Reikai Opublikowano 20 Lipca Udostępnij Opublikowano 20 Lipca Teraz, tankathon napisał(a): Ten cały Buzelis to nie miał być przypadkiem PF? 6.10, raczej na pewno bedzie tam gral. Choc wiadomo, position less basketball. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 21 Lipca Udostępnij Opublikowano 21 Lipca Już widzę obsrana zbroję Partyka że znów musi z kimś rywalizować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 24 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca W dniu 21.07.2024 o 16:20, josephnba napisał(a): Już widzę obsrana zbroję Partyka że znów musi z kimś rywalizować Jeśli Buzelis będzie wykręcał lepsze cyferki w swoim pierwszym sezonie, niż Williams w swoim piątym, to Patryk może się zacząć pakować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 25 Lipca Udostępnij Opublikowano 25 Lipca Jeśli Lavine zostanie to Buzelis nawet piłki nie dotknie. Jak będzie wyglądać S5 jeśli Lonzo ma coś jeszcze w baku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 5 Września Udostępnij Opublikowano 5 Września Raczej spodziewałem się kogoś pod kosz,a tu takie info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 5 Września Udostępnij Opublikowano 5 Września 3 godziny temu, tankathon napisał(a): Raczej spodziewałem się kogoś pod kosz,a tu takie info. Niezły grajek, ale faktycznie wzmocnienie nie tam gdzie jest potrzebne Z drugiej strony cena praktycznie żadna, aż dziw bierze że nikt wcześniej go nie zakontraktował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 5 Września Udostępnij Opublikowano 5 Września 19 minut temu, josephnba napisał(a): Niezły grajek, ale faktycznie wzmocnienie nie tam gdzie jest potrzebne Z drugiej strony cena praktycznie żadna, aż dziw bierze że nikt wcześniej go nie zakontraktował Bo gość jest bardzo słaby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemus Opublikowano 5 Września Udostępnij Opublikowano 5 Września Może w kolejnym okienku uda się wypchać Lavina i Balla-to wtedy ten ruch jakoś się broni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 5 Września Udostępnij Opublikowano 5 Września 6 godzin temu, karl napisał(a): Bo gość jest bardzo słaby? Jak na częściowo gwarantowany kontrakt to jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbytek Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września https://www.espn.com/nba/story/_/id/41451393/former-mvp-derrick-rose-retiring-nba-16-year-career Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września (edytowane) Nie tak to miało być, szkoda bo ten jeden finał mu się należał. Ulubione wspomnienia, gdy doprowadził prawie do łez samozwanczego krula... ...i ofc lot nad Goranem. Edytowane 26 Września przez tankathon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września Unikat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 27 Września Udostępnij Opublikowano 27 Września Mam wielką nadzieję że Derrick, podobnie jak Deng poprzednio, podpisze jednodniowy kontrakt z Bulls i zakończy karierę tam gdzie powinien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 29 Września Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września (edytowane) Szesnaście lat, kiedy to zleciało? Mam wrażenie, że całkiem niedawno wybierali go w drafcie. W sumie dobrze zrobił, że postanowił dać sobie spokój, to już nie miało sensu i tak długo pociągnął biorąc pod uwagę historię jego kontuzji. Płakałem razem z nim. Edytowane 29 Września przez Thomas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 1 Października Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października Pierwsza piątka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 2 Października Udostępnij Opublikowano 2 Października Wszystkie znaki na niebie wskazują że w styczniu w meczu z Knicks Bulls uhonorują Derricka. Myślę że każdy z nas czeka na ten dzień i nie skłamię pisząc, że to dla mnie będzie najważniejszy dziś sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 3 Października Udostępnij Opublikowano 3 Października Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 5 Października Udostępnij Opublikowano 5 Października Właśnie takie pizdowate tańce zapoczątkowane przez shaqa zaczęły psuć ASG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 11 Października Udostępnij Opublikowano 11 Października Jeśli ktoś się wciąż ludzi ze Patryk znalazł jaja i mózg przez offseason to może się srogo rozczarować Przebrnąłem przez pierwszy mecz preS i ponownie PF będzie dziurą. Mam nadzieję że Buzelis trochę przybierze masy w rok i przejdzie na PF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 11 Października Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października Godzinę temu, josephnba napisał(a): Przebrnąłem przez pierwszy mecz preS i ponownie PF będzie dziurą. Liczę na tego gościa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi