Skocz do zawarto艣ci

[2044] Power Rankingi itp

julekstep

Rekomendowane odpowiedzi

10 minut temu, Alonzo napisa艂(a):

Tak, ale og贸lnie Goran jest kozakiem w simce. Julek jednak od zawsze trzyma si臋 exela ignoruj膮c czasami faktyczn膮 rol臋 przysz艂ego HOF :P

I tej filozofii si臋 przyjacielu trzymaj!聽

Wielki HOF Dragic!聽

A ja zacieram r臋ce na Tw贸j pick!聽

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

bardzo mnie ciekawi Dray.

dawa艂em mu 5 mln (+5% ) na sezon troch臋 na wyrost poniewa偶 go pickowa艂em i chcia艂em mie膰 gracza=symbol. zawsze za 5 mln rolers w s5 lub z 艂awki na 2-3 pozycje mo偶e by膰.

jego wysoka pozycja mnie troch臋 dziwi poniewa偶 jego obrona chyba z powodu wzrostu jest przereklamowana (chocia偶 @Krzemo pisa艂 kiedy艣 偶e wzrost w simce nie ma znaczenia ). jak dawa艂em go na PF gdzie ma naturalne statystyki obronne to cz臋sto mia艂 foul trouble. na SF niemi艂osiernie jecha艂y go Gaya, Dengi, Grffiny i inne ludki .w sumie chyba ma SG si臋 najlepiej sprawdza艂 ale bez sza艂u. simka na FA max dawa艂a mu MLE lub 3-4 mln na 2 lata. b臋dziemy obserwowa膰 Draya i 偶yczymy mu wszystkiego dobrego na nowej drodze 偶ycia.

Odno艣nik do komentarza

25 minut temu, Koelner napisa艂(a):

bardzo mnie ciekawi Dray.

dawa艂em mu 5 mln (+5% ) na sezon troch臋 na wyrost poniewa偶 go pickowa艂em i chcia艂em mie膰 gracza=symbol. zawsze za 5 mln rolers w s5 lub z 艂awki na 2-3 pozycje mo偶e by膰.

jego wysoka pozycja mnie troch臋 dziwi poniewa偶 jego obrona chyba z powodu wzrostu jest przereklamowana (chocia偶 @Krzemo pisa艂 kiedy艣 偶e wzrost w simce nie ma znaczenia ). jak dawa艂em go na PF gdzie ma naturalne statystyki obronne to cz臋sto mia艂 foul trouble. na SF niemi艂osiernie jecha艂y go Gaya, Dengi, Grffiny i inne ludki .w sumie chyba ma SG si臋 najlepiej sprawdza艂 ale bez sza艂u. simka na FA max dawa艂a mu MLE lub 3-4 mln na 2 lata. b臋dziemy obserwowa膰 Draya i 偶yczymy mu wszystkiego dobrego na nowej drodze 偶ycia.

Drey to zwykly rols z marnie rozstawionymi skilami np na obronce zbyt kijowy handling, na podkoszowego przecietny blok, tutaj ten overall tylko tak urzeka

Odno艣nik do komentarza

16 godzin temu, julekstep napisa艂(a):

7 (-2). DeMarcus Cousins - w zesz艂ym roku liczony jako center, jednak od momentu doj艣cia Biedrinsa do sk艂adu by艂 w mistrzowskich Jazz nominalnym PFem. Generalnie gorsza wersja Embiida, bez tr贸jki i z jeszcze wi臋ksz膮 czerwon膮 flag膮 je艣li chodzi o potencjaln膮 mas臋 strat.

I zaliczy艂 bagatela -15 w samym ataku :)

A Ty go dajesz wy偶ej ni偶 Favorsa, kt贸ry bije go pod ka偶dym aspektem :)

I chyba zgubi艂e艣 Porzingoda, kt贸ry pewnie powinien by膰 czwarty, a Favors pi膮ty, no niech b臋dzie sz贸sty, bo mo偶e Wood faktycznie lepszy.

Odno艣nik do komentarza

4 minuty temu, MarcusCamby napisa艂(a):

I chyba zgubi艂e艣 Porzingoda, kt贸ry pewnie powinien by膰 czwarty, a Favors pi膮ty, no niech b臋dzie sz贸sty, bo mo偶e Wood faktycznie lepszy.

eeeeeeeeeeeeej

jakby ekspert da艂 a偶 3 graczy knicks w top5 na pozycjach to collapse pewny a tak to jeszcze jest nadzieja聽

Odno艣nik do komentarza

13 minut temu, MarcusCamby napisa艂(a):

I zaliczy艂 bagatela -15 w samym ataku :)

A Ty go dajesz wy偶ej ni偶 Favorsa, kt贸ry bije go pod ka偶dym aspektem :)

Porzi to nabijacz box贸w, ale pewnie w top10 b臋dzie

aha ju偶 widz臋 sk膮d ta walka o Favorka 鉂わ笍

Edytowane przez julekstep
Odno艣nik do komentarza

2 minuty temu, julekstep napisa艂(a):

Porzi to nabijacz box贸w, ale pewnie w top10 b臋dzie

W ofensywie prawie poziom Kevina Love. W defensywie ca艂kiem mocny, chocia偶 boli s艂aby perimeterD.

7 minut temu, Koelner napisa艂(a):

eeeeeeeeeeeeej

jakby ekspert da艂 a偶 3 graczy knicks w top5 na pozycjach to collapse pewny a tak to jeszcze jest nadzieja聽

Patrz膮c na campy Leonarda i Porzignisa, Knicks powinni zaatakowa膰 mistrzostwo. Trzecia si艂a ligi na papierze tak wst臋pnie.

Odno艣nik do komentarza

3 minuty temu, MarcusCamby napisa艂(a):

Julek being Julek. Chyba ch艂op nigdy nie zrozumie tej gry.

a propos zrozumienia gry i jej mechanizm贸w -> to jak z tym Gasolem

bo nie wierz臋 偶e zacz膮艂e艣 g贸wnoburz臋 'z dupy' (jeszcze 艣ciemniaj膮c 偶e sprawdza艂e艣) i teraz nie potrafisz si臋 do tego przyzna膰, wi臋c ja co艣 musz臋 robi膰 藕le!

Odno艣nik do komentarza

1 minut臋 temu, julekstep napisa艂(a):

a propos zrozumienia gry i jej mechanizm贸w -> to jak z tym Gasolem

bo nie wierz臋 偶e zacz膮艂e艣 g贸wnoburz臋 'z dupy' (jeszcze 艣ciemniaj膮c 偶e sprawdza艂e艣) i teraz nie potrafisz si臋 do tego przyzna膰, wi臋c ja co艣 musz臋 robi膰 藕le!

Zaraz sprawdz臋.

Odno艣nik do komentarza

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Za艂贸偶 nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj si臋

Zaloguj si臋

Posiadasz ju偶 konto? Zaloguj si臋 poni偶ej.

Zaloguj si臋
  • Ostatnio przegl膮daj膮cy   0 u偶ytkownik贸w

• Brak zarejestrowanych u偶ytkownik贸w przegl膮daj膮cych t臋 stron臋.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...

Powiadomienie o plikach cookie

Umie艣cili艣my na Twoim urz膮dzeniu pliki cookie, aby pom贸c Ci usprawni膰 przegl膮danie strony. Mo偶esz dostosowa膰 ustawienia plik贸w cookie, w przeciwnym wypadku zak艂adamy, 偶e wyra偶asz na to zgod臋.