tankathon Opublikowano 14 Marca Udostępnij Opublikowano 14 Marca Kolejna wygrana i CHicago spada na 10 miejsce w drafcie. Ciekawe w kogo celuje Litwin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdxpl Opublikowano 14 Marca Udostępnij Opublikowano 14 Marca 8 godzin temu, tankathon napisał(a): Kolejna wygrana i CHicago spada na 10 miejsce w drafcie. Ciekawe w kogo celuje Litwin? Blazers, Bulls, Spurs zapowiada się arcyciekawy wyścig o #8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 14 Marca Udostępnij Opublikowano 14 Marca 7 minut temu, pdxpl napisał(a): Blazers, Bulls, Spurs zapowiada się arcyciekawy wyścig o #8 Ktos pisał że do nr 7 jest bogactwo w drafcie tak że tego spóźniony ten wyscig. Blazers - frajeren, Bulls - frajeren, Spurs - pech z Wembym. Przynajmniej odzyskanie kontroli nad pickiem top 10 protected od Spurs da Bulls spokuj że jak ktoś wskoczy wyżej z zespołow 10+ to beda ciegle mieli swój pick :). Brawo wy chicago :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 14 Marca Udostępnij Opublikowano 14 Marca Nie ma co przypisywać picków do poszczególnych drużyn póki co. W ubiegłym roku loteria wywróciła wszystko. Hawks z 10 miejsca dostali pick nr1, Rockets z 9 miejsca wyszli po po loterii z drugim wyborem, a Pistons 14-68 tradycyjne skończyli z piątym pickiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 14 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 12 godzin temu, tankathon napisał(a): Kolejna wygrana i CHicago spada na 10 miejsce w drafcie. Najlepsza seria od piętnastu miesięcy. Chłopaki poczuły moc. Ale będzie numer jak Chicago wejdzie do play off, a ex Chicago ( Sacramento ) nie wejdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 18 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca Buzelis lepszy od Markkanena, świetny Huerter i jeszcze lepszy Jones. Podobają mi się te nowe byczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 18 Marca Udostępnij Opublikowano 18 Marca (edytowane) 2 godziny temu, Thomas napisał(a): Buzelis lepszy od Markkanena, świetny Huerter i jeszcze lepszy Jones. Podobają mi się te nowe byczki. Plus White niby gracz tygodnia, ale razi te 30 % za 3. Ciekawa sprawa, że od pewnego czasu chłopak wjeżdża pod kosz z większą pewnością i czuć siłę w kontakcie z przeciwnikami. Edytowane 18 Marca przez tankathon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joe dumars Opublikowano 18 Marca Udostępnij Opublikowano 18 Marca coby cala kariere gra 'w kratke', a wy co roku macie rozkminy typu 'narodziny gwiazdy'. kiedys nawet bawilo, dzis raczej wzbudza politowanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca 8 godzin temu, joe dumars napisał(a): coby cala kariere gra 'w kratke', a wy co roku macie rozkminy typu 'narodziny gwiazdy'. kiedys nawet bawilo, dzis raczej wzbudza politowanie... To bardzo fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca 19 godzin temu, joe dumars napisał(a): coby cala kariere gra 'w kratke', a wy co roku macie rozkminy typu 'narodziny gwiazdy'. kiedys nawet bawilo, dzis raczej wzbudza politowanie... Na spokojnie, nikt z niego gwiazdy nie robi, zwyczajnie cieszyć może, że widać postęp, chociaż trójki nie siedzą. Kilka spotkań do końca zostało, konkurencji do 10 miejsca nie ma, więc White ma szansę pokazać czy jest w stanie poprowadzić Byki do PO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 21 Marca Udostępnij Opublikowano 21 Marca (edytowane) Liczyłem na konfrontację Lavine vs White, niestety ten pierwszy nie dojechał, a Cobi odpalił w drugiej połowie, w której zdobył 30 pkt, a w całym meczu 35pkt. Muszę przyznać, że przy 19 pkt w plecy i niemrawy początku Whitea, który troszkę się chował od gry, wydawało się, że nic z tego nie będzie. Podobno Jones ucierpiał, ale mam nadziej, że to nic poważnego i na mecz z LAL będzie gotowy. Giddey vs Doncic Edytowane 21 Marca przez tankathon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 21 Marca Udostępnij Opublikowano 21 Marca k**** miala bić przebudowa i tank! Po cholerę wymieniali tego Zacha jak to on nam robił ujemny bilans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 21 Marca Udostępnij Opublikowano 21 Marca Godzinę temu, josephnba napisał(a): k**** miala bić przebudowa i tank! Po cholerę wymieniali tego Zacha jak to on nam robił ujemny bilans Jak dla mnie, najważniejsze żeby nie wpakowali się w Maluacha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 22 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca W dniu 21.03.2025 o 15:18, tankathon napisał(a): Jak dla mnie, najważniejsze żeby nie wpakowali się w Maluacha. A co z nim nie tak, bo NCAA nie sledzę? W dniu 21.03.2025 o 13:40, josephnba napisał(a): Po cholerę wymieniali tego Zacha jak to on nam robił ujemny bilans Wychodzi na to, że priorytetem było pozbycie się jego kontraktu, a nie tankowanie. Zobaczyli, że nowe klocki dobrze się wpasowały, są wyniki, więc walczą o te play offy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 23 Marca Udostępnij Opublikowano 23 Marca 9 godzin temu, Thomas napisał(a): A co z nim nie tak, bo NCAA nie sledzę? Obawiam się kolejnego Bamby to raz, a dwa blachy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 23 Marca Udostępnij Opublikowano 23 Marca (edytowane) Po cichu liczyłem na wygraną skoro Giddey wrócił do pierwszego składu, ale takiego wyniku to się nie spodziewałem. Mecz przypominał troszkę konfrontację z Houston, gdzie gospodarze też gonili, ale tym razem udało się wrzucić wyższy bieg w 4 kwarcie. Dawno nie widziałem tak pewnie i równo grających Byków. White ponownie zrobił swoje i nawet trójeczka mu siedziała, Buzelis najlepszy mecz w karierze, i niemal quadra Giddeya 15 pkt 10 zb 17 ast i 8 stl!!! Czy lakers muszą tyle jęczeć i machać łapami do sędziów? Irytujące... Edytowane 23 Marca przez tankathon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balech Opublikowano 23 Marca Udostępnij Opublikowano 23 Marca Chyba wskoczę do bandwagonika Buzelisa, ależ grajek się szykuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 23 Marca Udostępnij Opublikowano 23 Marca 3 godziny temu, balech napisał(a): Chyba wskoczę do bandwagonika Buzelisa, ależ grajek się szykuje. Nie ma miejsc,spadaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 23 Marca Udostępnij Opublikowano 23 Marca 15 punktow 17 asyst 10 zbiorek 8 przechwytow szkoda dwa przechwyty wiecej i Giddey mialby quadruple double Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 23 Marca Udostępnij Opublikowano 23 Marca 29 minut temu, josephnba napisał(a): Nie ma miejsc,spadaj Ja na szczęście wsiadłem od razu po drafcie więc miejsce w wagoniku jest Gdzieś poznikali znafcy, co go obwoływali bustem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi