LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Lutego Udostępnij Opublikowano 20 Lutego (edytowane) 2 godziny temu, Koelner napisał(a): oszukali mnie Tatum na grafice nie wydawał się taki trochę podejrzany? to z tamtego sezonu :D Edytowane 20 Lutego przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 20 Lutego Udostępnij Opublikowano 20 Lutego (edytowane) naczelny młot. nie da sie na niego patrzec to jest przykre, że tym ruchem całkowicie zmarnowaliśmy sobie okienko na wynik. mielibyśmy w składzie w jego miejsce przysłowiowego bitadze i pj washingtona i ta druzyna byłaby po prostu lepsza Edytowane 20 Lutego przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 20 Lutego Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 50 minut temu, człowiek...morza napisał(a): naczelny młot. nie da sie na niego patrzec to jest przykre, że tym ruchem całkowicie zmarnowaliśmy sobie okienko na wynik. mielibyśmy w składzie w jego miejsce przysłowiowego bitadze i pj washingtona i ta druzyna byłaby po prostu lepsza Chłopak jeszcze chyba ma allstar weekend w głowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego (edytowane) nadajemy dla Państwa na żywo prosto z autostrady do Finałów Edytowane 25 Lutego przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Marca Udostępnij Opublikowano 1 Marca to chyba najlepszy mecz Knicks w tym sezonie, tak to mniej więcej powinno wyglądać, lepiej w marcu niż wcale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 1 Marca Udostępnij Opublikowano 1 Marca 5 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): to chyba najlepszy mecz Knicks w tym sezonie, tak to mniej więcej powinno wyglądać, lepiej w marcu niż wcale pojedyncze sztuki sie trafialy juz wczesniej. chocby z 3 tygodnie temu z bostonem ogolnie gramy w krate, a to dobrze nie wróży. ale dzis faktycznie jakas wieksza energia niz zwykle i thibsem pachnialo. pytanie czy spurs nie walneli melanzu, bo caly weekend mieli w NY i wolny dzien po meczu z brooklynem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 1 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca (edytowane) No ogladnalem sobie meczyk xD W HC off nie istniejemy ale... Dziś było to co każdy (poza pokemonem z tego tematu) lubi i docenia w Knicks - energia, hustling, obrona. Knicks dobrzy w transition, na atakującej tablicy, Bridges trafiający, OG na Wembim xD Osobna linijka dla KATa - duży plus za to z jaką grał energią, brawo. Mamy Marzec więc w sumie tak to mniej wiecej powinno w tym momencie wyglądać. Liczę na podobną intensywność w PO, na pewno się stawimy Edytowane 1 Marca przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwikson Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu Ale lanie im urządzili ostatnich kilka meczów Brunson bawi się w Stocktona i na dobre to wszystkim wychodzi. Co prawda Nagetsy ceglili aż strach, ale zaaplikować im 142 punkty, na ich terenie? Miodzio. Takich Knicks chcę oglądać, a jak jeszcze Brunsona odpuszczą i znów się odpali to klękajcie narodu no i technik dla MB? W końcu zaczynam w niego wierzyć, że wychodował sobie cojones Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu Te wasze zmienne nastroje. Co Wy - fani Lakers? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 7 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 2 godziny temu, ignazz napisał(a): Te wasze zmienne nastroje. Co Wy - fani Lakers? Jakie zmienne nastroje? Grali tak sobie przez 5 miechów, a nie zaprzeczysz chyba że od meczu ze Spurs to wygląda lepiej + jesteśmy w Marcu + w miarę zdrowo = to można powoli się otwierać z podjarką przed playoffową imho tak lepiej niż jakbyśmy niczym OKC wykręcali 75-7 w Listopadzie... 3 godziny temu, cwikson napisał(a): Ale lanie im urządzili ostatnich kilka meczów Brunson bawi się w Stocktona i na dobre to wszystkim wychodzi. Co prawda Nagetsy ceglili aż strach, ale zaaplikować im 142 punkty, na ich terenie? Miodzio. Takich Knicks chcę oglądać, a jak jeszcze Brunsona odpuszczą i znów się odpali to klękajcie narodu no i technik dla MB? W końcu zaczynam w niego wierzyć, że wychodował sobie cojones Że az nasz nadworny hools obu drużyn (xDDDD) się nie wypowiedział huehuehue Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 6 godzin temu, ignazz napisał(a): Te wasze zmienne nastroje. Co Wy - fani Lakers? no przecież to są Ultrasiki w pigułce, Murray schodzi z kontuzją przed drugą połową, a tu fetowanie jak po serii z Bostonem, widzimy analogie? a po porażce z Thunder ani słowa, równy tydzień bez jednego postu, ale oni już na playoffy się grzejo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwikson Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 9 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): no przecież to są Ultrasiki w pigułce, Murray schodzi z kontuzją przed drugą połową, a tu fetowanie jak po serii z Bostonem, widzimy analogie? Łamagi wywracają się o własne nogi, co począć, też bym wolał żeby przeciwnik podejmował jakąkolwiek walkę bo tego co było wczoraj nie chcę na dłuższą metę oglądać. Wiadomo taki wpier... cieszy, ale ile można? Najpierw SA teraz Denver. Dobrze, że na tym zachodzie są ci Thunder bo połowy meczów Knicks nie dałoby się oglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 56 minut temu, cwikson napisał(a): Łamagi wywracają się o własne nogi, co począć, też bym wolał żeby przeciwnik podejmował jakąkolwiek walkę bo tego co było wczoraj nie chcę na dłuższą metę oglądać. no laureczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Nie wiem jak wy ale ja ten beef na linii ultrasi z Denver vs hooligans z Knicks uwielbiam. <popcorn> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMeF Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 36 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): Nie wiem jak wy ale ja ten beef na linii ultrasi z Denver vs hooligans z Knicks uwielbiam. <popcorn> Dobre uniwersum, bo tutaj dochodzi jeszcze angle: hejter Townsa (LBS) vs lover Townsa (Alonzo), a część fanów Knicks tutaj to też krytycy Townsa, więc jest pewnie jakiś cichy alliance z LBS-em. ;] --- Dużo lepiej bronią Knicks niż rok temu,+6.5 SRS, 7. obrona, 3. atak, parę imponujących wpierdolów, były nawet dłuższe momenty lockdownej obrony (Spurs), fajne ruchy wzmacniające głębię - jak coś ma się z tego urodzić to faktycznie w tym sezonie, bo raczej sufit tego co można grać z tym rosterem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 59 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): Nie wiem jak wy ale ja ten beef na linii ultrasi z Denver vs hooligans z Knicks uwielbiam. <popcorn> Na beef to trzeba sobie zasłużyć Wspomniany kolega jest trolololo hejterem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi