LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu 3 minuty temu, cwikson napisał(a): ok, poddaję się, bez odbioru no, ale czekaj no, może jest ten postęp jak mówisz, a ja nie widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwikson Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu 57 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): no, ale czekaj no, może jest ten postęp jak mówisz, a ja nie widzę Jeżeli ostatnie 5 lat to nie jest postęp na przestrzeni 25 lat to już nie mam argumentów. Do zobaczenia w czwartek po meczu z Minnesota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu jaj masz dwóch graczy all-nba (macie, prawda?) w tym najlepszego playoff closera to taki wynik nie jest żadnym wyczynem, ale możesz jeszcze kilka tabelek poszukać, tylko naucz się je czytać przed wysłaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzBeatka Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu 1 godzinę temu, cwikson napisał(a): Jeżeli ostatnie 5 lat to nie jest postęp na przestrzeni 25 lat to już nie mam argumentów. Do zobaczenia w czwartek po meczu z Minnesota klocu i tak nic nie zobaczy, wrzucalem mu jak sie pogarsza efektywnosc brauna w po to na koniec napisal ze nic nie widzi :))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 20 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu 1 godzinę temu, cwikson napisał(a): Jeżeli ostatnie 5 lat to nie jest postęp na przestrzeni 25 lat to już nie mam argumentów. Do zobaczenia w czwartek po meczu z Minnesota Ile razy mam pisać że on specjalnie troluje xD Musicie dać Rolandowi spokój to się znudzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan A. Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu 2 godziny temu, cwikson napisał(a): ok, poddaję się, bez odbioru Niezmiennie bawi fakt, że Ty ciągle próbujesz dyskutować z Wariacikiem, biorąc go "na serio" i liczysz, że Ci jeszcze przyzna rację. #40YearsOldVirginFromSzczecinTowns Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwikson Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu (edytowane) 1 godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): jaj masz dwóch graczy all-nba (macie, prawda?) w tym najlepszego playoff closera to taki wynik nie jest żadnym wyczynem, ale możesz jeszcze kilka tabelek poszukać, tylko naucz się je czytać przed wysłaniem Jak masz najlepszego gracza świata od wielu lat, potrójnego mvp, to zdobycie tylko raz mistrzostwa jest jak wyruchanie najbrzydszej i do tego pijanej panny na dyskotece, żaden wyczyn, więc Denver są bardziej patologiczną organizacją niż Knicks PS. Nie powstrzymujcie mnie, to taki test ile jestem jeszcze w stanie wytrzymać. Może się przydać jak np. rusek zaatakuje, warto znać swoje możliwości Edytowane 20 godzin temu przez cwikson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan A. Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu 12 minut temu, mistrzBeatka napisał(a): klocu i tak nic nie zobaczy, wrzucalem mu jak sie pogarsza efektywnosc brauna w po to na koniec napisal ze nic nie widzi :))))))) 18 minut temu, mistrzBeatka napisał(a): klocu i tak nic nie zobaczy, wrzucalem mu jak sie pogarsza efektywnosc brauna w po to na koniec napisal ze nic nie widzi :))))))) Widocznie ma na ten temat ROZBIEŻNE spojrzenie, musisz to zaakceptować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu widzę, że poziom patusiarki rośnie wzorcowo co do Denver to różnica jest taka, ze ja słabszych meczów Joka w tamtych PO nie wybielałem, podobnie jak Murraya, różnica też jest taka, że oni bez hca byli bliscy orowadzenia 3-1 z Thunder, nie pitol Świetkson, Ty byś po takiej serii do tej pory po ścianach chodził z zachwytu jaki to wielki sukces był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwikson Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu (edytowane) 8 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): widzę, że poziom patusiarki rośnie wzorcowo co do Denver to różnica jest taka, ze ja słabszych meczów Joka w tamtych PO nie wybielałem, podobnie jak Murraya, różnica też jest taka, że oni bez hca byli bliscy orowadzenia 3-1 z Thunder, nie pitol Świetkson, Ty byś po takiej serii do tej pory po ścianach chodził z zachwytu jaki to wielki sukces był Finał konferencji to chu..., każdy szanujący się zespół oddałby taki finał za bycie blisko prowadzenia 3-1 z Thunder potem już można już kończy karierę spełnionym Edytowane 20 godzin temu przez cwikson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 godzin temu Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu 6 minut temu, cwikson napisał(a): Finał konferencji to chu..., każdy szanujący się zespół oddałby taki finał za bycie blisko prowadzenia 3-1 z Thunder Blazers też zrobili WCF i nikt już o tym nie pamięta, wiesz? Pewnie dlatego, że nic to nie znaczy, mistrzem konferencji zostaje zwycięska drużyna. Knicks to mogli pomarzyć o 1-1 z Pacers, nie przesadzaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu 3 godziny temu, agresywnychomik napisał(a): Ile razy mam pisać że on specjalnie troluje xD Musicie dać Rolandowi spokój to się znudzi. Roland? moze jeszcze Jurand ze Spychowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 16 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu 5 minut temu, steve napisał(a): Roland? moze jeszcze Jurand ze Spychowa? Też ślepy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu nie no ślepy to nie jestem, ale tak Roland jeszcze możecie się pośmiać, że chwilę po urodzeniu ważyłem 650 gram, nie żałujcie sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi