Skocz do zawartości

Chicago Bulls 2024/2025

Thomas

Rekomendowane odpowiedzi

Fajnie się Bulls ogląda. Giddey kawał gracza z niesamowitymi warunkami na swojej pozycji. Będzie ciekawie w Play inn .Szkoda że mają małe szanse na grę z Celtics w 1 rundzie PO ,bo by mogli tym c***om sporo krwi napsuć 

Kolejny dobry mecz Byków, co ciekawe Terry zaczyna wnosić coś pozytywnego, a fakt że nareszcie dorzuca do obręczy i trafia jest dla mnie sporym zaskoczeniem. Następny przystanek rewanz z Lakers, którzy będą bardzo zmotywowawni, by wziąć rewanż za historyczny wpierdol. 

White z kolejnym wyróżnieniem. 

Spodziewałem się że Lakers dojadą byki za ostatni blamaż 

Co by nie było to tamtą porażka była kompromitująca dla jeziorowców 

A dziś! k**** taki gamewinner! 

Na początku ta mówiliśmy że nie warto będzie dawać joshowi maxa 

Dziś wątpię żeby ktoś w Chicago tego nie rozważał  

6 godzin temu, josephnba napisał(a):

A dziś! k**** taki gamewinner! 

Na początku ta mówiliśmy że nie warto będzie dawać joshowi maxa 

Dziś wątpię żeby ktoś w Chicago tego nie rozważał  

No trochę tu było jechane po rajtkach Giddeya. Ja od początku widziałem że Bulls wygrali w chooj na tej wymianie , bo jednak Caruso to bardziej roles do rezerwy, a Josh ma potencjał minimum na HOF w porywach nawet superstara.

2 godziny temu, wiLQ napisał(a):

Najzabawniejsze w tej koncowce meczu bylo to, ze Bulls swietowali jakby zdobyli mistrza, a ten rozwoj wypadkow byl bardzo niekorzystny dla nich ;-]

Bo nie dosc, ze sobie istotnie obnizyli szanse na dobry pick to jeszcze Giddey zgarnie jakiegos maxa po tej koncowce sezonu.

W ciągu 4 dni Bulls, podkreślam Chicago Bulls, rozjebali - to nie była wygrana, to był rozpierdol - Lakres najwyższą różnica punktów w historii ich konfrontacji, a dokonali tego na ich parkiecie. Dziś w nocy również napisali piękna historię, a ty twierdzisz, że zespół pokroju Bulls nie powinni się jarać, bo spadną oczko w drafcie i to w momencie, gdy i tak nie mają realnych szans na topke tego draftu. Normalnie napisałbym, panie idź stąd, ale ograniczę się do zwykłego OK. 🙄

Edytowane przez tankathon

3 godziny temu, wiLQ napisał(a):

Najzabawniejsze w tej koncowce meczu bylo to, ze Bulls swietowali jakby zdobyli mistrza, a ten rozwoj wypadkow byl bardzo niekorzystny dla nich ;-]

Bo nie dosc, ze sobie istotnie obnizyli szanse na dobry pick to jeszcze Giddey zgarnie jakiegos maxa po tej koncowce sezonu.

Wiesz zawodnicy maja gdzieś co myślą włodarze klubu. Przyjdzie ktos lepszy z draftu to im zabierze miejsce w skladzie i obnizy im zarobki. Klub po cichu z trenerem powinni ustalac tak rotacje zeby przegrywać. Zawodnicy walczą o swoja pozycję i przyszły kontrakt. 

Ja wiele razy uważałem i pisałem że miedzy innymi chicago i detroit frajerza sie nie tankujac pod tegoroczny draft ale to sprawa trenerow i mg a nie zawodników. 

Dla odróznienia masz działanie SA ktore teraz mi sie nie podoba bo wystawiaja jakiegos kur... Paula i Biyombo w pierwszym sładzie a przegrywać by mogli z wiekszymi minutami Sochana i Mamu (co rowniez by ich bardziej zrozwinęło)  ale tu masz nie tylko inzynierie przegrywania ale rowniez dzialanie na obnizenie wartości sochana i mamu. Słyszałem ze juz w SA połozyli krzyżyk na Jeremim ale w to nie wierze bo wtedy by wiecej grał żeby miał wiekszą wartośc przy transferze w lato tak jak graja barnsem zeby zrobić jego value i sprzedac za jakiś 1st w off-season. 

Edytowane przez marceli73

Godzinę temu, tankathon napisał(a):

Dziś w nocy również napisali piękna historię, a ty twierdzisz, że zespół pokroju Bulls nie powinni się jarać, bo spadną oczko w drafcie i to w momencie, gdy i tak nie mają realnych szans na topke tego draftu.

+1, warto tylko dodać, że Bulls nie przejmują się swoim pickiem, bo odzyskali jego kontrolę we wymianie z Kings i nie ma znaczenia czy będą 9. czy 11. w loterii, którą Ty chyba uznałeś za fatalną. 

To pogonienie LaVine'a złoty interes, niesamowicie przereklamowany gracz, bardzo fun to watch stali się Bulls - pytanie czy Giddey okaże się na tyle dobry żeby Bulls po raz n-ty nie wpadli w pułapkę średniego rozwoju, bo to ten sam case co Blazers.

19 minut temu, BMeF napisał(a):

+1, warto tylko dodać, że Bulls nie przejmują się swoim pickiem, bo odzyskali jego kontrolę we wymianie z Kings i nie ma znaczenia czy będą 9. czy 11. w loterii, którą Ty chyba uznałeś za fatalną. 

To pogonienie LaVine'a złoty interes, niesamowicie przereklamowany gracz, bardzo fun to watch stali się Bulls - pytanie czy Giddey okaże się na tyle dobry żeby Bulls po raz n-ty nie wpadli w pułapkę średniego rozwoju, bo to ten sam case co Blazers.

Gorsze jak Gidey sie tak stara bo kontrakt year a za rok zejdzie z poziomu jak haliburton po podpisaniu sutego kontraktu. 

Co do pułapki średiego rozwoju w Chicago to jest to powne podobnie jak w Portland i Detroit. Te zespoóły nie wiedza kiedy tankować a kiedy nie. Poza tym średnio rozwijają młodzież i nie potrafią wybrać z nizszym numerem dratu (wyjątek Camara). Ale sa jeszcze gorsi :). 

Edytowane przez marceli73

Godzinę temu, marceli73 napisał(a):

Gorsze jak Gidey sie tak stara bo kontrakt year a za rok zejdzie z poziomu jak haliburton po podpisaniu sutego kontraktu. 

Co do pułapki średiego rozwoju w Chicago to jest to powne podobnie jak w Portland i Detroit. Te zespoóły nie wiedza kiedy tankować a kiedy nie. Poza tym średnio rozwijają młodzież i nie potrafią wybrać z nizszym numerem dratu (wyjątek Camara). Ale sa jeszcze gorsi :). 

Tego nie wiemy 

Zawsze z młodymi graczami jest pół na pół. Zastanawiasz się czy to naturalny rozwój czy skok na kasę 

Josh wskoczył na wyższy level po transferze Zacha, więc może to zwyczajnie uwolnienie z dość jednostronnej taktyki sprawiło że poczuł się pewniej