Skocz do zawartości

Chicago Bulls 2024/2025

Thomas

Rekomendowane odpowiedzi

10 godzin temu, josephnba napisał(a):

Ten zespół to żart 

Nie, po prostu nie chcą dobić do 50% zwycięstw.😉

Lonzo coraz lepszy, ciekawe czy ktoś zaryzykuje i rzuci mu większą kasę, czy będzie to raczej jakiś minimalny kontrakt na jeden sezon?

Dobija mnie Marcin z Bulls pl z tym jego optymizmem co do sytuacji Bulls i możliwości na przyszłość 

Jara się ta bieda serią Zacha, już jakieś marzenia że jest za dobry żeby go wymienić, powołuje się na kc Johnsona, a na niego bym się nawet przy wyborze papieru toaletowego nie powołał 

To samo z Vucem. 

Grają sezony żucia więc ich zostawić a za rok Bulls znów "mogą być" w top3 na wschodzie jak na początku gry Lonzo 

Lubię chłopaka, poznałem go, kilka razy rozmawialiśmy ale są k**** pewne granice kibicowania i wiary 

Obecni Bulls to najbardziej nijaki zespół ligi, kompletnie bez przyszłości w obecnej formie ale wciąż za dobry żeby robić bottom 3 ligi i próbować zgarnąć jakiegoś topowego prospecta

2 godziny temu, josephnba napisał(a):

Bulls wystawili rozgwiazdę na sprzedaż 

Najgorsze procenty w karierze, najmniejsza liczbą zbiórek w karierze i powalające 10ppg 

Za to najwięcej strat 

18 baniek co takie gówno z plamką na głowie 

Nie 18 baniek tylko 18 baniek przez kolejne piec sezonów :). To czyni różnicę. jakby mial konttrakt na 1 sezon to może by go ktos wziol jako spadający kontrakt i byc może głebokie tanie rezerwy na przyszłośc. 

3 godziny temu, josephnba napisał(a):

Bulls wystawili rozgwiazdę na sprzedaż 

Najgorsze procenty w karierze, najmniejsza liczbą zbiórek w karierze i powalające 10ppg 

Za to najwięcej strat 

18 baniek co takie gówno z plamką na głowie 

Nie wiem na c*** mu dali tyle kasy i to jeszcze na 5 lat. Przecież był UFA , wystarczyło zaczekać na oferty,( a pewnie nikt by mu nie nasrał pieniędzy) i wyrównać jak im już tak bardzo na nim zależało 

Mogło się wydawać przed sezonem, że być może pójdą w młodzież i walkę o flagę. Smith PW Matas Coby Ayo to był dobry tankerski  kapitał przekazując piłkę duetowi Williams-Coby, a tymczasem Litwin odjebał maniane na miarę GarPaxa, czyli odrzucił 1rnd wybór  za Caruso, ściągnął kolejnego "niskiego" do s5, dorzucił THT i zostawił Zacha-Vuca. Co gorsze, 76ers tankują dla OKC w tym roku, a główny peleton odjechał na tyle, że o top5 draftu można już tylko pomarzyć. Kolejny rok ani w lewo ani w prawo.... kontynuacja.... 

Z draftu z wysokich podoba mi się Rasheer Fleming. 

Edytowane przez tankathon

1 godzinę temu, tankathon napisał(a):

Mogło się wydawać przed sezonem, że być może pójdą w młodzież i walkę o flagę. Smith PW Matas Coby Ayo to był dobry tankerski  kapitał przekazując piłkę duetowi Williams-Coby, a tymczasem Litwin odjebał maniane na miarę GarPaxa, czyli odrzucił 1rnd wybór  za Caruso, ściągnął kolejnego "niskiego" do s5, dorzucił THT i zostawił Zacha-Vuca. Co gorsze, 76ers tankują dla OKC w tym roku, a główny peleton odjechał na tyle, że o top5 draftu można już tylko pomarzyć. Kolejny rok ani w lewo ani w prawo.... kontynuacja.... 

Z draftu z wysokich podoba mi się Rasheer Fleming. 

100%racji 

Tym bardziej wkurwiają mnie wpisy Maćka że on nie będzie krytykował i narzekał na Bulls bo po co 

Zauważcie że z kontraktem Zacha i praktyczne natychmiastową narracją o wymianie było identycznie jak z Williamsem 

59 minut temu, blackmagic napisał(a):

Ogólnie to nie wiem jaki jest pomysł bulls na siebie - widziałem ostatnio jedną kwartę i oczy łzawią. Salary zapchane, młodych do rozwijania brak (buzelis?) a reszta - podobnie jak 76 moim zdaniem do rozgonienia 

Tak naprawdę to poza buzelisem, whiteem i joshem wszyscy powinni zostać wystawieni na sprzedaż. 

Tak się jednak nie stanie bo Bulls muszą udawać że chcą wygrywać, choć zaliczyli kolejną już porażkę z tankerami

Chyba że to zasłona dymna i byki po cichu nabijają rywalom zwycięstw 🤔

Edytowane przez josephnba