Skocz do zawartości

The New York Knickerbockers 2025/2026

agresywnychomik

Rekomendowane odpowiedzi

przecież rok temu był podobny blowout w Denver, nie ma to żadnego przełożenia na prawdziwe granie, Gordon zardzewiały po kontuzji, Murray połamany, jakiś historynczny slump z open 3, nawet Sochan podobno dobrze wyglądał, nie wiem, bo dla spokoju ducha odpuściłem czwartą kwartę

20 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

przecież rok temu był podobny blowout w Denver, nie ma to żadnego przełożenia na prawdziwe granie, Gordon zardzewiały po kontuzji, Murray połamany, jakiś historynczny slump z open 3, nawet Sochan podobno dobrze wyglądał, nie wiem, bo dla spokoju ducha odpuściłem czwartą kwartę

Tak, rewelacyjnie zagrał: 

już tam pół biedy, że czytasz jakiś amatorów z TA aby wiedzieć co masz myśleć, nawet kij z tym, że wrzucasz to potem na forum myśląc, że kogoś to obchodzi

ale nie można być takim bezbekiem, cały czas coś o mnie pisać i ani razu nie wymyśleć nic zabawnego, to już Pan Alfred ma przynajmniej śmieszny avatar, dla Ciebie karny kutas to akt łaski, za taki performenc na zlotach byłbyś stojakiem pod drinka dla Jaśka

4 godziny temu, cwikson napisał(a):

Ostatni taki wpier... u siebie Nagetsy zaliczyły 28 lat temu, to nie dziw się, że parę postów poszło. Porażka jednym rzutem z mistrzem to nic niezwykłego to i pisać nie było o czym 😜

Porażka z OKC trzema punktami. Back 2 back , po powrocie z Toronto, bez MRoba i KAT fouled out,. W sumie żadnej ujmy nie przyniosła, Knicks zagrali co najmniej przyzwoity mecz. Cała seria meczów w marcu pokazuje że Brown ma jakiś plan na PO . Rotacja 9 grajków plus Hukporti, kiedy Mitch odpoczywa .Brumson jak mu rzut nie siedzi, nie pałuje na siłę , tylko zamiast ceglenia przez trzy kwarty rozdaje asysty 

4 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

już tam pół biedy, że czytasz jakiś amatorów z TA aby wiedzieć co masz myśleć, nawet kij z tym, że wrzucasz to potem na forum myśląc, że kogoś to obchodzi

za czytanie The Athletic jest c*** w dupe w kryminale  obśmianie na forum. i słusznie

Niestety obejrzałem właśnie, szkoda dobrego meczu KATa bo reszta słaba strasznie. Brunson, OG przewracali się częściej niż trafiali, Hart słabiutki, Bridges znowu pelerynę niewidkę założył. Ławka też niewiele wniosła i chyba szkoda, że Lakers stanęli w końcówce i przewaga mocno stopniała bo Sochan parkietu nie powąchał. 

Ogólnie słaby mecz obu ekip, z tym że Lakers mieli Luke i Reavsa i jak trzeba było to trafiali nieprawdopodobne rzuty. Knicks jak trzeba było to robili straty.

Godzinę temu, cwikson napisał(a):

szkoda dobrego meczu KATa

damn

gość miał 14 punktów 0/3 za trzy do czwartej kwarty i zaczął coś grać jak Lakers wyszli na +23, istotnie świetny mecz, tzn. ja tam wiadomo, zwykły hejterek, ale może niekoniecznie należy kogoś chwalić za nabijanie punktów w garbage time?

niech ktoś mu powie, że Jersey to nie LA i miejmy to z głowy, gdzie Zgierz, a gdzie Łódź, nie wiem czy on tu Lebrona parodiował, ulica sezamokowa na pełnej kurtyzanie 

największa obawa to ostatnio Brunson, od meczu z Chicago do meczu z Denver to jest 20ppg na 51TS, wiadomo, że niewielka próbka, ale nawet dla porównania w analogicznym okresie rok temu było to 28.6ppg na 607TS(ciut inny okres czasu, bo potem miał dłuższą kontuzje) tak słabego JB chyba w Nowym Jorku nie widzieliśmy

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

5 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

damn

gość miał 14 punktów 0/3 za trzy do czwartej kwarty i zaczął coś grać jak Lakers wyszli na +23, istotnie świetny mecz, tzn. ja tam wiadomo, zwykły hejterek, ale może niekoniecznie należy kogoś chwalić za nabijanie punktów w garbage time?

niech ktoś mu powie, że Jersey to nie LA i miejmy to z głowy, gdzie Zgierz, a gdzie Łódź, nie wiem czy on tu Lebrona parodiował, ulica sezamokowa na pełnej kurtyzanie 

Niewiarygodny jesteś z tym zakłamywaniem rzeczywistości i manipulowaniem xD

Jaki garbage time? 

Przecież oni zeszli do około 10pkt. z nim na boisku i walczyli praktycznie do samego końca. 

3 godziny temu, Alonzo napisał(a):

Jaki garbage time? 

Przecież oni zeszli do około 10pkt. z nim na boisku i walczyli praktycznie do samego końca. 

Wyjąłeś mi to z ust. Lakers mieli zadyszkę, a Knicks gdyby trafili jeszcze jedną, dwie akcje z całej rzeszy które mieli to wróciliby do meczu na styk. I KAT w tym okresie nie zawodził, to Brunson i OG tracili piłki niemiłosiernie.

15 minut temu, cwikson napisał(a):

Wyjąłeś mi to z ust. Lakers mieli zadyszkę, a Knicks gdyby trafili jeszcze jedną, dwie akcje z całej rzeszy które mieli to wróciliby do meczu na styk. I KAT w tym okresie nie zawodził, to Brunson i OG tracili piłki niemiłosiernie.

Dokładnie 👍

Tam do tego w którymś momencie był przestój i Lakers nic nie mogli trafić przez dłuższy czas. 2 dodatkowe trafione rzuty w tym momencie i byłaby różnica na dwa posiadania. 

Godzinę temu, cwikson napisał(a):

Może by odrobili gdyby w trakcie tego runu Towns nie złapał kolejnego ofensa, do których już wszystkich przyzwyczaił, a akcje później nie odpalił trójki z 9 metrów w czwartej sekundzie akcji. Brunsona reakcja po tym rzucie była dość wymowna. Akurat wtedy Jalen złapał ogień, ale popełnił błąd dając townsowi piłkę w trzeciej sekundzie akcji. 

14 minut temu, RonnieArtestics napisał(a):

Brunsona reakcja po tym rzucie była dość wymowna. Akurat wtedy Jalen złapał ogień, ale popełnił błąd dając townsowi piłkę w trzeciej sekundzie akcji. 

No to dobrze, że nie widział mojej reakcji na swoje akcje, gdy wpier... się w tłum i albo tracił piłkę, albo walił ceglanego kartofla. Wcale się nie dziwię Townsowi, że nie kryty odpalił tą trójkę, bo jakby oddał piłkę do JB to już by jej nie zobaczył, a punktów i tak by z tego nie było. Akurat tutaj @LeweBiodroSmoka ma rację, gra Brunsona w ostatnich meczach jest mocno poniżej poziomu do którego przyzwyczaił i o ile w poprzednim meczu z Denver jak mu nie wpadało to skupił się na obsługiwaniu podaniami kolegów, tak wczoraj wyraźnie próbował rywalizować z Doncicem, tylko Słoweniec trafiał niesamowicie trudne rzuty, a Brunson w takich sytuacjach głownie tracił piłkę.

3 godziny temu, cwikson napisał(a):

yjąłeś mi to z ust. Lakers mieli zadyszkę, a Knicks gdyby trafili jeszcze jedną, dwie akcje z całej rzeszy które mieli to wróciliby do meczu na styk.

Lakers nie trafili rzutu z gry przez ponad 7 minut czwartej kwarty, a i tak Knicks było stać na zniwelowanie zaledwie +/- 10 punktów w tym czasie, porównaj sobie egzekucje z meczu z Denver a tą wczorajszą, a potem się zastanów czy warto takie wnioki wyciągać

6 godzin temu, Alonzo napisał(a):

tak dla kontekstu, Alonzo to jest gościu, który od 9 lat w beGM posiada duet Mitchell-Towns i co roku w bilansach daje sobie za niego 60W+

Jokić ma najwięcej zwycięstw w rs w ciągu tych 9 lat, Nuggets nigdy nie zrobili 60W

to tak żebyśmy mieli wyjaśnioną kwestię mojej manipulacji, jak widzisz ja cisnę sobie Brunsona bez problemu, być może ma to związek z tym, że mi wagina Townsa nie siadła na oczy, nie wiem, domniemywam

także jakbyście chcieli poczuć się jak Alonzo i stworzyć swój własny, wspaniały koszykarski harem, to zapraszamy, są walone miejsca

wiecie kiedy ostatnio idol Alonzo rzucił 30 punktów?

27 grudnia

wiecie ile ma takich meczów w sezonie?

k**** sześć

jaką ma średnią punktów w tym roku? (30gms)

17.6

od serii z Bostonem, na próbce 73 gier gość ma trójkę na 34,9%, to prawie dokładnie tyle ile jego średnia w playoffach (35%)

więc o ile rozumiem, że Towns miewa spoko momenty, wczoraj też tak miał, to kompletnie nie czaje za co gościa chwalić, ani nie dawał widocznego impactu w obronie na tle Heyesa i Aytona, tak samo przez 3 kwarty niewiele wnosił w ofensywie

https://www.basketball-reference.com/boxscores/pbp/202603080LAL.html

play by play z czwartej kwarty, ani przez moment Knicks nie wyszli poniżej 10 punktów, pisanie o tym co by było gdyby w momencie gdy to Lakers nie trafiali rzutów przez ponad połowę kwarty, a i tak Knicks nie potrafili zbliżyć się na odległość choćby trzech posiadań. są to historie ckliwe, ale wyssane z czeluści czterech liter

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

1 minutę temu, Alonzo napisał(a):

image.jpeg.2f8774fff6311216253091982750ff34.jpeg

Sorki Panowie, że on to przenosi na forum główne. 

ja może nie będę się wypowiadał w temacie Knicks dla bezpieczeństwa i dobra teamtu;) 

Nie ma co prowokować tej niepohamowanej siły. xD 

Go Knicks! 💪

Daj spokój, niech 'stand-up', naszego zezowatego 600 gramów szczęścia, trwa jak najdłużej!

#40YearsOldVirginFromSzczecinTowns 

🤪