Skocz do zawartości

The New York Knickerbockers 2025/2026

agresywnychomik

Rekomendowane odpowiedzi

PRZEDostatnie trzy akcje Brunsona to był dramat, siłowanie rzutu z nieprzygotowanych pozycji lub straty, Mr Sracz, a nie Clutch pomyślałem, choć oczywiście usprawiedliwiało go Vegas, bo jak wiadomo co się dzieje w Vegas, zostaje w Vegas. No i musiałem go przepościć, bo jednak Kapitan Clutch nawet na kacu potrafi wygrać mecz. Oczywiście OG na posterunku, bo to już prawie tradycja, że Brunson trafia prawie buzzera, a ktoś z dwójki OG/Mickael uniemożliwia rywalowi odpowiedzieć.

Kołek się rozkręca, jak tak dalej pójdzie to McBride będzie musiał walczyć z nim o minuty - co mnie akurat cieszy, im większa konkurencja o skład tym większa jakość. 

PS. Ten trzeci garnitur Knicks to jakiś dramat, ciężko się na takich graczy patrzy, ale może brak nawet niewielkich, ale regularnych minut powoduje, że ci goście wyglądają jak straszne drewno na parkiecie. 

10 godzin temu, mayor napisał(a):

No jak tam Lewe Ziobro ? Pupcia bardziej piecze po meczu w Indianapolis. Nasiadówki w naparze z kory dębu podobno pomagają 

no pewnie, zawsze mnie bolą najbardziej szczęśliwe wygrane z ekipami, które jeszcze nie wygrały meczu z kimś będącym powyżej 0.500 

dziś nie usnę

już 0-14

na bazie twoich ostatnich wpisów, muszę stwierdzić, że jesteś wszechstronnie upośledzony

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

87. Tylko tyle jeszcze osobistych pod rząd musi trafić MRobb żeby wyrównać rekord NBA :) 

10 trafionych wolnych Mitcha pod rząd to lepsze niż dzisiejsze 47 punktów Brunsona 👏 Teraz to mogą sobie robić hack-a-mitch do woli :) 

KAT tragedia w czterech aktach (kwartach). Gość jak nawet przyzwoicie broni to dramat w ataku. Ciekawe czy on ma takie przełączniki obrona/atak i nie potrafi ustawić dwóch na raz w pozycji on, choć często ma dwa na off :)

Po tym nba cupie Knicks grają 8 meczów w 15 dni i potem cztery dni przerwy i grają z Detroit (06.01). Mordercza seria, oby zdrowo zakończona bo meczyk z Tłokami zapowiada się miodnie.