ignazz Opublikowano 1 Czerwca Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 1 minutę temu, Thomas napisał(a): Do Vucia dorzucamy Williams'a i w S&T bierzemy Jonathana, bo i tak w GSW nie mają na niego pomysłu. Golden wie że nie ma jak Kuminga grać za bardzo ale liczy na lepszy zwrot. A Vuc to chyba balast już teraz. Mocno przespany asset moim zdaniem. Nie powinno umykać że on miał świetny ostatni sezon. W ataku b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 1 Czerwca Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 5 minut temu, Thomas napisał(a): Do Vucia dorzucamy Williams'a i w S&T bierzemy Jonathana, bo i tak w GSW nie mają na niego pomysłu. Czyli komu chcesz zabrać piłkę, Litwinowi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 1 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 3 godziny temu, tankathon napisał(a): Czyli komu chcesz zabrać piłkę, Litwinowi? To mówisz, że Buzelis i Kuminga wchodziliby sobie w paradę? Możliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 1 Czerwca Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 5 minut temu, Thomas napisał(a): To mówisz, że Buzelis i Kuminga wchodziliby sobie w paradę? Możliwe. Wg mnie nie choć kuminga jest bardzo nastawiony na grę pod siebie więc jebac typa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 22 Czerwca Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca @tankathon masz coś dla ciebie może wreszcie zrozumiesz (ostatni gracz w tym materiale) enjoy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 22 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca Zacka Lawaina, padłem ze śmiechu. Mimo wszystko wolę Williamsa z jego osiemnastoma milionami, jak Portera z jego czterdziestoma. Tu i tu pieniądze wyrzucone w błoto, ale zawsze mniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 22 Czerwca Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca Ciekawe jakie plany ma OKC, bo z tego co widać nie będą w stanie przyjąć 2 tegorocznych 1rnd, więc pytanie czy Litwin nie powinien uderzyć z propozycją wymiany #12+jakaś dopłata za #15 i#24. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 23 Czerwca Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca (edytowane) Podobno Litwin odrzucil ofertę Orlando za Whitea, Cole+Isaac i 2 x 1rnd lub jak podaje inne źródełko były to nawet 3 x 1rnd z czego jeden chroniony. Trudno powiedzieć co o tym myśleć, szczególnie że 2 wybory miały być z tego draftu, czyli #16 i #25. Edytowane 23 Czerwca przez tankathon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 23 Czerwca Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2 minuty temu, tankathon napisał(a): Podobno Litwin odrzucil ofertę Orlando za Whitea, Cole+Isaac i 2 x 1rnd lub jak podaje inne źródełko były to nawet 3 x 1rnd z czego jeden chroniony. Trudno powiedzieć co o tym myśleć.... Słabo white to nie jest jakiś gamechanger, a bulls w obecnym składzie są skazani na przeciętność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca (edytowane) Tak przeglądam różne mocki i opinie odnośnie potencjalnych nazwisk w kontekście Bulls i coraz bardziej jestem przekonany, że z #12 Chicago powinno wybrać tego pana: Natomiast z # 45 Tyresea Proctora. Edytowane 24 Czerwca przez tankathon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 3 godziny temu, tankathon napisał(a): Tak przeglądam różne mocki i opinie odnośnie potencjalnych nazwisk w kontekście Bulls i coraz bardziej jestem przekonany, że z #12 Chicago powinno wybrać tego pana: Natomiast z # 45 Tyresea Proctora. Ja tradycyjnie nic nie wiem o drafcie więc dzięki żeś to podrzucił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi