Thomas Opublikowano 1 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego Buzelis w końcu dostaje prawdziwą szansę, ostatnie trzy mecze +20 minut i średnie 11 pkt. 5 zb. 1,3 bl. Oby tak dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 1 Lutego Udostępnij Opublikowano 1 Lutego No tak, 1 mecz straty do 7 miejsca w drafcie to oczywiście muszą wygrać i to z Toronto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 3 Lutego Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Nadszedł ten moment Bulls zrobili trade i co ciekawe zrobili plusowy trade Wreszcie dostali jakieś picki więc jest nadzieja że zamiast je znów sprzedać, pójdą w przebudowę Zostają vuc i oby Patryniu do opuchnięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 3 Lutego Udostępnij Opublikowano 3 Lutego (edytowane) 3 godziny temu, josephnba napisał(a): Nadszedł ten moment Bulls zrobili trade i co ciekawe zrobili plusowy trade Wreszcie dostali jakieś picki więc jest nadzieja że zamiast je znów sprzedać, pójdą w przebudowę Zostają vuc i oby Patryniu do opuchnięcia Jaki pick dostali? ja tu widzę, że oddali Lavinea za powiedzmy buffor bezpieczeństwa. AK jak zawsze kawał roboty, oddać największą gwiazdę zespołu za kolejnego zbędnego rozgrywajacego i gościa grającego najgorszy sezon, nie dostając nic.... No cóż, nic tylko czekać na gruby kontrakt dla Josha. Co do wymian to liczę, że White też poleci. Małe podsumowanie szkodnika Litwin: Markkanen oddany za 2 x 2 rnd Demar oddany za 2 x 2 rnd Lavine oddany za buffor bezpieczeństwa Caruso oddany za Giddeya Koszmar.... Edytowane 3 Lutego przez tankathon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 3 Lutego Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Bulls działają trochę jak Laf w begm, więcej się chyba nie muszę rozwijać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 3 Lutego Udostępnij Opublikowano 3 Lutego W tym wszystkim jak to Bulls odzyskują kontrolę nad swoją przyszłością, czyli wyborami, jest jeden malutki szczególik, że Litwin wybiera gorzej od GarPaxa: Rnd # Rnd # 2015 1 22 Bobby Portis 2020 1 4 Patrick Williams 2 44 Marko Simonović 2016 1 14 Denzel Valentine 2021 1 8 Vucevic trade 2 48 Paul Zipser 2 38 Ayo Dosunmu 2017 1 16 Butler trade 2022 1 18 Dalen Terry 2 38 Jordan Bell 2018 1 7 Wendell Carter Jr. 2023 1 11 Vucevic trade 1 22 Chandler Hutchison 2 35 Julian Phillips 2019 1 7 Coby White 2024 1 11 Matas Buzelis 2 38 Daniel Gafford Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 3 Lutego Udostępnij Opublikowano 3 Lutego (edytowane) Czy to nie ty z uporem maniaka broniłeś Williamsa? Twierdziłeś że jego marny rozwój to wina obecności Zacha. Mamy teraz sytuację, o którą dopraszales się od ponad roku i wciąż narzekasz? Poczekajmy co się dalej potoczy. Jest szansa że to rozgonia i zaczną coś nowego Dla mnie buzelis, Ayo i White powinni na razie być centralnymi postaciami i zobaczmy jak będą się rozwijać Edytowane 3 Lutego przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 3 Lutego Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Broniłem Williamsa, bo jako osoba, która NIE CHCIAŁA go w Bulls, zobaczyłem większy potencjał od Lauriego czy Whitea i zdania nie zmieniam, nie będę też przytaczał tego co wielokrotnie ci pisałem w tej kwestii. Wymiana Zacha jest ok, problem w tym, że Litwin ponownie dokonał wymiany na warunkach, które nie są delikatnie pisząc korzystne dla organizacji. Jak można oddać niekwestionowaną gwiazdę zespołu, która jest w formie za 3 zadaniowców, którzy statystycznie wyglądają gorzej niż rok temu. Jak można oddać najważniejszego gracza bez uzyskania chociaż jednego ciekawego grajka i choć jednego 1rnd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 3 Lutego Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Jakie znaczenie dla ligi ma fakt że Zach to najlepszy gracz Bulls? Czy to czyni go gwiazdą ligi? Nie To świetny grajek, dobry jako trzecia opcja i tyle Skilla ma wybitnego ale jego braki zostały przez 8 lat w Chicago zbyt wiele razy obnażone, do tego ostatnie sezony to odnawiające się mniejsze i większe urazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 3 Lutego Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Czyli wyrzucenie najlepszego grajka za worek petów, których zrzucenie dało możliwość przeprowadzenia wymiany innym nie powinno było dać w efekcie czegoś wartościowego Bykom? Chicago i tak donikąd się nie spieszy więc wymiana na takich warunkach to jawny sabotaż, tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 3 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 13 godzin temu, tankathon napisał(a): Jaki pick dostali? ja tu widzę, że oddali Lavinea za powiedzmy buffor bezpieczeństwa. Co najmniej jeden z tych picków które otrzymali Kings, powinien trafić do Bulls. Z tego Karnisovasa to taki menager jak z koziej dupy trąbka. Dla mnie Fox to poziom LaVine'a, także Kings jakościowo nic nie tracą, a zyskują trzy wybory w drafcie, byki tracą LaVinea i nie mają nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 3 Lutego Udostępnij Opublikowano 3 Lutego (edytowane) 3 minuty temu, Thomas napisał(a): Co najmniej jeden z tych picków które otrzymali Kings, powinien trafić do Bulls. Z tego Karnisovasa to taki menager jak z koziej dupy trąbka. Dla mnie Fox to poziom LaVine'a, także Kings jakościowo nic nie tracą, a zyskują trzy wybory w drafcie, byki tracą LaVinea i nie mają nic. I w przyszłym sezonie za duet Collins Huerter zapłacą blisko 36 mln.... Edytowane 3 Lutego przez tankathon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 3 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 8 minut temu, tankathon napisał(a): I w przyszłym sezonie za duet Collins Huerter zapłacą blisko 36 mln.... Weź mnie nie dobijaj, myślałem, że ich kontrakty schodzą i będzie przynajmniej miejsce w salary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 3 Lutego Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 38 minut temu, Thomas napisał(a): Weź mnie nie dobijaj, myślałem, że ich kontrakty schodzą i będzie przynajmniej miejsce w salary. Jedyny spadający kontrakt to najbardziej, moim zdaniem, wartościowy gracz Tre, który podobno nawet do Bulls nie dojedzie, bo coś już jest kombinowane. Więc tak, w przyszłym sezonie 25/26 w pełni gwarantowane kontrakty odpowiednio: Collins $18,080,496 Huerter $17,991,071 Mały smaczek, do Kings trafił również 2rnd Bulls 2025. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robaq Opublikowano 3 Lutego Udostępnij Opublikowano 3 Lutego (edytowane) ale ten pick bodajze juz wczesniej był w Kings, ale protected 31-54 także chyba trafił nietrafił, jesli dobrze pamietam. aaa nie widze, ze druzyny sie wymieniaja 2nd rounderami, ale dla Kings to nie ma znaczenia, albo wymienia w dealu ten pick, albo GM go przepali. Edytowane 3 Lutego przez Robaq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego (edytowane) Żaden z nowych grajków dziś nie zagra, bo podobno Litwin próbuje coś tam kombinować. Trudno sobie wyobrazić, że znajdą się chętni na Huertera, więc pewnie tylko Tre jest w grze. Edytowane 4 Lutego przez tankathon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 5 Lutego Udostępnij Opublikowano 5 Lutego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 5 Lutego Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 5 godzin temu, tankathon napisał(a): Jebaniutki ale ma soft hand w pomalowanym Dawać mu piłkę i niech robi co chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 5 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego (edytowane) 7 godzin temu, josephnba napisał(a): Jebaniutki ale ma soft hand w pomalowanym Dawać mu piłkę i niech robi co chce Długo to trwało, ale w końcu nastąpiło jakieś przełamanie. Ostatnie mecze już były dobre, a dzisiejszy to wręcz poezja. Tylko, żeby za bardzo nie szalał, bo jeszcze nas do play in pociągnie. Edytowane 5 Lutego przez Thomas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 6 Lutego Udostępnij Opublikowano 6 Lutego Lavine w debiucie 13/1/3 4-13 0/4 -28 Lonzo dodatkowe 2 lata za 20 baniek, mimo próby przebudowy jego zostanie jest na plus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi