RappaR Opublikowano 3 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2024 Ciekawe czy kogoś zainteresuje drugie podejście po kinematografii do ambitniejszego draftu Moje propozycje kategorii(wstępnie, nie wiem ile i czy ktoś się zgłosi) Najpotężniejsze imperium(w dziejach) Najważniejsza Bitwa Największy Reformator Najwybitniejszy generał Najpiękniejszy styl architektoniczny Najważniejsze miasto Najlepsza historia, która zdarzyła się naprawdę Najważniejsza decyzja Tradycyjnie: @BMF @the_secret @Reikai @P_M @julekstep @DRK @Braveheart22 @Sylvinho. @ernie9005 @LeweBiodroSmoka@Gregorius @ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 3 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2024 Możesz mnie zapisać. Na luzie bez spiny mogę zagrać. Co rozumiesz przez dwie ostatnie kategorie? Najważniejsza decyzja tzn najważniejsza decyzja zmieniająca historie typu (100% zartobliwie): nie wykonanie aborcji na Hitlerze przez jego matkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2024 Ja wstepnie tez Moje historie z rozgrywek w Crusader Kings tez sie licza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 3 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2024 Ja chetnie poczytam, ale nie bede sie kompromitowal biorac udzial w czyms, o czym nie mam pojecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 3 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2024 Ja podobnie jak Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 3 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2024 Ja chętnie zagram na zasadzie doksztalcania się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 4 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2024 Z przyjemnością spróbowałbym swoich sił. Co do kategorii to ten styl architektoniczny trochę bardziej pasuje mi do jakiegoś ATF NAJ. Ale ma być lajtowo to oczywiście nie upieram się. Pod rozwagę dołożyłbym może kategorię - najbardziej niewykorzystana szansa w historii. Trochę taki temat z gatunku historii alternatywnej, ale może być ciekawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2024 Takie minimum do draftu to 8, na razie jest 5. 3 godziny temu, DRK napisał(a): Pod rozwagę dołożyłbym może kategorię - najbardziej niewykorzystana szansa w historii. Trochę taki temat z gatunku historii alternatywnej, ale może być ciekawe. To też dobry pomysł. Generalnie dawałem luźno kategorie, nie chciałem też by się pokrywały za bardzo z draftem all time postaci w historii, a one właśnie zabrały sporo potencjalnych kategorii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 4 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2024 Styl spoko jak mi ktos wezmie moj ulubiony to strzele qcina xD Mozemy dodac najlepszego generala 2 wojny albo 20 wieku bo tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2024 zamiast stylu może po prostu 'najbardziej imponująca budowla' / 'CUD ŚWIATA' czy coś w ten deseń 55 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Mozemy dodac najlepszego generala 2 wojny albo 20 wieku bo tak nieeee 20 wiek dla lamusów starożytność dla chadów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 4 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2024 9 minut temu, julekstep napisał(a): zamiast stylu może po prostu 'najbardziej imponująca budowla' / 'CUD ŚWIATA' czy coś w ten deseń Zdecydowanie bardziej mi się ten pomysł podoba niż styl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 4 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2024 (edytowane) 41 minut temu, julekstep napisał(a): zamiast stylu może po prostu 'najbardziej imponująca budowla' / 'CUD ŚWIATA' czy coś w ten deseń nieeee 20 wiek dla lamusów starożytność dla chadów! Jeszcze nawet nie wybralem a ten już zaczyna xDDD Edytowane 4 Lipca 2024 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2024 1 minutę temu, agresywnychomik napisał(a): Jeszcze nawet nie wybralem a ten już zaczyna xDDD Prawdziwi mistrzowie nie odpuszczają w preseasonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2024 Może jeszcze: najpoważniejszy błąd polityczny lub / i blad na polu bitwy niewykorzystane zwycięstwo najgorszy dowódca najlepszy wynalazek militarnie najlepszy wynalazek gospodarczy Łut szczęścia zmieniający oblicze polityczne najlepsza niezdobyta forteca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 4 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2024 1 godzinę temu, ignazz napisał(a): Może jeszcze: najpoważniejszy błąd polityczny lub / i blad na polu bitwy niewykorzystane zwycięstwo najgorszy dowódca najlepszy wynalazek militarnie najlepszy wynalazek gospodarczy Łut szczęścia zmieniający oblicze polityczne najlepsza niezdobyta forteca Faktycznie takie na luziku te kategorie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2024 @Reikai @P_M dołączcie mamy 8 i gramy atf na luzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 6 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2024 5 minut temu, RappaR napisał(a): @Reikai @P_M dołączcie mamy 8 i gramy atf na luzie Bardzo chetnie, ale ja widzialem wiecej bitew na zywo, niz czytalem o nich w ksiazkach. Nie, zeby bylo sie czym chwalic, ale ja nie mam pojecia o historii niestety poza youtubkiem I jakas Historia bez cenzury xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2024 Teraz, Reikai napisał(a): Bardzo chetnie, ale ja widzialem wiecej bitew na zywo, niz czytalem o nich w ksiazkach. Nie, zeby bylo sie czym chwalic, ale ja nie mam pojecia o historii niestety poza youtubkiem I jakas Historia bez cenzury xD A ja widziałem więcej meczy NBA na yt niż na żywo i grałem w atf NBA to zabawa, a nie walka o złote gacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 6 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2024 10 minut temu, RappaR napisał(a): A ja widziałem więcej meczy NBA na yt niż na żywo i grałem w atf NBA to zabawa, a nie walka o złote gacie Dobra, dopisz mnie. Najwyzej bede jechal z Wikipedii I sie czegos naucze, zamiast geekowac o drafcie 2025. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 6 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2024 4 godziny temu, RappaR napisał(a): @Reikai @P_M dołączcie mamy 8 i gramy atf na luzie Zanim znajdziemy ósmego to można doprecyzować kategorie. Z tych co Ignazz podrzucił to kilka godnych rozważenia wydaje mnie się. Ma być nas ośmiu, to nie trzeba będzie jakoś szczególnie głęboko kopać. I narazie widzę sześciu uczestników zgłosiło się , chyba że @ignazz siódmy. Zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi