RonnieArtestics Opublikowano 29 Czerwca Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 3 minuty temu, ely3 napisał(a): Za to żona Cade robi furorę i ostatnio jest jej pełno w mediach. Wręcz ostati tydzień wiadomosci o niej były na X były w takich ilościach jak wiadomosci o NBA Ale on żartował z tym że Sophie to jego żona xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 29 Czerwca Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 21 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): Ale on żartował z tym że Sophie to jego żona xD Aż tak nie śledzę WNBA- myślałem ,ze to naprawdę jego żona . W ogólnie nie miałem pojećia o jej istnieniu do piatku kiedy nagle na twiterze zaczęło wręcz wylewać się i aż się bałem otworzyć lodówkę bo pewnie też by tam była Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 29 Czerwca Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 4 minuty temu, ely3 napisał(a): Aż tak nie śledzę WNBA- myślałem ,ze to naprawdę jego żona . W ogólnie nie miałem pojećia o jej istnieniu do piatku kiedy nagle na twiterze zaczęło wręcz wylewać się i aż się bałem otworzyć lodówkę bo pewnie też by tam była Wiele osób chciało by żeby im z lodówki Sophie wyskoczyła (byle żywa). Ale ona chyba nie jest w żadnym związku i mówiła w wywiadzie ze nie do końca kariery nie zamierza być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 30 Czerwca Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca W dniu 29.06.2026 o 10:14, Gregorius napisał(a): Wiele osób chciało by żeby im z lodówki Sophie wyskoczyła (byle żywa). Ale ona chyba nie jest w żadnym związku i mówiła w wywiadzie ze nie do końca kariery nie zamierza być. Czyli wciąż mam szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 30 Czerwca Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca Godzinę temu, RappaR napisał(a): Czyli wciąż mam szanse W teorii masz. Szczególnie ze wydaje się mega normalna. Ale rzadko dziewczyny wybierają nizsych od siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 30 Czerwca Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2 minuty temu, Gregorius napisał(a): W teorii masz. Szczególnie ze wydaje się mega normalna. Ale rzadko dziewczyny wybierają nizsych od siebie. To dobrze, że jestem od niej wyższy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 30 Czerwca Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 52 minuty temu, RappaR napisał(a): To dobrze, że jestem od niej wyższy A nie wygladasz ze masz ponad 185 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Lipca Udostępnij Opublikowano 17 Lipca WNBA robi się coraz lepsze i lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi