Grzechu Opublikowano 7 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2024 W dniu 7.12.2024 o 19:08, Thomas napisał(a): Widać, że to typ człowieka który potrzebuje trochę czasu żeby oswoić się z nowym otoczeniem, dodatkowo te śmieszne minuty które dostawał na pewno mu w tym nie pomagały. Ostatnio jest już innym graczem, nabiera pewności siebie, rzuca bardzo dobrze, atletyzm pierwsza klasa, tylko musi nabrać trochę masy, bo na razie chudziak jakich mało. Rozwiń To prawda, na razie straszny patyk, ale jak nabierze siły to przy jego warunkach i technice sufit ma wysoko zawieszony. Szkoda, że w Bullsach a nie w Pistons ale i tak mu będę kibicował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 8 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2024 W dniu 7.12.2024 o 20:55, Grzechu napisał(a): To prawda, na razie straszny patyk, ale jak nabierze siły to przy jego warunkach i technice sufit ma wysoko zawieszony. Szkoda, że w Bullsach a nie w Pistons ale i tak mu będę kibicował Rozwiń Znając Bulls to go wytransferują za 40letniego Duranta lub innego super stara przed emeryturą A Patryka będą trzymać jako prospekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 8 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2024 W dniu 8.12.2024 o 14:52, josephnba napisał(a): A Patryka będą trzymać jako prospekt Rozwiń Aż pójdzie na emeryturę Trochę jak w naszej reprezentacji w piłkę kopaną, gdzie 20-kilku letni gracz to ciągle "młoda nadzieja" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 17 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 Wrócił Patryk i Buzelis od razu ma cięte minuty Produkcja tego drugiego w połowę czasu Williamsa +50% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 19 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2024 Scrollowałem sobie Instagram i na oficjalnym profilu byków jest rolka buzelis can fly Jest tam 7 monsterdunkow Matasa i tak sobie pomyślałem że Patryk nie wykonał w 2 lata tylu agressive moves co ten dzieciak w 2 miesiące #freewilliams Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 19 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 20 Grudnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2024 W dniu 19.12.2024 o 18:56, josephnba napisał(a): Jest tam 7 monsterdunkow Matasa i tak sobie pomyślałem że Patryk nie wykonał w 2 lata tylu agressive moves co ten dzieciak w 2 miesiące Rozwiń Dzisiaj nie wsadzał, został za to dwa razy ładnie zablokowany, trafił jednak kilka trójek więc mu wybaczam. Taka wygrana zawsze cieszy, choć za chwilę może być lanie w rewanżu. Co ciekawe "Byki" mają bilans spotkań wyjazdowych 9-6, jest to czwarty wynik w lidze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 27 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2024 Przegrać ostatnie 5 minut 31-7 i dać sobie wrzucić 50 punktów w 4 kwarcie to jest dramat. Dopóki duet błaznów zarządza tym zespołem, można sobie odpuścić nawet sprawdzanie wyników... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 27 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2024 Czy Billy Donovan dostaje jakieś premie za porażki? Dostać takie występy jak Cartera w 1Q i LaVine w 3Q, prowadzić +20, potem +16 na 5 i pół minuty do końca, a potem nie wziąć nawet jebanego TO i tylko przyglądać się jak Bulls dostają 20-0 w 3 minuty, to jest naprawdę niebywałe. Dawno nie widziałem tak fatalnego trenera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 27 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2024 (edytowane) Podbijanie stawki level Bulls Za vuca przeżywającego drugą młodość weźmiemy 2nd roundery To już k**** przestaje być zabawne. Alex za 0 picków, teraz Nikola za jakiś szrot Mnie uczyli w negocjacjach zaczynać z górnego poziomu żeby móc zejść z ceny Kiedyś człowiek się pocieszał że są Kings, Knicks i ostatnio Pistons, więc Bulls nie są najgorsi, ale teraz ciężko znaleźć równie c***owo zarządzany klub Edytowane 27 Grudnia 2024 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 27 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2024 W dniu 27.12.2024 o 13:54, josephnba napisał(a): Podbijanie stawki level Bulls Za vuca przeżywającego drugą młodość weźmiemy 2nd roundery To już k**** przestaje być zabawne. Alex za 0 picków, teraz Nikola za jakiś szrot Rozwiń Z Caruso faktycznie może mogli coś więcej wyrwać, ale jeśli chodzi o Vucevica? I to nawet nie chodzi o jakieś jego wady (chociaż w obronie je ma i to spore), bo to fajny środkowy i chętnie bym go w Lakers widział, ale jak się patrzy na przestrzeni całej ligi ile drużyn brakuje centra to może na palcach jednej ręki można policzyć. Jak z tej grupy odsiejemy tankerow to zostają pewnie Lakers, Knicks, którzy środek chętnie wzmocnią, ale tam biorąc pod uwagę AD i KAT nie ma 30 minut wolnych żeby dawać coś więcej za 34-latka z podejrzaną obroną i kontraktem za 20mln na jeszcze jeden sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 28 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2024 A co to jest dziś 20 mln? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 28 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2024 W dniu 28.12.2024 o 00:05, josephnba napisał(a): A co to jest dziś 20 mln? Rozwiń Zależy dla kogo i w jakiej sytuacji pod kątem progów w jakich jesteś, sytuacji na rynku itd Na rynku sytuacja środkowych jest jaka jest i jak ktoś da Bulls za niego spadający kontrakt i jakieś 2nd roundery to wezmą i będą uciekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 28 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2024 Dla mnie idealnym miejscem dla Vuca byłoby Celtics, ewentualnie Bucks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 28 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2024 W dniu 28.12.2024 o 08:00, josephnba napisał(a): Dla mnie idealnym miejscem dla Vuca byłoby Celtics, ewentualnie Bucks Rozwiń Ale masz na myśli co jego skillset czy sytuację kadrowa? Bo jeśli to pierwsze zgoda, wtedy pewnie lista byłaby dużo dłuższa. Jednak patrząc na składy (to nie licząc kontuzji) dla niego jest tam z 15-20min max. Dlatego pisałem, że za taki komfort, za który 20mln musisz płacić dodatkowo nikt nie rzuci nic więcej niż 2rd pick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 28 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2024 W dniu 28.12.2024 o 08:51, Van napisał(a): Ale masz na myśli co jego skillset czy sytuację kadrowa? Bo jeśli to pierwsze zgoda, wtedy pewnie lista byłaby dużo dłuższa. Jednak patrząc na składy (to nie licząc kontuzji) dla niego jest tam z 15-20min max. Dlatego pisałem, że za taki komfort, za który 20mln musisz płacić dodatkowo nikt nie rzuci nic więcej niż 2rd pick. Rozwiń Celtics grają stuletnim Horfordem Bucks jakiś czas temu czytałem że Lopez może być częścią jakiejś wymiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joe dumars Opublikowano 28 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2024 W dniu 27.12.2024 o 08:42, karpik napisał(a): Czy Billy Donovan dostaje jakieś premie za porażki? Dostać takie występy jak Cartera w 1Q i LaVine w 3Q, prowadzić +20, potem +16 na 5 i pół minuty do końca, a potem nie wziąć nawet jebanego TO i tylko przyglądać się jak Bulls dostają 20-0 w 3 minuty, to jest naprawdę niebywałe. Dawno nie widziałem tak fatalnego trenera. Rozwiń lol. tak sobie tlumacz. przejebali 'przez trenera', biedni! ... mecz byl calkiem wyrownany (wbrew pozorom!). roznice punktowe nigdy nie oddaja w sposob idealny roznicy w poziomie gry. a tutaj hawks byli caly czas mocno skoncentrowani i, co wazniejsze, do konca wierzyli, ze ich czas nadejdzie. wektor szczescia musial sie w ktoryms momencie odwrocic. ja uwielbiam takie mecze (niezaleznie, od zwyciezcy)!... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 29 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2024 W dniu 28.12.2024 o 14:36, joe dumars napisał(a): lol. tak sobie tlumacz. przejebali 'przez trenera', biedni! ... mecz byl calkiem wyrownany (wbrew pozorom!). roznice punktowe nigdy nie oddaja w sposob idealny roznicy w poziomie gry. a tutaj hawks byli caly czas mocno skoncentrowani i, co wazniejsze, do konca wierzyli, ze ich czas nadejdzie. wektor szczescia musial sie w ktoryms momencie odwrocic. ja uwielbiam takie mecze (niezaleznie, od zwyciezcy)!... Rozwiń Wyrównany przy +18? Juz rozumiem Twoja wiarę w Pistons, oni takich wyrównanych porażek +20 mają w ostatnich latach naprawdę dużo I żeby nie.bylo. Nie bronie trenera bo zasnął na lawce kiedy Hawks zrobili w czwartej kwarcie rozpierdol, ale zaskoczony nie byłem, bo obok Vuca w poprzednim sezonie był tylko jeden gość, który mógł zebrać do kupy tę bandę. Gra teraz w Kings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2024 W dniu 29.12.2024 o 00:49, josephnba napisał(a): Wyrównany przy +18? Juz rozumiem Twoja wiarę w Pistons, oni takich wyrównanych porażek +20 mają w ostatnich latach naprawdę dużo Przegrywa teraz w Kings Rozwiń Poprawiłem. DDR przyszedł do topowej rok temu ofensywy i zamienił zespół. Ten zespół. W coś aofensywnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 29 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2024 W dniu 29.12.2024 o 08:51, ignazz napisał(a): Poprawiłem. DDR przyszedł do topowej rok temu ofensywy i zamienił zespół. Ten zespół. W coś aofensywnego Rozwiń Nie oglądałem Kings w tym roku więc nie wiem kto odpowiada że taki spadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi