Skocz do zawartości

Chicago Bulls 2024/2025

Thomas

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, Thomas napisał(a):

Widać, że to typ człowieka który potrzebuje trochę czasu żeby oswoić się z nowym otoczeniem, dodatkowo te śmieszne minuty które dostawał na pewno mu w tym nie pomagały. Ostatnio  jest już innym graczem, nabiera pewności siebie, rzuca bardzo dobrze, atletyzm pierwsza klasa, tylko musi nabrać trochę masy, bo na razie chudziak jakich mało.

To prawda, na razie straszny patyk, ale jak nabierze siły to przy jego warunkach i technice sufit ma wysoko zawieszony. Szkoda, że w Bullsach a nie w Pistons ale i tak mu będę kibicował 

17 godzin temu, Grzechu napisał(a):

To prawda, na razie straszny patyk, ale jak nabierze siły to przy jego warunkach i technice sufit ma wysoko zawieszony. Szkoda, że w Bullsach a nie w Pistons ale i tak mu będę kibicował 

Znając Bulls to go wytransferują za 40letniego Duranta lub innego super stara przed emeryturą 

A Patryka będą trzymać jako prospekt

Godzinę temu, josephnba napisał(a):

A Patryka będą trzymać jako prospekt

Aż pójdzie na emeryturę ;) 

Trochę jak w naszej reprezentacji w piłkę kopaną, gdzie 20-kilku letni gracz to ciągle "młoda nadzieja"  

• 2 tygodnie później...

Scrollowałem sobie Instagram i na oficjalnym profilu byków jest rolka buzelis can fly 

Jest tam 7 monsterdunkow Matasa i tak sobie pomyślałem że Patryk nie wykonał w 2 lata  tylu agressive moves co ten dzieciak w 2 miesiące  

#freewilliams

23 godziny temu, josephnba napisał(a):

Jest tam 7 monsterdunkow Matasa i tak sobie pomyślałem że Patryk nie wykonał w 2 lata  tylu agressive moves co ten dzieciak w 2 miesiące

Dzisiaj nie wsadzał, został za to dwa razy ładnie zablokowany, trafił jednak kilka trójek więc mu wybaczam. 😎

Taka wygrana zawsze cieszy, choć za chwilę może być lanie w rewanżu. Co ciekawe "Byki" mają bilans spotkań wyjazdowych 9-6, jest to czwarty wynik w lidze.

Czy Billy Donovan dostaje jakieś premie za porażki?

Dostać takie występy jak Cartera w 1Q i LaVine w 3Q, prowadzić +20, potem +16 na 5 i pół minuty do końca, a potem nie wziąć nawet jebanego TO i tylko przyglądać się jak Bulls dostają 20-0 w 3 minuty, to jest naprawdę niebywałe. Dawno nie widziałem tak fatalnego trenera.

Podbijanie stawki level Bulls 

Za vuca przeżywającego drugą młodość weźmiemy 2nd roundery 

To już k**** przestaje być zabawne. Alex za 0 picków, teraz Nikola za jakiś szrot 

Mnie uczyli w negocjacjach zaczynać z górnego poziomu żeby móc zejść z ceny 

Kiedyś człowiek się pocieszał że są Kings, Knicks i ostatnio Pistons, więc Bulls nie są najgorsi, ale teraz ciężko znaleźć równie c***owo zarządzany klub 

Edytowane przez josephnba

4 godziny temu, josephnba napisał(a):

Podbijanie stawki level Bulls 

Za vuca przeżywającego drugą młodość weźmiemy 2nd roundery 

To już k**** przestaje być zabawne. Alex za 0 picków, teraz Nikola za jakiś szrot 

Z Caruso faktycznie może mogli coś więcej wyrwać, ale jeśli chodzi o Vucevica? 

I to nawet nie chodzi o jakieś jego wady (chociaż w obronie je ma i to spore), bo to fajny środkowy i chętnie bym go w Lakers widział, ale jak się patrzy na przestrzeni całej ligi ile drużyn brakuje centra to może na palcach jednej ręki można policzyć.

Jak z tej grupy odsiejemy tankerow to zostają pewnie Lakers, Knicks, którzy środek chętnie wzmocnią, ale tam biorąc pod uwagę AD i KAT nie ma 30 minut wolnych żeby dawać coś więcej za 34-latka z podejrzaną obroną i kontraktem za 20mln na jeszcze jeden sezon. 

6 godzin temu, josephnba napisał(a):

A co to jest dziś 20 mln? 

Zależy dla kogo i w jakiej sytuacji pod kątem progów w jakich jesteś, sytuacji na rynku itd Na rynku sytuacja środkowych jest jaka jest i jak ktoś da Bulls za niego spadający kontrakt i jakieś 2nd roundery to wezmą i będą uciekać. 

48 minut temu, josephnba napisał(a):

Dla mnie idealnym miejscem dla Vuca byłoby Celtics, ewentualnie Bucks

Ale masz na myśli co jego skillset czy sytuację kadrowa? Bo jeśli to pierwsze zgoda, wtedy pewnie lista byłaby dużo dłuższa.

Jednak patrząc na składy (to nie licząc kontuzji) dla niego jest tam z 15-20min max. Dlatego pisałem, że za taki komfort, za który 20mln musisz płacić dodatkowo nikt nie rzuci nic więcej niż 2rd pick. 

28 minut temu, Van napisał(a):

Ale masz na myśli co jego skillset czy sytuację kadrowa? Bo jeśli to pierwsze zgoda, wtedy pewnie lista byłaby dużo dłuższa.

Jednak patrząc na składy (to nie licząc kontuzji) dla niego jest tam z 15-20min max. Dlatego pisałem, że za taki komfort, za który 20mln musisz płacić dodatkowo nikt nie rzuci nic więcej niż 2rd pick. 

Celtics grają stuletnim Horfordem 

Bucks jakiś czas temu czytałem że Lopez może być częścią jakiejś wymiany 

W dniu 27.12.2024 o 09:42, karpik napisał(a):

Czy Billy Donovan dostaje jakieś premie za porażki?

Dostać takie występy jak Cartera w 1Q i LaVine w 3Q, prowadzić +20, potem +16 na 5 i pół minuty do końca, a potem nie wziąć nawet jebanego TO i tylko przyglądać się jak Bulls dostają 20-0 w 3 minuty, to jest naprawdę niebywałe. Dawno nie widziałem tak fatalnego trenera.

lol. tak sobie tlumacz. przejebali 'przez trenera', biedni! :(...

mecz byl calkiem wyrownany (wbrew pozorom!). roznice punktowe nigdy nie oddaja w sposob idealny roznicy w poziomie gry. a tutaj hawks byli caly czas mocno skoncentrowani i, co wazniejsze, do konca wierzyli, ze ich czas nadejdzie. wektor szczescia musial sie w ktoryms momencie odwrocic. ja uwielbiam takie mecze (niezaleznie, od zwyciezcy)!...

10 godzin temu, joe dumars napisał(a):

lol. tak sobie tlumacz. przejebali 'przez trenera', biedni! :(...

mecz byl calkiem wyrownany (wbrew pozorom!). roznice punktowe nigdy nie oddaja w sposob idealny roznicy w poziomie gry. a tutaj hawks byli caly czas mocno skoncentrowani i, co wazniejsze, do konca wierzyli, ze ich czas nadejdzie. wektor szczescia musial sie w ktoryms momencie odwrocic. ja uwielbiam takie mecze (niezaleznie, od zwyciezcy)!...

Wyrównany przy +18? 

Juz rozumiem Twoja wiarę w Pistons, oni takich wyrównanych porażek +20 mają w ostatnich latach naprawdę dużo  

I żeby nie.bylo. Nie bronie trenera bo zasnął na lawce kiedy Hawks zrobili w czwartej kwarcie rozpierdol, ale zaskoczony nie byłem, bo obok Vuca w poprzednim sezonie był tylko jeden gość, który mógł zebrać do kupy tę bandę. 

Gra teraz w Kings 

8 godzin temu, josephnba napisał(a):

Wyrównany przy +18? 

Juz rozumiem Twoja wiarę w Pistons, oni takich wyrównanych porażek +20 mają w ostatnich latach naprawdę dużo  

Przegrywa  teraz w Kings 

Poprawiłem. DDR przyszedł do topowej rok temu ofensywy i zamienił zespół. Ten zespół. W coś aofensywnego