agresywnychomik Opublikowano 6 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2024 4 godziny temu, DRK napisał(a): Zanim znajdziemy ósmego to można doprecyzować kategorie. Z tych co Ignazz podrzucił to kilka godnych rozważenia wydaje mnie się. Ma być nas ośmiu, to nie trzeba będzie jakoś szczególnie głęboko kopać. I narazie widzę sześciu uczestników zgłosiło się , chyba że @ignazz siódmy. Zapraszamy Nie jestem zwolennikiem dorzucania kategorii @ignazz z tego co zaproponował musiałbym 7 googlowac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2024 Dobra moje propozycje 1) największe imperium w dziejacj 2) największy reformator w dziejach 3) najważniejsza bitww 4) najwybitniejszy generał 5) najbardziej wyróżniające się państwo na tle epoki 6) najważniejsza decyzja 7) największy łut szczęścia 8 największy błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 6 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2024 24 minuty temu, RappaR napisał(a): Dobra moje propozycje 1) największe imperium w dziejacj 2) największy reformator w dziejach 3) najważniejsza bitww 4) najwybitniejszy generał 5) najbardziej wyróżniające się państwo na tle epoki 6) najważniejsza decyzja 7) największy łut szczęścia 8 największy błąd Może uściślić tzn że 6, 7 i 8 nie dotyczą bitew. Oraz jezeli dam wielką Lechie w Imperiach to mogę to samo użyć w wyróżniającym sie panstwie na tle epoki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 10 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2024 Bedzie cos z tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2024 17 minut temu, Reikai napisał(a): Bedzie cos z tego? Na 7 osób cos mało, ogólnie małe zainteresowanie więc możesz zrobić jakiś własny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 10 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2024 @Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 10 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2024 Zróbcie najwyżej mniej kategorii i grajcie w siedmiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2024 4 godziny temu, Kily napisał(a): Zróbcie najwyżej mniej kategorii i grajcie w siedmiu To nie problem w liczbie kategorii, co w liczbie wyborów. Im dalej, tym ciekawsze wybory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 11 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2024 14 godzin temu, Kily napisał(a): Zróbcie najwyżej mniej kategorii i grajcie w siedmiu moze zagrasz? Bedzie 8 . Ja zamierzam grac na luzie just for fun. Nie czuje się mocny w wielu kategoriach ale nie o to przecież chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 12 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2024 23 godziny temu, Gregorius napisał(a): moze zagrasz? Bedzie 8 . Ja zamierzam grac na luzie just for fun. Nie czuje się mocny w wielu kategoriach ale nie o to przecież chodzi. Moja wiedza jest zdecydowanie zbyt wybiórcza, ale chętnie się Wam poprzyglądam. W dniu 11.07.2024 o 00:12, RappaR napisał(a): To nie problem w liczbie kategorii, co w liczbie wyborów. Im dalej, tym ciekawsze wybory To zróbcie sobie po dwa okrążenia w każdej kategorii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 12 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2024 Poczekajmy na więcej uczestników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2024 Teraz, ignazz napisał(a): Poczekajmy na więcej uczestników. Ty in? Więcej nie będzie, jak namówimy @Kily i @P_M to mamy 10 i to taki maks na jaki można liczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 12 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2024 @RappaR nie oznaczył wcześniej to bym może się wpisał od razu a tak teraz już wiem że może być problem z czasem w tym miesiącu więc pozostaje cichym obserwatorem :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2024 @january Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi