Kucharius1 Opublikowano 10 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 Oby KP był zdrowy. Zmniejsza to szanse Mavs, ale Łotysz zasługuje jak mało kto, by pograć trochę w zdrowiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 10 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 1 godzinę temu, PorzinGOD napisał(a): https://x.com/SportsCenter/status/1800008239192371522 Król! ty jesteś przemek_orlinski ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 10 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 Godzinę temu, Reikai napisał(a): Bardzo duzo mentalnych bledow Mavs w 3 kwarcie, imo to im polozylo mecz. co masz na mysli? moim zdaniem Mavs się utrzymywali do tego momentu all-timerskim shot-makingiem Luki, Boston w sumie przez większość meczu generował sobie w miare dobre rzuty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 10 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 3 minuty temu, rw30 napisał(a): co masz na mysli? moim zdaniem Mavs się utrzymywali do tego momentu all-timerskim shot-makingiem Luki, Boston w sumie przez większość meczu generował sobie w miare dobre rzuty Glupie straty i to takie fest, glupie decyzje, troche jakby zaczeli grac w pospiechu. Celtics byli lepsi, ale Mavs zdecydowanie nie pomogli sobie kilkoma decyzjami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 10 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 3 godziny temu, Reikai napisał(a): Bardzo duzo mentalnych bledow Mavs w 3 kwarcie, imo to im polozylo mecz. Ciekawe co z KP, bo imo gra wielka serie. Czyli wtedy kiedy Luka nie miał już sił biegać i ktoś inny musiał zacząć grać. Już po meczu Mazzulla mówił, że KP zagra w Dallas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 10 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 10 godzin temu, lorak napisał(a): Tatumowi nic nie siedzi, ale poza tym gra bardzo dobrze ; ] to on jest głównym kreatorem, a i w D też robi robotę. Niby tak ale no oczekiwałbym ze 2 mecze w finałach nie będzie tak kasztanil rzutowo, zwłaszcza przy takim supporcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PorzinGOD Opublikowano 10 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 8 godzin temu, the_secret napisał(a): ty jesteś przemek_orlinski ? Nie. To nie ja. Ja nie potrafię istnieć sensownie na żadnym poziomie. Jestem sfabrykowany, jestem aberracją. Jestem niespójną istotą ludzką. Moja osobowość jest zaledwie niedokończonym szkicem, a mój brak serca tkwi głęboko i ma postać stałą. Moje sumienie, moja litość zniknęły dawno temu, jeśli w ogóle kiedykolwiek istniały... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 11 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 6 godzin temu, PorzinGOD napisał(a): Nie. To nie ja. ... Dzięki Bogu bo ten typ nie ma tu wstępu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 11 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 Godzinę temu, josephnba napisał(a): Dzięki Bogu bo ten typ nie ma tu wstępu a dlaczego? nie żebym tęsknił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 11 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 40 minut temu, ptak napisał(a): a dlaczego? nie żebym tęsknił. Jakoś nie mam ochoty współistnieć z kimś, kto nazywał ludzi stąd rasistami i z jego przydupasem Orlińskim Poznali osobiście masę ludzi stąd i dla zasięgów się skurwili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 Co Ty taki jesteś ultras ostatnio? Kucio to kucio a orzeł to orzeł. I to w wielu tematach szumisz Z racji wieku już trochę wyluzuj Seniorzy maja swoje przywileje. Korzystaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 11 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 1 minutę temu, ignazz napisał(a): Co Ty taki jesteś ultras ostatnio? Kucio to kucio a orzeł to orzeł. I to w wielu tematach szumisz Z racji wieku już trochę wyluzuj Seniorzy maja swoje przywileje. Korzystaj. Korzystam, jak puszczam bąka to wszyscy się zachwycają Orzełek swoje 5 gr do tej imby dorzucił choćby na TT wtedy czy w ich wspólnym podcaście Ja do żadnego z nich nie miałem absolutnie żadnych ale, wspierałem kanał, dorzuciłem swoją finansowa cegiełkę bo to "nasze chłopaki". Jednakże w chwili jak zrobili w społeczności NBA z nas bandę jebanych rasistów skleslilem obu Co innego gdyby orzeł siedział cicho. Nie oczekiwałem że wyrzeknie się przyjaciela boxmu odwaliło. Przemek jednak poszedł po bandzie i też parę slow dodał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 11 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 Bądźmy szczerzy, to forum jest jedynym miejscem o koszu gdzie wyzywanie od cweli przechodzi bez mrugnięcia okiem. Ogólnie parę lat temu było tu spokojniej, za to nie było tylu prawilnych na pokaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 11 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 11 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 Kto by sie spodziewał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 11 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 1 godzinę temu, airmax napisał(a): Syndrom Hardena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bostonian Opublikowano 11 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 E tam, overreaction Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stryder Opublikowano 11 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 11 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 8 minut temu, Stryder napisał(a): Szkoda chłopa. Taki talent a się rozsypuje. Jeden z dwóch Celtów których trochę lubię. Oprócz White'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 11 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 2 godziny temu, airmax napisał(a): A Wolves dali typowi cala serie stac w rogu i chillowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi