julekstep Opublikowano 11 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 5 minut temu, P_M napisał(a): Ja mogę potrashtalkowac, ale tu słabe pole do tego Mam Cię jechać, bo lubisz opierdolic pierrota? Proste Nawet ignazz juz to robil xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 11 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 @Pablo81 też myślałem nad tym logo, jakoś miły sentyment do niego mam, mimo że te kolory na pierwszy rzut oka totalnie z czapy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 11 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 Teraz, P_M napisał(a): @Pablo81 też myślałem nad tym logo, jakoś miły sentyment do niego mam, mimo że te kolory na pierwszy rzut oka totalnie z czapy:) Świetne Jersey z serii "Fiesta" na tej bazie wychodziły. Te czarne. Myślałem nad nimi, ale zwyciężył sentyment do lat młodości i trójki Mookie/Smith/Dikembe. Patrzę na to logo i widzę: Dave, Sean, Avery i Vinny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 11 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 Godzinę temu, Pablo81 napisał(a): Napój bezalkoholowy: Kompot z czereśni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 11 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 Śpiewające fortepiany lubiliście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 12 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2024 17 godzin temu, julekstep napisał(a): Proste Nawet ignazz juz to robil xD Ale doceniłem po czasie gdy w Wedlu niespodziewanie dostałem tego batona w gratisie do rachunku. Od dawna się nie śmiałem przy otrzymaniu rachunku z knajpy. Po prostu nie chadzałem za młodu do Wedla aby znać ten baton Dlatego propsuje wybór batona co muszą za darmo dawać aby schodził ze stanu. Przynajmniej wybór patriotyczny. Wyższej półki amerykańskiej nikt nie ruszył a szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2024 2 godziny temu, ignazz napisał(a): Ale doceniłem po czasie gdy w Wedlu niespodziewanie dostałem tego batona w gratisie do rachunku. Od dawna się nie śmiałem przy otrzymaniu rachunku z knajpy. Po prostu nie chadzałem za młodu do Wedla aby znać ten baton Dlatego propsuje wybór batona co muszą za darmo dawać aby schodził ze stanu. Przynajmniej wybór patriotyczny. Wyższej półki amerykańskiej nikt nie ruszył a szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2024 Mamy środę, głosy w48h? Mamy 10 kategorii, żadnych nie do zastanawiania się czy coś, głosujemy preferencjami, nie ma co się pieprzyć bo nic nie wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2024 @Reikai ślemy gdzieś czy tutaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 12 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2024 1 minutę temu, julekstep napisał(a): @Reikai ślemy gdzieś czy tutaj? Tu proponuje, jawne glosy bez excelow. Swoje na 1 miejscu ofc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2024 Zagłosowałem, Reikai podwieś temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 12 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2024 Ej tak patrzę, że te wszystkie cukierki typu rafaello, ferrero czy inne draże, to w kategorii deser nie powinny nawet występować. Coś tu poszło nie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Bad Boy Załęcki Opublikowano 12 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2024 Lubię was panowie, ale o charakterności to wy c***a wiecie niestety. Jax chodził pod sprzętem całą karierę NBA, brał udział w strzelaninie, czołowa postać zadymy w the palace, nigdzie nie dał się schować... A tu jeden z drugim rzucają go gdzieś na 8-9 miejscu. Dno. Myślę że uczciwe byłoby, gdyby moje głosy w tej kategorii ważyły przynajmniej 3 razy tyle co (prawie całej) reszty. Bo podejrzewam że jako jedyny z tego grona siedziałem i grypsowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2024 (edytowane) 15 minut temu, P_M napisał(a): A co tak Ci się w Czarnobylu podobało? To "tylko" dobra produkcja, ale na pewno nie na 10/10 żeby nie spamować w temacie z głosami Czarnobyl jest rewelacyjny -> jedyny jego minus w tej kategorii to to że to taki pseudo-serial (ciężej coś popsuć jak jest tego tak mało) 31 minut temu, P_M napisał(a): Ej tak patrzę, że te wszystkie cukierki typu rafaello, ferrero czy inne draże, to w kategorii deser nie powinny nawet występować. Coś tu poszło nie tak. zajebiście że tak poszło (w sumie po czasie bym zmienił ptasie mleczko na maltesersy, ale jednak ptasie mleczko ma większy vibe rodzinnego poobiadowego deserku) HWDCiastom Edytowane 12 Czerwca 2024 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 12 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2024 (edytowane) @RappaR jak Friendsy stawiasz jako dobry serial za wizję. A Sherlocka masz w topce to nie za bardzo jest o czym dyskutować:) a doceniać Czarnobyl za scenariusz to też trochę zabawnie:) Ogólnie od strony technicznej to nie ma tam niczego spektakularnego ot konwencja dokumentu/miniserialu może Cię kupiła. Niemniej taki manhunt czy mindhunter były lepsze:) 46 minut temu, julekstep napisał(a): zajebiście że tak poszło (w sumie po czasie bym zmienił ptasie mleczko na maltesersy, ale jednak ptasie mleczko ma większy vibe rodzinnego poobiadowego deserku) HWDCiastom Nie no jakbym wiedział, że cukierki to biorę goata "maczki" i nikt nie ma podjazdu Edit. Michałki z Hanki miałyby drugie miejsce mocne;) Edytowane 12 Czerwca 2024 przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 12 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2024 4 minuty temu, P_M napisał(a): @RappaR Nie no jakbym wiedział, że cukierki to biorę goata "maczki" i nikt nie ma podjazdu To jest dopiero hipsterski pick. Nienawidza tych kuleczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2024 5 minut temu, P_M napisał(a): Nie no jakbym wiedział, że cukierki to biorę goata "maczki" i nikt nie ma podjazdu Edit. Michałki z Hanki miałyby drugie miejsce mocne;) Maczki brzmi jak jakieś hipsterskie gie ale Michałki na propsie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 12 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2024 Czarnobyl jest zajebisty, perfekcyjne mini-series, nie ma się do czego przyczepić, P_M jak zwykle alt-hipsterka, ale ... jeden sezon + niskie rewatch value, nigdy nie postawiłbym tego wyżej/obok wielosezonowych bangerów. Taki Lost najgorsze zakończenie ever, ale poziom funu w trakcie dużo większe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 12 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2024 1 minutę temu, BMF napisał(a): Taki Lost najgorsze zakończenie ever, ale poziom funu w trakcie dużo większe. A ogladales w trakcie powstawania? Bo ja pod koniec 2023 po raz pierwszy I nie czailem w ogole hejtu na zakonczenie, potem wyczytalem ze ludzie tak zyli na forach w trakcie krecenia tego, ze co by nie wymyslili to bylby zawod. Chociaz oczywiscie pierwsze 4 sezony > dwa ostatnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 12 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2024 7 minut temu, Reikai napisał(a): A ogladales w trakcie powstawania? Bo ja pod koniec 2023 po raz pierwszy I nie czailem w ogole hejtu na zakonczenie, potem wyczytalem ze ludzie tak zyli na forach w trakcie krecenia tego, ze co by nie wymyslili to bylby zawod. Chociaz oczywiscie pierwsze 4 sezony > dwa ostatnie. Yup, chyba efekt kiepskiego zakończenia potęguje value całego serialu + ostatni sezon (słaby). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi