agresywnychomik Opublikowano 7 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca Znając szczęście Knicks to minimum 2 miesiące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 7 Marca Udostępnij Opublikowano 7 Marca Napijesz się, naćpasz a kontuzja i tak by się zdarzyła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 7 Marca Udostępnij Opublikowano 7 Marca (edytowane) 4 godziny temu, cwikson napisał(a): to jeszcze śrubujemy bilans porażek z zespołami top4 do 0:9 Kat w tych meczach 16ppg Edytowane 7 Marca przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMeF Opublikowano 7 Marca Udostępnij Opublikowano 7 Marca 3 minuty temu, RonnieArtestics napisał(a): Kat w tych meczach 16ppg Anunoby w tych meczach ma 11.4 PPG na 53.7TS%, a Mikal 14.6 PPG na 53.6 TS% - te 17.4 PPG na 55.5TS% u Townsa też oczywiście słabo, ale Knicks overall są na poziomie gdzie jeśli nie pyknie w playoffach to będą musieli zmienić trenera i znaleźć swojego JJ Redicka / okaże się, że ci gracze są overrated / zrobić solidny retool. Ale może im pyknie oczywiście, who knows. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 7 Marca Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2 minuty temu, BMeF napisał(a): Anunoby w tych meczach ma 11.4 PPG na 53.7TS%, a Mikal 14.6 PPG na 53.6 TS% - te 17.4 PPG na 55.5TS% u Townsa też oczywiście słabo, ale Knicks overall są na poziomie gdzie jeśli nie pyknie w playoffach to będą musieli zmienić trenera i znaleźć swojego JJ Redicka / okaże się, że ci gracze są overrated / zrobić solidny retool. Ale może im pyknie oczywiście, who knows. Wiem o tym, ale Anunoby ani Mikal nie są wybierani do allstar, wiec mam wobec nich mniejsze oczekiwania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMeF Opublikowano 7 Marca Udostępnij Opublikowano 7 Marca Teraz, RonnieArtestics napisał(a): Wiem o tym, ale Anunoby ani Mikal nie są wybierani do allstar, wiec mam wobec nich mniejsze oczekiwania. Prawda, ale Mikal kosztował więcej niż Towns, Anunoby zarabia ile, z 80% tego co KAT, cała trójka daje nie-contenderowe value vs koszty. Oczywiście Towns to chimeryczna łajza, która średnio nadaje się na starting centra, ale gdyby nie jego trade to dalej Knicks na oko robiliby w tym sezonie underperformance*. * połowa meczów jakie widziałem Knicks to te statement games, więc mogę mieć bias, ale w sumie cyferki to samo pokazują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 7 Marca Udostępnij Opublikowano 7 Marca 50 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Znając szczęście Knicks to minimum 2 miesiące. Przy odrobinie szczęścia (tzn będzie dwa tygodnie pauzy Brunsona, a nie dwa miesiące) to Knicks może to wyjść na dobre. JB zregeneruje się i odpocznie przed PO, a pozostali gracze lepiej opanują taktykę co mają grać przez te 10 minut gdy JB jest na ławce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 7 Marca Udostępnij Opublikowano 7 Marca (edytowane) tam ogólnie jest mało polotu w ataku, Hart / Anouby / Bridges to kasztany jak chodzi o kreację, i mam wrażenie, że powinni więcej jednak temu KATowi 'dać pograć', bo na ławce nie ma z grubsza nikogo a nie wiem jak daleko sam Brunson ich jest w stanie doprowadzić (choć dzisiaj pierwsze 3 kwarty miał świetne) albo właściwie wiem - dopóki napakowany Boston jest tak napakowany, jak jest, to nie dalej niż do ECF Edytowane 7 Marca przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 7 Marca Udostępnij Opublikowano 7 Marca 4 minuty temu, rw30 napisał(a): bo na ławce nie ma z grubsza nikogo Mają rookie który jest ready to NBA tylko dać mu pograć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 7 Marca Udostępnij Opublikowano 7 Marca 7 minut temu, rw30 napisał(a): tam ogólnie jest mało polotu w ataku, Hart / Anouby / Bridges to kasztany jak chodzi o kreację, i mam wrażenie, że powinni więcej jednak temu KATowi 'dać pograć', bo na ławce nie ma z grubsza nikogo a nie wiem jak daleko sam Brunson ich jest w stanie doprowadzić (choć dzisiaj pierwsze 3 kwarty miał świetne) albo właściwie wiem - dopóki napakowany Boston jest tak napakowany, jak jest, to nie dalej niż do ECF oni w drugiej rundzie trafia na Boston takze ECSF to max w tym sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 7 Marca Udostępnij Opublikowano 7 Marca mniej więcej, chodzi mi o poziom, że drabinka raz się ułoży tak a raz inaczej - co zrobisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwikson Opublikowano 7 Marca Udostępnij Opublikowano 7 Marca 3 godziny temu, rw30 napisał(a): tam ogólnie jest mało polotu w ataku, Hart / Anouby / Bridges to kasztany jak chodzi o kreację, i mam wrażenie, że powinni więcej jednak temu KATowi 'dać pograć', Tylko że Towns poza trojką ma wgrany software z jedną tylko akcją: pompka i rura do przodu z obrońcą na boku. Żadnych piwotów, euro stepów i czegokolwiek. 80% tych akcji to albo mu wybiją piłkę, albo pójdzie pomoc i znowu mu wybiją piłkę, ewentualnie ktoś go fauluje (a raczej sędzia tak uzna), no i pozostaje jeszcze kasztan w bok tablicy. Nie mogę już na to patrzeć. Przy nim to Bam wyglądał jak wirtuoz basketu. KAT nabija sobie statusy z ogórkami, ale jak przychodzi grać z poważnymi ludźmi to znika w ataku i obronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 7 Marca Udostępnij Opublikowano 7 Marca (edytowane) 3 godziny temu, rw30 napisał(a): tam ogólnie jest mało polotu w ataku, Hart / Anouby / Bridges to kasztany jak chodzi o kreację, i mam wrażenie, że powinni więcej jednak temu KATowi 'dać pograć', bo na ławce nie ma z grubsza nikogo a nie wiem jak daleko sam Brunson ich jest w stanie doprowadzić (choć dzisiaj pierwsze 3 kwarty miał świetne) albo właściwie wiem - dopóki napakowany Boston jest tak napakowany, jak jest, to nie dalej niż do ECF Toteż przecież wydaje mi się że oni dają mu dużo grać 1vs1, a nawet jak są jakieś scruby naprzeciw to działa to trzeba przyznać super, ale problem przychodzi jak jakiś kozak go zacznie bronić lub drużyna, która ma dobry gameplan. Tak jak pisze @cwikson, jesli mu zabierzesz swoje „klepki” to gość znika, nie umie żadnych in-game adjustments zagrać. Wczoraj w crunch zamknął go kompletnie 40-letni lebron, gość nie podejmował nawet prób gry 1vs1. Edytowane 7 Marca przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 7 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca X-ray Negative Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 8 Marca Udostępnij Opublikowano 8 Marca Dwa tygodnie i się zobaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 8 Marca Udostępnij Opublikowano 8 Marca Cud że mu się ta kostka w ryzach utrzymała tu się mogło złamaniem skończyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszKopys Opublikowano 8 Marca Udostępnij Opublikowano 8 Marca Fakt, dobrze że "opuści" zespół na 2-3 tygodnie i pozwoli pociągnąć wózek innym ... Niech się wykazują !!! Może coś im się we głowach urodzi.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwikson Opublikowano 8 Marca Udostępnij Opublikowano 8 Marca 4 godziny temu, LukaszKopys napisał(a): Fakt, dobrze że "opuści" zespół na 2-3 tygodnie i pozwoli pociągnąć wózek innym ... Niech się wykazują !!! Może coś im się we głowach urodzi.... Obawiam się że to się skończy spadkiem na 4,5 miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszKopys Opublikowano 8 Marca Udostępnij Opublikowano 8 Marca Jak spadną to przynajmniej będą wiedzieć na czym stoją .... A jak Thibs tego szybko nie poukłada, to może być to jego duża rysa w oczach Leona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 8 Marca Udostępnij Opublikowano 8 Marca Hmm, akurat Spadek na 4 miejsce może być dla Knicks korzystny, bo jak mówiłem są na trajektorii by spotkać się z Celtics w II rundzie, wg mnie jednak większe szanse będą przeciwko Cavs. A wy jak uważacie? Tak, Cavs to również baardzo mocny team ale co mistrzowskie doświadczenie, to mistrzowskie doświadczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi