josephnba Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia Ten zespół to żart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 15 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 10 godzin temu, josephnba napisał(a): Ten zespół to żart Nie, po prostu nie chcą dobić do 50% zwycięstw. Lonzo coraz lepszy, ciekawe czy ktoś zaryzykuje i rzuci mu większą kasę, czy będzie to raczej jakiś minimalny kontrakt na jeden sezon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia Porażki same w sobie są ok, bo i tak na PO nie ma szans, wiec przynajmniej jest szansa na zachowanie wyboru w top10 i troszkę farta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia Dobija mnie Marcin z Bulls pl z tym jego optymizmem co do sytuacji Bulls i możliwości na przyszłość Jara się ta bieda serią Zacha, już jakieś marzenia że jest za dobry żeby go wymienić, powołuje się na kc Johnsona, a na niego bym się nawet przy wyborze papieru toaletowego nie powołał To samo z Vucem. Grają sezony żucia więc ich zostawić a za rok Bulls znów "mogą być" w top3 na wschodzie jak na początku gry Lonzo Lubię chłopaka, poznałem go, kilka razy rozmawialiśmy ale są k**** pewne granice kibicowania i wiary Obecni Bulls to najbardziej nijaki zespół ligi, kompletnie bez przyszłości w obecnej formie ale wciąż za dobry żeby robić bottom 3 ligi i próbować zgarnąć jakiegoś topowego prospecta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allen Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia Bulls powinni isc wyprzedaz i ordynarny tank, zeby miec choc odrobine szansy na Copper Flaga. Bez dobrego draftu widac, ze sam menagment nie potrafi nic zbudowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 16 Stycznia Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia (edytowane) Porażka z rezerwami Atlanty? Ile jeszcze trzeba, żeby wywalić Donovana? Edytowane 16 Stycznia przez tankathon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 16 Stycznia Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 7 godzin temu, tankathon napisał(a): Porażka z rezerwami Atlanty? Ile jeszcze trzeba, żeby wywalić Donovana? A z kim masz przytankowac z tym składem jak nie z Donovanem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 16 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia (edytowane) 11 godzin temu, tankathon napisał(a): Porażka z rezerwami Atlanty? Ile jeszcze trzeba, żeby wywalić Donovana? Ale przynajmniej od trzech lat utrzymają równy poziom, średnio wujowy. Edytowane 16 Stycznia przez Thomas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 16 Stycznia Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia Godzinę temu, Thomas napisał(a): Ale przynajmniej od trzech lat utrzymają równy poziom, średnio wujowy. c***owo ale stabilnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia (edytowane) W dniu 16.01.2025 o 14:06, marceli73 napisał(a): A z kim masz przytankowac z tym składem jak nie z Donovanem. Może dlatego nie z Donovanem, bo mimo rzekomego tankowania nie daje pograć Matasowi. Edytowane 18 Stycznia przez tankathon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia Totalne gówno Przegrali z każdą najgorsza ekipą ligi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 19 Stycznia Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia (edytowane) Bulls wystawili rozgwiazdę na sprzedaż Najgorsze procenty w karierze, najmniejsza liczbą zbiórek w karierze i powalające 10ppg Za to najwięcej strat 18 baniek co takie gówno z plamką na głowie Edytowane 19 Stycznia przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 19 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 40 minut temu, josephnba napisał(a): Bulls wystawili rozgwiazdę na sprzedaż To już prędzej LaVine'a gdzieś upchną. Kontrakt Zach'a jest ponad dwa razy wyższy, ale umiejętności kilka razy większe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 19 Stycznia Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2 godziny temu, josephnba napisał(a): Bulls wystawili rozgwiazdę na sprzedaż Najgorsze procenty w karierze, najmniejsza liczbą zbiórek w karierze i powalające 10ppg Za to najwięcej strat 18 baniek co takie gówno z plamką na głowie Nie 18 baniek tylko 18 baniek przez kolejne piec sezonów :). To czyni różnicę. jakby mial konttrakt na 1 sezon to może by go ktos wziol jako spadający kontrakt i byc może głebokie tanie rezerwy na przyszłośc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 19 Stycznia Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 3 godziny temu, josephnba napisał(a): Bulls wystawili rozgwiazdę na sprzedaż Najgorsze procenty w karierze, najmniejsza liczbą zbiórek w karierze i powalające 10ppg Za to najwięcej strat 18 baniek co takie gówno z plamką na głowie Nie wiem na c*** mu dali tyle kasy i to jeszcze na 5 lat. Przecież był UFA , wystarczyło zaczekać na oferty,( a pewnie nikt by mu nie nasrał pieniędzy) i wyrównać jak im już tak bardzo na nim zależało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 19 Stycznia Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 20 minut temu, mayor napisał(a): Nie wiem na c*** mu dali tyle kasy i to jeszcze na 5 lat. Przecież był UFA , wystarczyło zaczekać na oferty,( a pewnie nikt by mu nie nasrał pieniędzy) i wyrównać jak im już tak bardzo na nim zależało Mnie nie pytaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 19 Stycznia Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia (edytowane) Mogło się wydawać przed sezonem, że być może pójdą w młodzież i walkę o flagę. Smith PW Matas Coby Ayo to był dobry tankerski kapitał przekazując piłkę duetowi Williams-Coby, a tymczasem Litwin odjebał maniane na miarę GarPaxa, czyli odrzucił 1rnd wybór za Caruso, ściągnął kolejnego "niskiego" do s5, dorzucił THT i zostawił Zacha-Vuca. Co gorsze, 76ers tankują dla OKC w tym roku, a główny peleton odjechał na tyle, że o top5 draftu można już tylko pomarzyć. Kolejny rok ani w lewo ani w prawo.... kontynuacja.... Z draftu z wysokich podoba mi się Rasheer Fleming. Edytowane 19 Stycznia przez tankathon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 19 Stycznia Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 1 godzinę temu, tankathon napisał(a): Mogło się wydawać przed sezonem, że być może pójdą w młodzież i walkę o flagę. Smith PW Matas Coby Ayo to był dobry tankerski kapitał przekazując piłkę duetowi Williams-Coby, a tymczasem Litwin odjebał maniane na miarę GarPaxa, czyli odrzucił 1rnd wybór za Caruso, ściągnął kolejnego "niskiego" do s5, dorzucił THT i zostawił Zacha-Vuca. Co gorsze, 76ers tankują dla OKC w tym roku, a główny peleton odjechał na tyle, że o top5 draftu można już tylko pomarzyć. Kolejny rok ani w lewo ani w prawo.... kontynuacja.... Z draftu z wysokich podoba mi się Rasheer Fleming. 100%racji Tym bardziej wkurwiają mnie wpisy Maćka że on nie będzie krytykował i narzekał na Bulls bo po co Zauważcie że z kontraktem Zacha i praktyczne natychmiastową narracją o wymianie było identycznie jak z Williamsem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 20 Stycznia Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia Ogólnie to nie wiem jaki jest pomysł bulls na siebie - widziałem ostatnio jedną kwartę i oczy łzawią. Salary zapchane, młodych do rozwijania brak (buzelis?) a reszta - podobnie jak 76 moim zdaniem do rozgonienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 20 Stycznia Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia (edytowane) 59 minut temu, blackmagic napisał(a): Ogólnie to nie wiem jaki jest pomysł bulls na siebie - widziałem ostatnio jedną kwartę i oczy łzawią. Salary zapchane, młodych do rozwijania brak (buzelis?) a reszta - podobnie jak 76 moim zdaniem do rozgonienia Tak naprawdę to poza buzelisem, whiteem i joshem wszyscy powinni zostać wystawieni na sprzedaż. Tak się jednak nie stanie bo Bulls muszą udawać że chcą wygrywać, choć zaliczyli kolejną już porażkę z tankerami Chyba że to zasłona dymna i byki po cichu nabijają rywalom zwycięstw Edytowane 20 Stycznia przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi