josephnba Opublikowano 30 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2024 W dniu 30.06.2024 o 12:55, tankathon napisał(a): Cyferki Williama niestety były związane z DDR, więc jego transfer powinien ułatwić kilka spraw, jak to miało miejsce w przypadku Whitea i braku Lavinea. Rozwiń Tu nie do końca się zgadzam, bo Williams jest chimeryczny, a system Billyego nie lubi takich graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 30 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2024 W dniu 30.06.2024 o 12:39, Van napisał(a): ...pewnie jakby zaoferowali połowę tego to wziąłby z pocałowaniem w rękę. Rozwiń 16 za rok odrzucił, więc 18 jako kompromis jest ok, szczególnie że chciał +20. W dniu 30.06.2024 o 12:56, josephnba napisał(a): Tu nie do końca się zgadzam, bo Williams jest chimeryczny, a system Billyego nie lubi takich graczy Rozwiń Już ci wrzucałem zestawienie jak wygląda Williams z normalną liczba posiadań, więc poczekajmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joe dumars Opublikowano 30 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2024 W dniu 30.06.2024 o 12:56, josephnba napisał(a): Tu nie do końca się zgadzam, bo Williams jest chimeryczny, a system Billyego nie lubi takich graczy Rozwiń znakomita wiekszosc rolesow jest chimeryczna. dlatego sa 'rolesami'. ciekawe, czy typ w koncu zaskoczy. on przeciez bardzo pozno (o ile dobrze kojarze) zaczal przygode z koszykowka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 30 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2024 90/5 to jest 18 na sezon. Bdb kontrakt dla Bulls. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 30 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2024 W dniu 30.06.2024 o 12:57, tankathon napisał(a): 16 za rok odrzucił, więc 18 jako kompromis jest ok, szczególnie że chciał +20. Już ci wrzucałem zestawienie jak wygląda Williams z normalną liczba posiadań, więc poczekajmy. Rozwiń Pojedyncze mecze robią na mnie takie same wrażenie jak obietnice Tuska co do CPK Przydałby się trener znany z ogrywania młodych a nie kiszenia ich w rogu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 30 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2024 W dniu 30.06.2024 o 12:23, Van napisał(a): 90 mln za 5 lat dla gościa, który w śmiesznym zespole ledwie 10/4 robi to dzisiaj uznawane jest za nie przepłacanie... Rozwiń to tylko z 20% wiecej niz full MLE, wiec jak na mlodego gracza po rookie contract nie jest to jakieś super przepłacenie, mamy 24/25 rok i place idą do góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 30 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2024 W dniu 30.06.2024 o 13:41, RonnieArtestics napisał(a): to tylko z 20% wiecej niz full MLE, wiec jak na mlodego gracza po rookie contract nie jest to jakieś super przepłacenie, mamy 24/25 rok i place idą do góry. Rozwiń Żeby nie było że przykład Lakers i Vanderbillta podpisany rok temu podaje to niech będzie nawet Herb Jones i jego 4/52 z Pels rok temu. Z drugiej strony ok jeżeli gość wypali to nawet ten kontrakt za taką kasę może być stealem dla Bulls. Jednak skoro w czwartym roku produkcja specjalnie się nie różni od tej z pierwszego to na jakiej podstawie ta wiarę opierać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 30 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2024 (edytowane) W dniu 30.06.2024 o 14:07, Van napisał(a): Jednak skoro w czwartym roku produkcja specjalnie się nie różni od tej z pierwszego to na jakiej podstawie ta wiarę opierać? Rozwiń Dadzą mu nareszcie grać na jego pozycji plus dojdzie normalna liczba akcji, chyba że Lavine zostanie. Edytowane 30 Czerwca 2024 przez tankathon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 30 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2024 W dniu 30.06.2024 o 14:44, tankathon napisał(a): Dadzą mu nareszcie grać na jego pozycji plus dojdzie normalna liczba akcji, chyba że Lavine zostanie. Rozwiń Wiesz to jest trochę życzeniowe myślenie 4 lata i praktyczne żadnych postępów White którego cisnąłem miał mniejsze lub większe ale próbki talentu Williams na razie tylko rozczarowuje a największe wrażenie zrobił w lidze letniej po drugim roku gdzie wymiatał, a potem przyszedł rs i kupa Mnie ani długość ani kwota nie martwi nie dlatego że widzę w nim przyszłość tylko dlatego że skoro mamy tankować to lepiej dać tę kasę młodemu niż brać duże stare kontrakty Wypali to wypali, jak nie to kwota nie jest zaporowa i da się opchnać Wciąż jednak żeby zacząć tankować trzeba wymienić LaVinea I mieć dobre zaplecze ktore potrafi rozwijać graczy Nie ma w tej chwili w Chicago kogoś takiego więc tank się odbędzie ale czy Williams się dzięki większej liczbie posiadać rozwinie? Nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 1 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 (edytowane) W dniu 19.05.2024 o 15:08, tankathon napisał(a): Jeśli rzucać komuś siano w okienko to wolałbym pakiet Bridges, J.Smith. Rozwiń Cieszyć może, że Litwin czyta jednak forum e nba. Edytowane 1 Lipca 2024 przez tankathon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 1 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 W dniu 1.07.2024 o 14:18, tankathon napisał(a): Cieszyć może, że Litwin czyta jednak forum e nba. Rozwiń Zaskoczenie, myślałem że będą tulić kontrakty z pickami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 1 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 Nie wiem jaki jest plan, ale chyba beda szli w jakies Giddey Coby Williams Buzelis Vuc? Troche beka, ze Warriors odrzucili Lavina za CP3 I Wigginsa, bo to przeciez bylby dobry deal dla nich. Bulls przespali moment na sprzedaz Lavina I zaraz zaczna sie jakies przypalowe ruchy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 1 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 S5: PG: Josh Giddey SG: Coby White SF: Patrick Williams PF: Matas Buzelis C:' Jalen Smith Rezerwa: Ayo Dosunmu Torrey Craig Jevon Carter Julian Phillips Dalen Terry Adama Sanog Lonzo Ball Vuc do NOP? Lavine? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 1 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 W dniu 1.07.2024 o 17:39, tankathon napisał(a): S5: PG: Josh Giddey SG: Coby White SF: Patrick Williams PF: Matas Buzelis C:' Jalen Smith Rezerwa: Ayo Dosunmu Torrey Craig Jevon Carter Julian Phillips Dalen Terry Adama Sanog Lonzo Ball Vuc do NOP? Lavine? Rozwiń Moim zdaniem ciezko bedzie opchnac I Lavina i Vucevicia. Vucek pewnie zostanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 2 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2024 W dniu 1.07.2024 o 18:11, Reikai napisał(a): Moim zdaniem ciezko bedzie opchnac I Lavina i Vucevicia. Vucek pewnie zostanie. Rozwiń Jakxmam wybierać to wolę vuca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 2 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2024 W dniu 1.07.2024 o 16:34, Reikai napisał(a): Troche beka, ze Warriors odrzucili Lavina Rozwiń To już oficjalnie można powiedzieć, że LaVine jest piątym kołem u wozu. Hajs się zgadza, ale ciekawe jak się z tym teraz czuje. Jeszcze nie jeden z tych co teraz podpisują te dwustu milionowe kontrakty tak skończy. A pierwszy będzie George. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 2 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2024 W dniu 2.07.2024 o 17:16, Thomas napisał(a): To już oficjalnie można powiedzieć, że LaVine jest piątym kołem u wozu. Hajs się zgadza, ale ciekawe jak się z tym teraz czuje. Rozwiń Mozliwe, ze to farmazon jeden z wielu, bo teraz sa reporty ze sa rozmowy z Warriors. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 2 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2024 W dniu 2.07.2024 o 17:16, Thomas napisał(a): To już oficjalnie można powiedzieć, że LaVine jest piątym kołem u wozu. Hajs się zgadza, ale ciekawe jak się z tym teraz czuje. Rozwiń A jak ma się czuć :)?! Podpala sobie po pracy cygara studolarówkami i cieszy się życiem. Jak się znaleźli frajerzy do płacenia to przecież nie jego problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 2 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2024 W dniu 2.07.2024 o 18:55, marceli73 napisał(a): A jak ma się czuć :)?! Podpala sobie po pracy cygara studolarówkami i cieszy się życiem. Jak się znaleźli frajerzy do płacenia to przecież nie jego problem. Rozwiń Można wiele powiedzieć o Zachu Ale na pewno że nie ma ambicji, nie ma etyki pracy i nie walczy o powrót do gry Czym częściej piszesz tym utwierdzasz mnie w przekonaniu o swojej nikłej wiedzy o wszystkim poza Spurs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n_i_m_h Opublikowano 3 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2024 To która to już przebudowa Bulls? Pamiętam jak nadzieją na lepszą przyszłość mieli być Fizer i JayWilliams, potem Edek Curry i Tyson Chandler, Ben Gordon, Artest a z bardziej aktualnych Markannen i Pat Wiiliams. Mam wrażenie, że poza krótką przerwą na bandę Thibsa czyli D-Rose'a, Noah, Butlera to Bulls od 25 lat są w ciągłej przebudowie. I patrząc na to co się dzieje to w najbliższych latach nie widać wielkich szans na to, że to się zmieni. Nie wiem czy jest ekipa, która w porównywalnym okresie była tak słabo zarządzana, chyba tylko w NY mieli tak długi fatalny okres. Ile to jeszcze potrwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi