Skocz do zawartości

The New York Knickerbockers 2025/2026

agresywnychomik

Rekomendowane odpowiedzi

Na szybko - mam zajęcia:

Znów to robisz - wybierasz sobie statsy i porównania które Tobie pasują pod teorie:

1. Dlaczego od wybranej serii w playoffs?

2. Dlaczego do Shameta, który niedawno dopiero wrócił i z buta ma fajny okres gry?

3. Dlaczego podałeś w tabelce jego (i Knicks) słabszy okres koncentrując się tylko na nim? 

Tak, zacząłem mu kibicować dzięki BeGM - ale fakty są takie, że mu kibicuję i śledzę dość dokładnie jego grę/ karierę od tego okresu, choć mogłem go sprzedać przecież wielokrotnie.

I na koniec - doceniam to, że piszesz o jego naprawdę staraniu się w obronie - bo m.in. to się zmieniło w jego grze choć wiadomo że to nie jest jego domena. 

1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

no tak, całe beGM trzesie portami przed Magic od początku, rozgryzłeś mnie

Wiem ze nie jesteś cofnięty czy przeziębiony ;) 

4 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

no tak, całe beGM trzesie portami przed Magic od początku, rozgryzłeś mnie

Dałem zastrzeżenie nieobliczalnego zdrowia oraz z tym faktem nie wygrasz nasze Orlando ma bardzo dobry bilans obecnie. Więc nie wiem co chcesz negować. Jeżeli dojdzie do tego że po wymianach najwięcej zyskali RLcavs to przecież jest to możliwe. ( dla niewtajemniczonych DoMitchell jest w Orlando) 

4 godziny temu, ignazz napisał(a):

Wolne miejsca a za rok dwa trzy dwa nowe kluby z czystą kartą ;) też polecam. 

Dla niewtajemniczonych o ile wady KaTa znamy to przy takiej dziś nieobliczalnej zdrowiem NBA może u nas w begm być finał @LeweBiodroSmoka @Alonzo i warto moim zdaniem pisać skrajnie złe o KaT. To nie tylko misja RL NBA. To także systematyczne przygotowanie się pod potencjalny finał. Dlatego osoby postronne poza begm proszę o zaakceptowanie zdania że gra wchodzi w głowę uznali że weszła do obu głów. Nie tylko Alonzo. Bo dziś na większej misji jest nasz GM Denver który lubił oglądać rlknicks a teraz musi posypać solą w oczy. Swoje ;) 

Atakować mu jest łatwo bo ma Joka. Oraz im lepsze wyniki rlknicks a gorsze pisanie o Kat to Laur spływa na Brunsona. Którego ma posiadacz Joka czyli Lewy ;) 

To prosta gra. Tylko ciężkie konsekwencje. 

To oczywiste ze cos musi byc w tej jego agendzie, nie mozna zwyczajnie byc tak zaslepionym/glupim :P

2 godziny temu, marceli73 napisał(a):

Kordupel  z wielkimi jajami i jest win. Moze alvarado obdzieli troche zawodników NY testosteronem. 

No to Jeremi będzie miał się od kogo uczyć jak wychodować zarost na jajach 😁

i darmowe badanie prostaty od Harta 😁😁😁

FB_IMG_1770926660514.jpg

PS. Wychodzi na to, że za grubasa Yabu dostaliśmy Jose i Jeremiego. Kilogramy się zgadzają 😁

Edytowane przez cwikson

Jaram sie :). Trzeba bedzie przestac zartować  z NY Knicks :). Mam nadzieje ze bedzie dostawiał swoje minuty do grania. Biorac pod uwage ze OG wiecznei chory to powinni jakos dzielic te minuty razem na PF. Do Townsa Jeremi pasuje świetnie. Z Mitchem raczej nie bedzie razem na boisku. A wogole Mitch to imie zle mi sie kojarzy. 

Na szczescie trener ogarnia rotacje szersza jak potrzeba to nie Tom. 

Tak wogole NY zrobilo świetne ruchy małym kosztem dodajac soebie do rotacji 2ch grywalnych zawodników na PO.

Edytowane przez marceli73

Tak wogole NY zrobilo świetne ruchy małym kosztem dodajac soebie do rotacji 2ch grywalnych zawodników na PO.

Z Mitchem raczej nie bedzie razem na boisku.

Powiem tak będzie lub nie będzie (choć zgadzam się, że pewnie szybciej będzie OG schodził, żeby Sochan pogarł z KATem, a potem on wejdzie do Mitcha), ale ławka Alvarado, McBridge, Shamet, Sochan, Mitch... to DRtg ponieżej 90 będzie? a tam jeszcze w rotacji jest Kolek, Clarkson, Dadiet czy Hukporti...

Do tego trener ma łeb na głowie.

Przeciwnicy chyba powinni zacząć sie bać, bo Knicks frycowe w PO juz opłacili i moga teraz poważnie skorzystac z sytuacji na wschodzie, żeby zagrac w finale.