Wirakocza Opublikowano 29 Października Udostępnij Opublikowano 29 Października Na chwilę obecną wygląda to raczej jak " żyjemy i giniemy od trójki". Jak wpada to lecimy jak wariaci jak nie wpada nie istniejmy. Średnio się to ogląda jak dla mnie. Wiliams faktycznie wyglada w ataku tragicznie. Jego najlepsza gra do debiutancki sezon od tamtego czasu czekamy i czekamy i albo się łamie i jest żle, albo tylko źle. Coś tam pobroni ale chyba tyle... Smith fajnie się wkomponował. Ball ciagle ma to coś co przyciąga do oglądania go po obu stronach parkietu. Przyznam że sam bilans lepszy niż gra. liczyłem bardziej na 0-4 czy tam 1-3. W sumie dobrze. Początek sezonu, można się lekko ekscytować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 30 Października Udostępnij Opublikowano 30 Października 21 godzin temu, Wirakocza napisał(a): Na chwilę obecną wygląda to raczej jak " żyjemy i giniemy od trójki". Jak wpada to lecimy jak wariaci jak nie wpada nie istniejmy. Średnio się to ogląda jak dla mnie. Wiliams faktycznie wyglada w ataku tragicznie. Jego najlepsza gra do debiutancki sezon od tamtego czasu czekamy i czekamy i albo się łamie i jest żle, albo tylko źle. Coś tam pobroni ale chyba tyle... Smith fajnie się wkomponował. Ball ciagle ma to coś co przyciąga do oglądania go po obu stronach parkietu. Przyznam że sam bilans lepszy niż gra. liczyłem bardziej na 0-4 czy tam 1-3. W sumie dobrze. Początek sezonu, można się lekko ekscytować. To życie na łuku to niestety wpasowywanie się w trend odchodzenia od gry fizycznej. Lepiej nie będzie, przynajmniej na razie. Inna sprawa że poza Vucem nikt nie kwalifikuje się do robienia regularnych punktów 2-4 m od kosza. Swoją drogą kolejny raz Nikola jest mocno niedoceniany! A to znów najrówniejszy Byk Buzelis mocno mnie na razie rozczarowuje. Widać nie tylko mnie bo minuty ma już teraz ograniczane. Liczyłem na więcej Ale nie od dziś wiadomo, że rozwijanie młodych wysokich to poeta achillesowa Bulls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 30 Października Udostępnij Opublikowano 30 Października 1 godzinę temu, josephnba napisał(a): Buzelis mocno mnie na razie rozczarowuje. Widać nie tylko mnie bo minuty ma już teraz ograniczane. Liczyłem na więcej Ale nie od dziś wiadomo, że rozwijanie młodych wysokich to poeta achillesowa Bulls To chyba nie jest zaskoczenie, skoro każdy wybór AK okazał się lekko mówiąc c***owy. Lonzo wypada na +10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joe dumars Opublikowano 30 Października Udostępnij Opublikowano 30 Października jak mozesz byc rozczarowany buzelisem, wiedzac ze 'rozwijanie mlodych wysokich to pieta achillesowa Bulls'?! bylo do przewidzenia przeciez. a calkiem serio, buzelis jest petem, po prostu. nie ma cienia przypadku w tym, ze 10 organizacji go odpuscilo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 30 Października Udostępnij Opublikowano 30 Października 1 godzinę temu, joe dumars napisał(a): jak mozesz byc rozczarowany buzelisem, wiedzac ze 'rozwijanie mlodych wysokich to pieta achillesowa Bulls'?! bylo do przewidzenia przeciez. a calkiem serio, buzelis jest petem, po prostu. nie ma cienia przypadku w tym, ze 10 organizacji go odpuscilo... Nie potrafię tobie czegoś wyjaśnić tak żebyś był w stanie zrozumieć Można równocześnie być rozczarowanym i wiedzieć że Bulls nie umieją w wysokich Takie dwie rzeczy mogą się zdarzyć w przyrodzie Wiem że to trudne ale może tym razem uda ci się zrozumieć słowo pisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 31 Października Udostępnij Opublikowano 31 Października Zaraz się okaże, że niejaki Josh Giddey umie w trójki motyla noga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 31 Października Udostępnij Opublikowano 31 Października W dniu 28.06.2024 o 14:46, tankathon napisał(a): Mnie tam ciekawi jak Giddey będzie wyglądać bez Shaia na plecach. Myślę że kilka osób się zdziwi, podobnie jak w przypadku Whitea. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 31 Października Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października Josh Giddey, już go lubię. Oni też go lubią. I ona też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 2 Listopada Udostępnij Opublikowano 2 Listopada W dniu 31.10.2024 o 11:34, tankathon napisał(a): A co tam u Williamsa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 2 Listopada Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 4 godziny temu, josephnba napisał(a): A co tam u Williamsa? Mam nadzieję, że już kombinują jak się go pozbyć. Markkanen, pierwsze sześć spotkań w karierze, średnie na poziomie 17 pkt. 9 zb. 39 % za 3, a wiemy jak skończyła się jego przygoda z Chicago. Buzelis grał symboliczne minuty, a w szóstym meczu wypada z rotacji, aż strach pomyśleć jak on skończy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 2 Listopada Udostępnij Opublikowano 2 Listopada (edytowane) 13 godzin temu, josephnba napisał(a): A co tam u Williamsa? W dniu 28.06.2024 o 13:04, tankathon napisał(a): Jeśli Zach zostanie to w zasadzie sytuacja pozostanie niezmienna... Edytowane 2 Listopada przez tankathon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 3 Listopada Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 20 godzin temu, tankathon napisał(a): Czyli Zach jest odpowiedzialny za brak boiskowego IQ? Dobre, nie znałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 3 Listopada Udostępnij Opublikowano 3 Listopada Buzelis do gleague.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 4 Listopada Udostępnij Opublikowano 4 Listopada W dniu 3.11.2024 o 22:19, tankathon napisał(a): Buzelis do gleague.... Już go odwołali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 5 Listopada Udostępnij Opublikowano 5 Listopada Nie było zacha i jakoś Williams się nie wykazał większą chęcią do gry Cały czas przestraszony jak licealista, który chce zaprosić ładniejszą koleżankę na randkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 5 Listopada Udostępnij Opublikowano 5 Listopada (edytowane) 9 godzin temu, josephnba napisał(a): Już go odwołali I zagrał całe 4 minuty z Jazz.. 13 minut temu, josephnba napisał(a): Nie było zacha i jakoś Williams się nie wykazał większą chęcią do gry Cały czas przestraszony jak licealista, który chce zaprosić ładniejszą koleżankę na randkę Nie chce mi się tego wałkować ponownie, ale jeszcze raz powtórzę, Williams nie gra na swojej pozycji, a trener mimo nieobecności Zacha nie potrafi nawet z Jazz ustawić kilku akcji żeby zagrał 1 na 1. Myliłeś się co do Whitea, mylisz się również w sprawie Williamsa, i piszę to jako osoba, która nie chciała jego wyboru (Ball, Hali). Chłop ma potencjał, ale na żadnym etapie swojej przygody z Bulls nikt nie próbował budować go jako gościa, która ma oddawać na spokojnie te +15 rzutów na mecz, mimo że ofensywny repertuar ma większy niż Lauri. Edytowane 5 Listopada przez tankathon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 5 Listopada Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 10 godzin temu, tankathon napisał(a): Chłop ma potencjał, ale na żadnym etapie swojej przygody z Bulls nikt nie próbował budować go jako gościa, która ma oddawać na spokojnie te +15 rzutów na mecz, mimo że ofensywny repertuar ma większy niż Lauri. Przekonamy się jak odejdzie z Bulls, a prędzej czy później to nastąpi. Lauri odpalił dopiero w Utah, natomiast Wendel Carter jest cały czas takim samym grajkiem jak był w Bykach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 5 Listopada Udostępnij Opublikowano 5 Listopada (edytowane) 14 minut temu, Thomas napisał(a): Przekonamy się jak odejdzie z Bulls, a prędzej czy później to nastąpi. Lauri odpalił dopiero w Utah, natomiast Wendel Carter jest cały czas takim samym grajkiem jak był w Bykach. Yyy nie, to nie jest prawda, już kilka razy tłumaczyłem to Jozkowi, sprawdź sobie jak wyglądał Lauri w ostatnim sezonie w Bulls do momentu ogłoszenia kwestii kontraktu, a także jakie zdobycze punktowe notował Markkanen gdy pozwolono mu tak jak w Utaha oddać te 16-17 rzutów. Edytowane 5 Listopada przez tankathon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 5 Listopada Udostępnij Opublikowano 5 Listopada (edytowane) 4 godziny temu, tankathon napisał(a): Yyy nie, to nie jest prawda, już kilka razy tłumaczyłem to Jozkowi, sprawdź sobie jak wyglądał Lauri w ostatnim sezonie w Bulls do momentu ogłoszenia kwestii kontraktu, a także jakie zdobycze punktowe notował Markkanen gdy pozwolono mu tak jak w Utaha oddać te 16-17 rzutów. Pamiętasz a raczej nie pamiętasz do jakiej roli sprowadził Lauriego Łysy zamordysta? A z tym ofensywnym potencjałem wyższym niż Fin to już k**** poszedłeś po bandzie W którym momencie Patryk choćby zbliżył się skillem do Markkanena? Lauri w Bulls miał za rozgrywającego Dunna, Payne'a i śmiesznego Archidiakono, więc głównym był Zach. Rozgwiazda miał pół roku lonzo za sterami, ma teraz dwóch true PG i jest k**** kołkiem. I nie dlatego że jest Zach, tylko dlatego że jego boiskowe IQ jest tożsame z Patrykiem z pewnej bajki Potencjał mam w dupie, bo Wagner miał potencjał w Cavs, Miles w Clippers, nawet Ben Gordon miał potencjał Potencjał to może mieć i pokroju Garnetta Tylko że wzpiatym sezonie ma średnie z kariery 9.7 punktu i zabójcze 4.2 zbiórki na mecz Lauri nigdy nie zbliżył się do tak żenujących statystyk, mając koszmarnego trenera i c***owych rozgrywających Edytowane 5 Listopada przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 7 Listopada Udostępnij Opublikowano 7 Listopada (edytowane) Edytowane 7 Listopada przez tankathon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi