Reikai Opublikowano 22 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2024 Aha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 26 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2024 Przypominam o glosowaniu na PO + w specjalnym temacie dla Lopeza oraz Isaaca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 26 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2024 3 minuty temu, LAF napisał(a): O widzę kolejne ciekawe głosy. Rubio odrzuca PO i jedzie do Hiszpanii, ale Yuta do Japonii już nie mimo, że sytuacja podobna. Beka Daj jakieś źródła że Yuta jedzie do Japonii z takich samych pobudek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 26 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2024 8 minut temu, LAF napisał(a): O widzę kolejne ciekawe głosy. Rubio odrzuca PO i jedzie do Hiszpanii, ale Yuta do Japonii już nie mimo, że sytuacja podobna. Beka 4 minuty temu, kuba2419 napisał(a): Daj jakieś źródła że Yuta jedzie do Japonii z takich samych pobudek Tu LAF ma rację, czytałem, że odrzuca opcję i jedzie do Japonii, dlatego dałem NIE przy obu (Rubio, Yuta) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 26 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2024 No dziwna sprawa z różnymi głosami na tą dwójkę. Panowie po prostu mają już dość przeprowadzek i chcą do domu Yuta chyba nawet wrzucał pożegnalnego posta na insta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 26 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2024 (edytowane) 38 minut temu, LAF napisał(a): O widzę kolejne ciekawe głosy. Rubio odrzuca PO i jedzie do Hiszpanii, ale Yuta do Japonii już nie mimo, że sytuacja podobna. Beka To zmieniam przy Hucie jak też jedzie A z tym Holidayem to co robić?? Ktoś mu daje kontrakt w pierwszej turze??? To samo LeBron. W rl LA daje mu maxa Edytowane 26 Czerwca 2024 przez bogans2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 26 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2024 WOW TAK 7 - 10 NIE Watanabe TAK 8 - 9 NIE Rubio Ci zawodnicy naprawdę nie wiedzą czego chcą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 26 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2024 2 godziny temu, bogans2 napisał(a): A z tym Holidayem to co robić?? Ktoś mu daje kontrakt w pierwszej turze??? Możliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 26 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2024 2 godziny temu, bogans2 napisał(a): A z tym Holidayem to co robić?? Ktoś mu daje kontrakt w pierwszej turze??? Pożyjemy, zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 26 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2024 3 minuty temu, Ashigaru napisał(a): Pożyjemy, zobaczymy. takze laf moze ogarnij pałe i zacznij myslec jak holiday Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 28 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2024 Godzinę temu, LAF napisał(a): Nurkic też odrzuca PO ? Heh Ja sie waham. Straszna bieda z centeami na rynku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 28 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2024 już odrzucił. przewaga głosów ogólnie to zapraszam pozostałych do oddania głosów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 28 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2024 8 godzin temu, ozzy110 napisał(a): już odrzucił. przewaga głosów ogólnie to zapraszam pozostałych do oddania głosów Ja juz nawet nie zapraszam, a ponaglam w weekend musi to byc skonczone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 28 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2024 Jrue serio idzie na FA i trafia do wypizdowa kosztem last dance z Dallas? i ewentualnie za rok znowu do kontendera za załóżmy 15-20mln na 2 czy 3 lata? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 28 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2024 22 minuty temu, bogans2 napisał(a): Jrue serio idzie na FA i trafia do wypizdowa kosztem last dance z Dallas? i ewentualnie za rok znowu do kontendera za załóżmy 15-20mln na 2 czy 3 lata? wątpię żeby trafił do wypizdowia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2024 ja wątpię, że za rok dostałby mniej niż 25M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 30 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2024 Alec Burks coś śmieszne pieniądze wziął jako gwarant. Rok temu miał MLE na stole warunkowe, w RL też dostaje ponad 10 baniek. Dziwne, że nie zdecydował się sprawdzić rynku. 5,6mln to myślę spokojnie ktoś mu rzucił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 30 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2024 22 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Alec Burks coś śmieszne pieniądze wziął jako gwarant. Rok temu miał MLE na stole warunkowe, w RL też dostaje ponad 10 baniek. Dziwne, że nie zdecydował się sprawdzić rynku. 5,6mln to myślę spokojnie ktoś mu rzucił. A Brook Lopez czemu nie chciał przetestować rynku będąc TOP 3 centrem na rynku? W realu rok temu podpisał 48/2, u nas w przyszłym sezonie zarobi 3mln mniej niż wynosi MLE, który będzie mieć z piętnaście zespołów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 30 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2024 16 godzin temu, Braveheart22 napisał(a): A nie jest to wina szablonu do głosowania? Bo generalnie to nie wiem, co się działo, nagle wyskakują jakieś tematy z ankietami, nikt nie wie o co chodzi. Czy są to jakieś wiążące ankiety czy tylko sondowanie przed głosowaniem player option... Nigdy czegoś takiego nie było. Ten temat powinien być zdecydowanie lepiej ogarnięty i wyjaśniony przed. No i ten zapis w regulaminie, jak pisałem, trzeba doprecyzować. Choć ja zwolennikiem takich podpisów bezpośrednio przed wejściem na rynek nie jestem. Czas na extension zawsze jest wcześniej. Ale jeśli jest wola, by to było to się dostosuję. Ponawiam temat. Na jakiej podstawie ma przejść jakiekolwiek extension w tym momencie? Temat kompletnie nie był wyjaśniony, nie wiadomo co to za ankiety, czy wiążące, czy nie i jakaś sonda. W szablonie też pominięte. Dopracujcie to najpierw, potem można się w to bawić, a na ten moment imho Brook i Isaac powinni wejść na rynek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 30 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2024 1 minutę temu, LONGER01 napisał(a): A Brook Lopez czemu nie chciał przetestować rynku będąc TOP 3 centrem na rynku? W realu rok temu podpisał 48/2, u nas w przyszłym sezonie zarobi 3mln mniej niż wynosi MLE, który będzie mieć z piętnaście zespołów Rok temu Brook Lopez był w all-def i drugi w głosowaniu DPOY. W tym wyglądał jak emeryt. Może to extension będzie błędem, ale nie jestem pewny czy Brook Lopez jeszcze raz wskrzesi swoją karierę. Mi się wydaje, że trzyletnia umowa jest korzystna jako zabezpieczenie. Gdyby miał dostać nawet pełne MLE to podejrzewam że ze względu na wiek, byłyby to tylko dwa lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi