Skocz do zawartości

The New York Knickerbockers 2025/2026

agresywnychomik

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 11.06.2025 o 08:18, ignazz napisał(a):

Media prowadzą narrację że klub bez planu najpierw wywalił trenera a teraz szuka dopiero następcy. Ogolnie ciekawe o co tu chodzi. O liczbę klików tylko? Walkę o udział w mediach ogólnie? Bo podprogowo prowadzeni jesteśmy w stronę aby knicks obśmiać. 

W dniu 12.06.2025 o 09:17, ignazz napisał(a):

Nie wiem dalej w co grają media bo wygląda to na niepoważne działanie ale wcale tak nie musi być. Nakręcana spirala śmiechu. Wygląda mi na prowo. 

Chwila chwila, dlaczego wg Ciebie to jest jakas gra mediowa, a nie totalna fuszerka ze strony Knicks?

Zwolnili trenera po najlepszych osiagniecach w tym stuleciu ktorego wlasnie podpisali na kolejne lata po to by... podzwonic po innych druzyn czy im nie zwolnia swojego dobrego trenera?

Przeciez to jest jakas kpina! Az dziwnie, ze nie probowali z Popem albo Spo...

W dniu 12.06.2025 o 15:15, LeweBiodroSmoka napisał(a):

Sam Amick podaje, że na teraz faworytami są Brown i Jenkins

Przynajmniej wrocili na ziemie i zaczeli rozwazac dostepnych trenerow ;->

• agresywnychomik zmienił(a) tytuł na The New York Knickerbockers 2025/2026
43 minuty temu, LukaszKopys napisał(a):

Ale jaka ekspresja !!!! Postrach szatni 😁😁😁 łatwiej jest dostać opis****l od starego dziada niż kobiety ,😉 może w tym szaleństwie jest metoda ! 🤣

Ten news wygenerował więcej klików niż roczne zainteresowanie jakimś niszowym teamem typu Nuggets czy Hornets.

Edytowane przez agresywnychomik

no tak, ważne, że się klika, już kij z tym, że właśnie startuje FA, na którym jest już mało legitnych nazwisk, a Knicks dalej nie mają trenera, solidny PR, godny tych nieniszowych ekip

zresztą czego oczekiwać od klubu, skoro fanbaza reprezentuje ten sam strumień świadomości

W dniu 12.06.2025 o 21:18, agresywnychomik napisał(a):

Anyway ta całą drama z szukaniem trenera to może być zasłona dymna, ściema, HC bedzie Johnnie Bryant o czym osoby z kręgu Knicks mówią od dawna.

ja myślę, że oni już od przynajmniej 3 tygodni normalnie pracuje, te kręgi Knicks nie mogą się mylić

Isola i Begley twierdzą że Brown jest frontrunnerem. Z drugiej strony Rose zawsze działał w ciszy i bardzo rzadko wychodziły jakieś przecieki.

Clarkson za minimum to bardzo dobra decyzja. On i McBride to już sporo ofensywnego talentu z ławki dla nowego coacha.

2 minuty temu, camby23 napisał(a):

Clarkson za minimum to bardzo dobra decyzja. On i McBride to już sporo ofensywnego talentu z ławki dla nowego coacha.

a myslalem, ze to defensywa byla bardziej problemem.

imo wrzucamy trzecia dziure w rotacji do obrony.

to droga ku upadkowi

7 minut temu, człowiek...morza napisał(a):

a myslalem, ze to defensywa byla bardziej problemem.

imo wrzucamy trzecia dziure w rotacji do obrony.

to droga ku upadkowi

Brak scoring punch i ball handlera z ławki też. Miałeś jakiegoś faworyta do wzmocnienia ławki za minimum?

Edytowane przez camby23

55 minut temu, camby23 napisał(a):

Brak scoring punch i ball handlera z ławki też. Miałeś jakiegoś faworyta do wzmocnienia ławki za minimum?

ja juz chyba wole miec w rotacji shameta

to ile takie lajzy jak clarkson powoduja problemow w obronie jest max niedoceniane. a my juz mamy dwoch gosci od tego. będą nami krecic jak kołowrotkiem i tylko te kreskówkowe gwiazdy przed oczami co tracisz poczucie stabilnosci

jedyny sens takiego ruchu, to po prostu zabezpieczenie na wypadek kontuzji brunsona. ale wiadomo, ze clarkson nie przychodzi po to by patrzec na wszystko z ławki

imo narazie to wyglada jak cofanie w rozwoju, a decyzja o zwolnieniu thibsa to wybór dolana, co jest patologią.

podsumowując ja bym sie cieszyl z przyjscia horforda i paytona. nie mamy w tej druzynie łączników. a czy to realne to c*** wie

Edytowane przez człowiek...morza

Dla mnie idealnie ...... Mamy defensywnych i ofensywnych guardow - w zależności od potrzeb. Podobnie z pozycją centra. Zostaje już tylko mocny PF ( choć nie będzie łatwo ) wiadro zdrowia i jakieś zapchaj dziury ...... Teraz już tylko zostało te klocki poukladac (trener) i finał ( tylko Jeszcze nie wiem który ) na wyciągnięcie ręki 😁🫣 ps.  Do dziś nie mogę uwierzyć jak bardzo tej ekipie nie podołali Tom Thibodou. Ta ekipa równie dobrze mogła grać bez trenera - niestety .... Totalnie się chłop z nimi pogubił .... Zawsze wiedziałem że jest Twardo Głowy ale takiego trenerskiego blamażu się totalnie nie spodziewałem .... Chyba tylko dzięki szacunkowi do niego jako "starszego pana" obyło się bez kardaszjañskich dram w ciągu sezonu ( choć przebąkiwania się pojawiły ). I nie będę mówił że mogli zdobyć mistrza ( 🤣🤣🤣 bo szansę były marginalne ) ale zdecydowanie mieli w cholerę głupiego farta w tych PO i zdecydowanie na to gdzie zaszli ( sukces klubu w skali ostatnich dekad ) nie zasłużyli.

coz na bezrybiu i rak ryba ten yabusele.

ot ok dodatek do rotacji.

niemniej kluczowe dla sezonu pozostają modły o zdrowie robinsona.

ergo c***owy off-season i detale, ktore mialy dopełnić koło, w istocie potencjalu tej druzyny w zaden sposob nie zmieniaja.

najwiekszym wzmocnieniem sa problemy rywali :)

Generalnie to jak zwykle trzeba pochwalić Leona Rose - z tymi finansami zapewnia punkty z ławki z obwodu i ogarnia stosunkowo nieźle ( jak na możliwości rynku )  w pomalowanym. Zaczynam mieć nadzieję że zostanie Achiuwa ( wprawdzie wkurzylbym sie na jego miejscu za ostatni sezon ) ale może L.Rose udobrucha go nowym trenerem. Pewnie wcześniej czy później pojawia się jakieś shemety/paytony więc wygląda to "lepiej" niż w zeszłym sezonie.

3 godziny temu, wiLQ napisał(a):

Ze tak niesmialo zapytam... pod jakimi wzgledami Mike Brown jest lepszy od Thibsa?

Brown to dobry trener

Ale wyjebac thibsa dla niego to dziwne w c***

Lakers 2012 to bardzo underrated drużyna pod ręką Browna jakby Kobe nie grał na jednym kolanie to kto wie co by było z okc 

Kings do pewnego momentu też świetna robota

Dziwne ...

Thibs po prostu nie ogarnął ( ale tak definitywnie) w tym sezonie swoich klocków  ( osobiście bardzo go lubię i gdyby tylko nauczył się grać 9-osobowa rotacją byłby dla mnie top 5 bo lubię idee gry Knicks by Oakley/Mason )  - nie mam pojęcia co poszło nie tak.... No ale nie nauczył się grać rotacją - i za jego życia się raczej nie nauczy 🫣. Trochę ta łatka trenera który uczy kultury obrony, ciężkiej pracy, konsekwencji, która zmienia oblicze kiepskiego/średniego zespołu, ale  kończąca się zawsze w okolicach finału konferencji bardzo mu przylgnęła .....

A czy będzie lepszy czy nie, to się dowiemy ..... https://www.google.com/amp/s/www.nbcnewyork.com/news/sports/nba/knicks-hiring-mike-brown-head-coach-after-firing-tom-thibodeau-report/6323788/%3famp=1