Skocz do zawartości

Chicago Bulls 2024/2025

Thomas

Rekomendowane odpowiedzi

Nie zesrajcie się wszyscy. Mój wpis był specjalnie "prowokacyjny" na wpis jakiegoś noname'a cyt. "przy każdym wjeździe Townsa czy Brunsona (wkurwiający typ)". Po prostu tak po ludzku, chciałem wkur... gościa, bo skoro Brunson go wkur..., to znaczy że ma wyjątkowo krótki lont i łatwo go podpalić. Taka forma zemsty za obrażanie zawodnika, który na to nie zasłużył.

4 godziny temu, cwikson napisał(a):

Nie zesrajcie się wszyscy. Mój wpis był specjalnie "prowokacyjny" na wpis jakiegoś noname'a cyt. "przy każdym wjeździe Townsa czy Brunsona (wkurwiający typ)". Po prostu tak po ludzku, chciałem wkur... gościa, bo skoro Brunson go wkur..., to znaczy że ma wyjątkowo krótki lont i łatwo go podpalić. Taka forma zemsty za obrażanie zawodnika, który na to nie zasłużył.

Yhy, jak tak, to ok....tak trzeba. 

4 godziny temu, tankathon napisał(a):

Mina KCJ w 59 sekundzie 🙃.

Wemby dochodzil wiec poster niepełny :). Koncówka ciekawa ale ja aokurat ogladalem koncowke minnesoty bo myslalem ze SA dowiezie bez dramy. W sumie tez ciekawa była a potem poszedlem spać nie wiem czy mecz SA-Ch jeszce leciał. 

22 minuty temu, joe dumars napisał(a):

podjarka posterami to mentalne przedszkole...

i co ten biedny gm bulls ma zrobic? sklad wciaz legitny, choc wyzej 'sredniaka' nie podskoczysz. moze butler reunion?...

Może postawić wiadro przy szatni i może ktoś się wypierdoli

Bardziej chodzi o fakt ze Cobe White chwilę wcześniej dostawał gleby od VW i Sochana a mimo to dał layupa i dunka w ostatnich akcjach i wyciągnąl bulls za uszy w końcówce dominując Spurs do zera. Akcja, oglądajac mecz nieznając wyniku(patrz-ja) robiła piorunujące wrażenie sugerując się wcześniejszym niszczeniem wszystkiego pod koszem przez Wembanyama.

Przynajmniej ja tak to odebrałem.

W dniu 7.01.2025 o 22:00, Wirakocza napisał(a):

Przynajmniej ja tak to odebrałem.

Miałem dokładnie takie samo wrażenie. Po tych wszystkich blokach które Wemby zaserwował bykom, wielki szacun dla White za te dwie ostatnie akcje.

Niezły showtime dzisiaj nam byczki zafundowały.

Lavine w ostatnich dziesięciu meczach 28 ppg. 55% z gry. 49% za 3. Lepszej formy to on nigdy nie miał odkąd jest w Chicago, to pokazuje jaki ma potencjał gdy jest w 100% zdrowy, niestety kontuzje często go spowolniały. W międzyczasie wyprzedził Hinricha w ilości celnych rzutów za trzy, w tej chwili ma na liczniku 1101 trafień i jest liderem organizacji w tej kategorii.

21 godzin temu, Thomas napisał(a):

Niezły showtime dzisiaj nam byczki zafundowały.

Lavine w ostatnich dziesięciu meczach 28 ppg. 55% z gry. 49% za 3. Lepszej formy to on nigdy nie miał odkąd jest w Chicago, to pokazuje jaki ma potencjał gdy jest w 100% zdrowy, niestety kontuzje często go spowolniały. W międzyczasie wyprzedził Hinricha w ilości celnych rzutów za trzy, w tej chwili ma na liczniku 1101 trafień i jest liderem organizacji w tej kategorii.

Styczeń 2020-21 gdy kręcił 28/6/6 54%/46% trafiając 4 trójki na mecz. Zobaczymy co dziś pokaże z Kings.

Z różnych pomysłów odnośnie tego co Litwin mógłby zrobić podoba mi się opcja sprowadzenia Collinsa lub Looneya. 

Edytowane przez tankathon

10 minut temu, Wirakocza napisał(a):

I dlatego Zach drażni. Nawet jak gra kapitalne spotkanie i odwali takie numery w końcówce.

Jak Patrick Wiliams biegnie na kosz z obrońcą u boku to wiedz że bankowo nie skonczy tej akcji. Koleś ma naprawdę ruchy Kubusia Puchatka,

Edytowane przez tankathon

19 godzin temu, tankathon napisał(a):

Typowe, niby punkty się zgadzają, ale w decydującej fazie meczu przy 120-119 Zach trzy kolejne pudła i Kings dalej jadą z serią.

To jest jego słabość, nie potrafi zamykać spotkań. Próbuję sobie przypomnieć jakiegoś buzzer beatera w jego wykonaniu i za wuja nie mogę.

35 minut temu, Thomas napisał(a):

To jest jego słabość, nie potrafi zamykać spotkań. Próbuję sobie przypomnieć jakiegoś buzzer beatera w jego wykonaniu i za wuja nie mogę.

Kiedyś trójką zamknął mecz w Portland. 

Teraz, josephnba napisał(a):

Z Horners jebnal

Słusznie, szalona końcówka.