Skocz do zawartości

Chicago Bulls 2024/2025

Thomas

Rekomendowane odpowiedzi

7 minut temu, pdxpl napisał(a):

Blazers, Bulls, Spurs zapowiada się arcyciekawy wyścig o #8😀

Ktos pisał że do nr 7 jest bogactwo w drafcie tak że tego spóźniony ten wyscig. Blazers - frajeren, Bulls - frajeren, Spurs - pech z Wembym. Przynajmniej odzyskanie kontroli nad pickiem top 10 protected od Spurs da Bulls spokuj że jak ktoś wskoczy wyżej z zespołow 10+ to beda ciegle mieli swój pick  :). Brawo wy chicago :). 

Nie ma co przypisywać picków do poszczególnych drużyn póki co.

W ubiegłym roku loteria wywróciła wszystko. Hawks z 10 miejsca dostali pick nr1, Rockets z 9 miejsca wyszli po po loterii z drugim wyborem, a Pistons 14-68 tradycyjne skończyli z piątym pickiem.

12 godzin temu, tankathon napisał(a):

Kolejna wygrana i CHicago spada na 10 miejsce w drafcie.

Najlepsza seria od piętnastu miesięcy. Chłopaki poczuły moc.

Ale będzie numer jak Chicago wejdzie do play off, a ex Chicago ( Sacramento ) nie wejdzie.

2 godziny temu, Thomas napisał(a):

Buzelis lepszy od Markkanena, świetny Huerter i jeszcze lepszy Jones. Podobają mi się te nowe byczki.

Plus White  niby gracz tygodnia, ale razi te 30 % za 3. Ciekawa sprawa, że od pewnego czasu chłopak wjeżdża pod kosz z większą pewnością i czuć siłę w kontakcie z przeciwnikami. 

Edytowane przez tankathon

19 godzin temu, joe dumars napisał(a):

coby cala kariere gra 'w kratke', a wy co roku macie rozkminy typu 'narodziny gwiazdy'. kiedys nawet bawilo, dzis raczej wzbudza politowanie...

Na spokojnie, nikt z niego gwiazdy nie robi, zwyczajnie cieszyć może, że widać postęp, chociaż trójki nie siedzą. Kilka spotkań do końca zostało, konkurencji do 10 miejsca nie ma, więc White ma szansę pokazać czy jest w stanie poprowadzić Byki do PO. 

Liczyłem na konfrontację Lavine vs White, niestety ten pierwszy nie dojechał, a Cobi odpalił w drugiej połowie, w której zdobył 30 pkt, a w całym meczu 35pkt. Muszę przyznać, że przy 19 pkt w plecy i niemrawy początku Whitea, który troszkę się chował od gry, wydawało się, że nic z tego nie będzie. Podobno Jones ucierpiał, ale mam nadziej, że to nic poważnego i na mecz z LAL będzie gotowy. Giddey vs Doncic 👍

W dniu 21.03.2025 o 15:18, tankathon napisał(a):

Jak dla mnie, najważniejsze żeby nie wpakowali się w Maluacha.

A co z nim nie tak, bo NCAA nie sledzę?

W dniu 21.03.2025 o 13:40, josephnba napisał(a):

Po cholerę wymieniali tego Zacha jak to on nam robił ujemny bilans

Wychodzi na to, że priorytetem było pozbycie się jego kontraktu, a nie tankowanie. Zobaczyli, że nowe klocki dobrze się wpasowały, są wyniki, więc walczą o te play offy.

Po cichu liczyłem na wygraną skoro Giddey wrócił do pierwszego składu, ale takiego wyniku to się nie spodziewałem. Mecz przypominał troszkę konfrontację z Houston, gdzie gospodarze też gonili, ale tym razem udało się wrzucić wyższy bieg w 4 kwarcie. Dawno nie widziałem tak pewnie i równo grających Byków. White ponownie zrobił swoje i nawet trójeczka mu siedziała, Buzelis najlepszy mecz w karierze, i niemal quadra Giddeya 15 pkt 10 zb 17 ast i 8 stl!!! 

Czy lakers muszą tyle jęczeć i machać łapami do sędziów? Irytujące... 

29 minut temu, josephnba napisał(a):

Nie ma miejsc,spadaj  ;)

Ja na szczęście wsiadłem od razu po drafcie więc miejsce w wagoniku jest 

Gdzieś poznikali znafcy, co go obwoływali bustem...