Skocz do zawartości

[FBX] FBX#1 - Sezon 2024/25

Roger

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, Roger napisał(a):

o do @matek, to ban na 14 dni liczony od dziś i czekam aż kogoś wyrzuci ze składu

II.4.a. Jesli ktos bedzie powyzej limitu pensji [lub powyzej limitu graczy w druzynie] w momencie rozpoczecia nowego sezonu to komisarz automatycznie bedzie usuwal zawodnikow zaczynac od najnizszej pensji [ale powyzej minimum] az druzyna znajdzie sie ponizej limitu pensji [lub najnizszego numeru w przypadku przekroczenia limitu graczy]. Dodatkowo na taka druzyne zostanie nalozana kara 14 dniowego bana na pobrania z FAsow.

23 minuty temu, Roger napisał(a):

Co do @PeWee, to na priv mi pisał, że jak się nic nie wydarzy, to tych 13 graczy ma być w jego składzie, więc z automatu polecieli Sasser i Wesley.

8 minut temu, Roger napisał(a):

Nie no jeden, Pe mi wyraźnie na priv napisał że zostaje ten skład, więc Blake i Sasser polecieli na FA.

Ale od kiedy prywatna wiadomosc do jednej osoby jest wystarczajaca by cokolwiek zmienic w skladzie?

Zwlaszcza, ze tu ewidentnie PeWee sie pogubil w swoich wymianach chociaz go upomniales o nadmiar graczy i w pierwszym poscie watku wrzuciles aktualizacje.

Nie bardzo widze roznice miedzy bledem z kategorii "nie ogarnalem pensji zawodnika, wiec przekroczylem limit salary" a bledem "nie ogarnalem wszystkich graczy, ktorych pozyskalem, wiec przekroczylem limit max rostera".

3 minuty temu, wiLQ napisał(a):

Ale od kiedy prywatna wiadomosc do jednej osoby jest wystarczajaca by cokolwiek zmienic w skladzie?

Zwlaszcza, ze tu ewidentnie PeWee sie pogubil w swoich wymianach chociaz go upomniales o nadmiar graczy i w pierwszym poscie watku wrzuciles aktualizacje.

Od zawsze, szczególnie że napisał to do mnie, a ja jestem tym najbardziej zainteresowany?

Pe jest na wyjeździe i może to też spowodowało, że koło 22 nie mógł napisać na forum, dlatego napisał do mnie wcześniej, że w razie gdyby rozmowy transferowe nie przyniosły efektu, to skład ma wygląda tak jak we wrzuconym poście.

Ale o co chodzi? Nakupowałem gości jak była okazja. Uznałem że mam w dupie wydanie 20$ tu czy tam. Na koniec z 18 wybrałem 13 która mi najbardziej pasowała i tą 13 wrzuciłem zarówno na forum jak i do Rogera.

Zgadzam się, że nie napisałem wyraźnie że kogoś wyrzucam, ale też myślałem że jak wrzucę 13 z która zostaje razem z fp to będzie to wystarczające.

7 minut temu, PeWee napisał(a):

Ale o co chodzi? Nakupowałem gości jak była okazja. Uznałem że mam w dupie wydanie 20$ tu czy tam. Na koniec z 18 wybrałem 13 która mi najbardziej pasowała i tą 13 wrzuciłem zarówno na forum jak i do Rogera.

Chodzi o to, ze wybierales sposrod 19 gosci [bo kupiles kogos po aktualizacji Rogera]... takze to caly czas wyglada jak bledy w ogarnianiu swojego inwentarza.

Jesli w swoim rozwazaniu swiadomie odpusciles wszystkich i po prostu wybrales nietypowa forme ogloszenia kogo wywalasz to tylko tyle z tego wynika.

7 minut temu, PeWee napisał(a):

Zgadzam się, że nie napisałem wyraźnie że kogoś wyrzucam, ale też myślałem że jak wrzucę 13 z która zostaje razem z fp to będzie to wystarczające.

Gdyby na tej liscie zabraklo gracza, ktorego nie chciales wywalic, a omylkowo nie dopisales do listy [np Clingana] to tez bys to uznal za ostateczna deklaracje?

Ogolnie sie czepiam bo wychodzi nam troche [nieswiadomego?] rzezbienia w zasadach.

Przykladowo, zdajecie sobie sprawe, ze wprowadzilismy handel kasa waiverowa na kredyt? Albo jeszcze wczesniejsze jej odnawianie.

• Roger odpiął/ęła i zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.