Skocz do zawartości

The New York Knickerbockers 2025/2026

agresywnychomik

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 10.11.2025 o 17:18, agresywnychomik napisał(a):

It took a soft schedule, but Towns had his two highest scoring performances of the season at home this week, giving the Wizards 33 points while scoring 28 on the Nets. The Sunday game against the Nets was one where all 10 of Towns’ baskets were in the paint. He is playing with a mean streak, and he has double-digit rebounds in all nine games this season as well.

W dniu 18.12.2025 o 16:59, agresywnychomik napisał(a):

Heheh jak taki gówno puchar powoduje takie reakcje xD to aż się boje pomyśleć co będzie jakby tak przypadkiem Knicks pograli coś w finale ligi...

W dniu 5.02.2026 o 16:59, agresywnychomik napisał(a):

8 wygranych z rzędu pokonanie Nuggets w b2b. Towns ownuje Joka ;)

Komu potrzebny Giannis ? 

• 2 tygodnie później...
9 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

to jest imo największy pozytyw, jeszcze jakby się dało nim grać tak po 26 minut w PO, to może  coś z tego będzie

ogolnie fakt, ze ze zdrowym przez wiekszosc sezonu robinsonem nie zrobilismy duzo lepszego bilansu niz rok temu, pokazuje jaka c***owizne gramy.

żeby przez cały sezon nie udało sie ustalić hierarchii, ciagle szukac rotacji, by na koniec wyjebac z rotacji diaware kosztem clarksona,

no ciezko to zaakceptowac ciezko 

imo dla mnie zarowno do koszyczka thibsa jak i browna w szczegolnosci to, że jednak nie postawiono mocniej w roli ofensywnej na bridgesa, ktory powinien byc jasna trzecia opcja i ma ku temu predyspozycje. a tak to jest takie c*** wie co 

robinson powinien byc zas w s5, a hart z ławki. aktualna s5 gra zagrala dchyba najwieksze minuty ze wszystkich w sezonie, a jest na jakimś minimalnym plusie! 

Edytowane przez człowiek...morza

jak nie jestem fanem townsa, to to jak jest wykorzystywany, to ogolnie tragedia. spodziewalem sie cos moze ala sabonis z kings, a tu został totalnie zmarginalizowany. z drugiej strony wgl w townsa nie wierze w jakiejkolwiek roli, wiec ciezko stwierdzic, jakei rozwiazanei ejst optymalne

5 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

nie wiem czy on był tak do końca, zdrowy, na pewno to nie był ten sam Robinson, większość sezonu jakby na hamulcu ręcznym grał

gdy ogladam to wyglada legitnie wiec idk o co Ci chodzi 

8 minut temu, człowiek...morza napisał(a):

robinson powinien byc zas w s5, a hart z ławki. aktualna s5 gra zagrala dchyba najwieksze minuty ze wszystkich w sezonie, a jest na jakimś minimalnym plusie! 

z tym to jest naprawde jakis grubszy k**** skandal, wiec podbijam jeszcze raz

i powinno byc w tytule tematu

500 minut razem, netrtg 0.7 na plusie. wtf w ogóle, i zeby caly czas kisić to samo, mimo że mamy namacalne dowody, że to sie nie sprawdza.

co to w ogole mowi o brownie? 

Edytowane przez człowiek...morza

13 minut temu, człowiek...morza napisał(a):

gdy ogladam to wyglada legitnie wiec idk o co Ci chodzi 

mnie więcej o takie akcje jak powyższa, było ich mało, też nie oglądałem wszystkiego, albo po prostu mam jakiś wyidealizowany jego obraz gdzie wydaje mi się, że od kiedy Embiid go skontuzjował, to już nie wrócił do tamtego poziomu

13 minut temu, człowiek...morza napisał(a):

tym to jest naprawde jakis grubszy k**** skandal, wiec podbijam jeszcze raz

no i jaki jest sens dawania go do s5, skoro z założenia grasz nim góra jakieś 22 minuty?

pamiętacie jak debile z Chicago wygwizdali wdowę po Krauze?

szucuneczek

Edytowane przez LeweBiodroSmoka