Skocz do zawartości

[FBX] FBX#1 - Sezon 2024/25

Roger

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, Roger napisał(a):

o do @matek, to ban na 14 dni liczony od dziś i czekam aż kogoś wyrzuci ze składu

II.4.a. Jesli ktos bedzie powyzej limitu pensji [lub powyzej limitu graczy w druzynie] w momencie rozpoczecia nowego sezonu to komisarz automatycznie bedzie usuwal zawodnikow zaczynac od najnizszej pensji [ale powyzej minimum] az druzyna znajdzie sie ponizej limitu pensji [lub najnizszego numeru w przypadku przekroczenia limitu graczy]. Dodatkowo na taka druzyne zostanie nalozana kara 14 dniowego bana na pobrania z FAsow.

1 minutę temu, wiLQ napisał(a):

A, sorry, przeczytalem to jako imie i nazwisko. To zostaje nam 2 GMow..

Nie no jeden, Pe mi wyraźnie na priv napisał że zostaje ten skład, więc Blake i Sasser polecieli na FA.

A W jazz w takim razie Mody, Wiseman i Holmes out.

23 minuty temu, Roger napisał(a):

Co do @PeWee, to na priv mi pisał, że jak się nic nie wydarzy, to tych 13 graczy ma być w jego składzie, więc z automatu polecieli Sasser i Wesley.

8 minut temu, Roger napisał(a):

Nie no jeden, Pe mi wyraźnie na priv napisał że zostaje ten skład, więc Blake i Sasser polecieli na FA.

Ale od kiedy prywatna wiadomosc do jednej osoby jest wystarczajaca by cokolwiek zmienic w skladzie?

Zwlaszcza, ze tu ewidentnie PeWee sie pogubil w swoich wymianach chociaz go upomniales o nadmiar graczy i w pierwszym poscie watku wrzuciles aktualizacje.

Nie bardzo widze roznice miedzy bledem z kategorii "nie ogarnalem pensji zawodnika, wiec przekroczylem limit salary" a bledem "nie ogarnalem wszystkich graczy, ktorych pozyskalem, wiec przekroczylem limit max rostera".

3 minuty temu, wiLQ napisał(a):

Ale od kiedy prywatna wiadomosc do jednej osoby jest wystarczajaca by cokolwiek zmienic w skladzie?

Zwlaszcza, ze tu ewidentnie PeWee sie pogubil w swoich wymianach chociaz go upomniales o nadmiar graczy i w pierwszym poscie watku wrzuciles aktualizacje.

Od zawsze, szczególnie że napisał to do mnie, a ja jestem tym najbardziej zainteresowany?

Pe jest na wyjeździe i może to też spowodowało, że koło 22 nie mógł napisać na forum, dlatego napisał do mnie wcześniej, że w razie gdyby rozmowy transferowe nie przyniosły efektu, to skład ma wygląda tak jak we wrzuconym poście.

Ale o co chodzi? Nakupowałem gości jak była okazja. Uznałem że mam w dupie wydanie 20$ tu czy tam. Na koniec z 18 wybrałem 13 która mi najbardziej pasowała i tą 13 wrzuciłem zarówno na forum jak i do Rogera.

Zgadzam się, że nie napisałem wyraźnie że kogoś wyrzucam, ale też myślałem że jak wrzucę 13 z która zostaje razem z fp to będzie to wystarczające.

7 minut temu, PeWee napisał(a):

Ale o co chodzi? Nakupowałem gości jak była okazja. Uznałem że mam w dupie wydanie 20$ tu czy tam. Na koniec z 18 wybrałem 13 która mi najbardziej pasowała i tą 13 wrzuciłem zarówno na forum jak i do Rogera.

Chodzi o to, ze wybierales sposrod 19 gosci [bo kupiles kogos po aktualizacji Rogera]... takze to caly czas wyglada jak bledy w ogarnianiu swojego inwentarza.

Jesli w swoim rozwazaniu swiadomie odpusciles wszystkich i po prostu wybrales nietypowa forme ogloszenia kogo wywalasz to tylko tyle z tego wynika.

7 minut temu, PeWee napisał(a):

Zgadzam się, że nie napisałem wyraźnie że kogoś wyrzucam, ale też myślałem że jak wrzucę 13 z która zostaje razem z fp to będzie to wystarczające.

Gdyby na tej liscie zabraklo gracza, ktorego nie chciales wywalic, a omylkowo nie dopisales do listy [np Clingana] to tez bys to uznal za ostateczna deklaracje?

Ogolnie sie czepiam bo wychodzi nam troche [nieswiadomego?] rzezbienia w zasadach.

Przykladowo, zdajecie sobie sprawe, ze wprowadzilismy handel kasa waiverowa na kredyt? Albo jeszcze wczesniejsze jej odnawianie.

wilq, wydawało mi się, że mając 18 zawodników prościej będzie napisać finalną listę niż kogo wywalam. taka jest prawdziwa historia.

chaos lekki może zapanował, ale elastyczność nie wpłynęła na nikogo na minus. i przed 22:00 było wszystko jasne.

22 minuty temu, piotreksuper napisał(a):

kiedy ruszamy?

Myślę że dziś.

Pozostała mi kosmetyka, bo składy wklepalem. Sprawdzę czy wszystko gra w składach, wprowadzę prawidłową kolejność waiverów i daje begin season.

Myślę że do 15 to zrobię.