Zgodnie z nowym zwyczajem, zwalniam R. Williamsa i AJ Griffina w deadline, jeżeli nic innego wcześniej nie zrobię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 20 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2024 W dniu 20.09.2024 o 05:55, Tecu napisał(a): Zgodnie z nowym zwyczajem, zwalniam R. Williamsa i AJ Griffina w deadline, jeżeli nic innego wcześniej nie zrobię. Rozwiń Nie wiem o jaki zwyczaj chodzi ale wg mojej szklanej kuli nadal jesteś 9,65 nad capem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 20 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2024 W dniu 20.09.2024 o 07:13, Tocheck napisał(a): Nie wiem o jaki zwyczaj chodzi ale wg mojej szklanej kuli nadal jesteś 9,65 nad capem.. Rozwiń Nawet jak zrzucę Williamsa i Griffina? Da radę aktualizację, bo ja szczerze to robię to w ciemno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 20 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2024 Zerknij na pierwszą stronę, wrzuciłem wersję roboczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 20 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2024 U Ravena Dalton Knecht i Lonnie Walker out U tomkakolby Lillard i Drummond out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 20 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2024 W dniu 20.09.2024 o 13:08, Tocheck napisał(a): U Ravena Dalton Knecht i Lonnie Walker out U tomkakolby Lillard i Drummond out Rozwiń Prawdziwa wojbomb! Lillard? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 20 Września 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2024 Pewnie nie wierzy w dalszy progres .. Sprawdźcie czy składy się zgadzają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Team Opublikowano 20 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2024 W dniu 4.09.2024 o 10:28, evitacre napisał(a): @Kuba Team Valanciunas +10$ @evitacre Dangelo Russel -------- @24kobe8 Tobajasz Harris + Dangelo Russel @evitacre Harden + K George Rozwiń U mnie Russel poszedł za Valanciunasa+10$ @Tocheck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 20 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2024 Nie no bez jaj Lillard ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 20 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2024 Może jednak, wzorem fbx1 pozwólmy mu jednak zmienić decyzję i ewentualnie sprzedać za coś? @Tocheck - Ty decydujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi