Skocz do zawartości

Chicago Bulls 2024/2025

Thomas

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, josephnba napisał(a):

Nie oglądałem Kings w tym roku więc nie wiem kto odpowiada że taki spadek 

Rok temu grali dobrze. Poza HB wszyscy są. Doszedł DDR. Trener poleciał ale tam poza spodziewanym dalszym upadkiem w D niespodziewanie poszło O w dół. Fox może nie gra sezonu życia ale swoje robi. 

12 godzin temu, josephnba napisał(a):

Wyrównany przy +18? 

Juz rozumiem Twoja wiarę w Pistons, oni takich wyrównanych porażek +20 mają w ostatnich latach naprawdę dużo  

tak, kolku, 'wyrownany'. wyraznie pojasnilem, co mam na mysli. nie umiesz czytac ze zrozumieniem, trudno. glupi jestes, glupim umrzesz...

twoje przytyki do pistons mam gleboko w dupie. twoja fiksacja na punkcie pistons swiadczy o tobie, nie o mnie...

16 minut temu, joe dumars napisał(a):

tak, kolku, 'wyrownany'. wyraznie pojasnilem, co mam na mysli. nie umiesz czytac ze zrozumieniem, trudno. glupi jestes, glupim umrzesz...

twoje przytyki do pistons mam gleboko w dupie. twoja fiksacja na punkcie pistons swiadczy o tobie, nie o mnie...

Ileż razy ci mogę pisać debilu że pistons lubię 

Mam ochotę obejrzeć dzisiejszy mecz z NY, ale po ostatnich popisach (czwarta kwarta z Atlantą, mecz z Washingtonem) aż się boję. Z drugiej strony zawsze jest szansa, że zagrają jak z Bostonem, lub Milwaukee w wygranych meczach. Zespół nieobliczalny i niestety bez przyszłości, przynajmniej tej najbliższej.

Godzinę temu, Thomas napisał(a):

Mam ochotę obejrzeć dzisiejszy mecz z NY, ale po ostatnich popisach (czwarta kwarta z Atlantą, mecz z Washingtonem) aż się boję. Z drugiej strony zawsze jest szansa, że zagrają jak z Bostonem, lub Milwaukee w wygranych meczach. Zespół nieobliczalny i niestety bez przyszłości, przynajmniej tej najbliższej.

Jest dokładnie tak jak pisałem po 10 meczach 

Zespół ze środka stawki który napsuje krwi contenderom i przegra z tankerami 

Nic dodać nic ująć 

49 minut temu, Winchester napisał(a):

Będzie koszulka Rose'a wisiała :) uwielbiam kolesia.

Zdecydowanie zasłużone wyróżnienie 

Dziwne, że dopiero w przyszłym sezonie. 

Czekam jeszcze na #91, może kiedyś się Dennis też doczeka 

Edytowane przez josephnba

Chicago Bulls są jak Polska Ekstraklasa, nigdy nie wiadomo co zagrają. W trzeciej kwarcie grali takie Princeton offense i co najważniejsze skutecznie wykorzystywali wolne pozycje. W obronie widać było zacięcie i zaangażowanie. Kiedy jednak w czwartej kwarcie KAT w pojedynkę zabrał się za odrabianie strat to miałem dejavu z przed kilku dni i łomot od Hawks. Jednak Vucevic, który wiadomo w obronie herosem nie jest trafił 2 razy z rzędu i trochę ugasił hot streak NYK.

LaVine i Coby White w takiej formie rzutowej to miodzio, szczególnie sweet jest Zach, jakby dostawało się dodatkowe punkty za wrażenia artystyczne to Sp Zbyszek Wodecki by nie nadążał z pokazywaniem "10".

Ale jak już zdążyliśmy się przyzwyczaić zaraz przyjdzie znowu porażka z jakimiś leszczami i bilans 3-7 w kolejnych meczach.

Ps, Rosea zastrzeżenie to obowiązek, obok Gerorgeowej Indiany to chyba Bulls byli najbliżsi wyrzucenia z PO Heat z big 3 (że wschodu przez 4 lata finalnie nikomu się to nie udalo).

skonczcie z tym derrickiem rosem, w archaicznej koszykowce bo taka byla w jego czasach i tych bullsach 90 ppg. to byl jeden z tych najbardziej przereklamowanych liderow, taki lepszy blake griffin.

obaj skonczyli marnie, i guano osiagneli w tej lidze.

yebac 

Edytowane przez Vice-rezerwa-rezerwy2

3 godziny temu, antek napisał(a):

Ps, Rosea zastrzeżenie to obowiązek, obok Gerorgeowej Indiany to chyba Bulls byli najbliżsi wyrzucenia z PO Heat z big 3 (że wschodu przez 4 lata finalnie nikomu się to nie udalo).

Bliscy to oni nie byli. Na papierze się mogło tak wydawać ale jak przychodziło do bezpośredniej rywalizacji w PO to zawsze Bulls dostawali dość wyraźnie. Indiana z czasów George'a potrafiła doprowadzić w serii do G7.

2 godziny temu, Vice-rezerwa-rezerwy2 napisał(a):

skonczcie z tym derrickiem rosem, w archaicznej koszykowce bo taka byla w jego czasach i tych bullsach 90 ppg. to byl jeden z tych najbardziej przereklamowanych liderow, taki lepszy blake griffin.

yebac 

Tak, oczywiście 

Papa

30 minut temu, vero1897 napisał(a):

Bliscy to oni nie byli. Na papierze się mogło tak wydawać ale jak przychodziło do bezpośredniej rywalizacji w PO to zawsze Bulls dostawali dość wyraźnie. Indiana z czasów George'a potrafiła doprowadzić w serii do G7.

Zawsze czyli realnie raz, bo kolejna konformacja była już po aclu Derricka 

Tamci Bull to jedno z największych what if dekady. Skład mieli mocny na każdej pozycji, defensywnie miażdżyli konkurencję, atak jak to u Thibsa był za bardzo uzależniony od rozgrywającego, zwłaszcza takiego jakim był Rose i teraz jest Brunson 

5 godzin temu, antek napisał(a):

szczególnie sweet jest Zach, jakby dostawało się dodatkowe punkty za wrażenia artystyczne to Sp Zbyszek Wodecki by nie nadążał z pokazywaniem "10".

To prawda, mało kto gra w koszykówkę w tej lidze tak "ładnie" jak ten gość. Książkowa technika.

5 minut temu, Thomas napisał(a):

A ja mam mieszane uczucia, uwielbiałem gościa, ale finał konferencji i te dwa trzy lata wielkiej formy to trochę mało.

Biorąc pod uwagę jacy zawodnicy są podwieszani pod sufit, to Rose to no brainer. Najkrócej mówiąc wniósł trochę polotu i finezji w tym smutnym jak pizda mieście :)

Jakie by nie byly okoliczności to najmldoszy mvp w historii ligi, chłopak z Chicago i gość dzięki któremu była wiara, że powalczymy o coś więcej niż PO.

5 godzin temu, Vice-rezerwa-rezerwy2 napisał(a):

yebac 

Za takie prucie to mam nadzieję, że wiesz co cię czeka.

D Rose na zawsze szacunek, twarz jednej z najbardziej charakternych ekip jaką pamiętam.

Legendy, legendy, prime Rose to piękny acz krótki okres i jak widać coś tam z biegiem lat uleciało. Z jednej strony różyczka poprowadził chłopaków do najlepszego bilansu w lidze i finału konfy, ale gdy przyszło co do czego to w konfrontacji z oszukańczym zespołem z Miami poleciał na pysk ze skutecznością. Kto wie jakby się to wszystko potoczyło, gdyby Rose podtrzymał skuteczność z pierwszego meczu? Tak jak ktoś tu wspomniał, można mieć wątpliwości czy DR zasłużył na miejsce pod dachem, chociaż dał tyle radości kibicom. 

Aaa odnośnie meczu z nocy, to jak sędziowie gwizdali praktycznie przy każdym wjeździe Townsa czy Brunsona (wkurwiający typ) to jakieś nieporozumienie, tym większe brawa za niespodziewaną wygraną. 

Edytowane przez tankathon

4 godziny temu, tankathon napisał(a):

Aaa odnośnie meczu z nocy, to jak sędziowie gwizdali praktycznie przy każdym wjeździe Townsa czy Brunsona (wkurwiający typ) to jakieś nieporozumienie, tym większe brawa za niespodziewaną wygraną. 

Mówisz o tych gwizdkach, gdy goście bez perspektywy gry o cokolwiek przez najbliższe kilka lat bili po łapach dwóch all-stars? Masz rację, też mnie to wkurwialo

12 minut temu, cwikson napisał(a):

Mówisz o tych gwizdkach, gdy goście bez perspektywy gry o cokolwiek przez najbliższe kilka lat bili po łapach dwóch all-stars? Masz rację, też mnie to wkurwialo

czy zawsze, k****, gdy wystapi niezgodnosc opinii, znajdzie sie na tym forum ktos, kto bedzie uskuteczniac swoje zenujace przytyki dotyczace klasy/formy (abstrahujac od tego, ze jest to wybitnie glupie, bo zaden z was nie ma szklanej kuli, ergo, c***a wiecie o przyszlosci!) innych druzyn? naprawde nie da sie podyskutowac w jakiejs 'sprawie' bez dodatkowego pi****lenia farmazownow?! ja jebie...

13 godzin temu, cwikson napisał(a):

Nie wiedziałem że nie wolno grać mocniej w obronie przeciwko lepszym zespołom. 

Dzięki