blackmagic Opublikowano 20 Stycznia Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia Pytanie czy giddey to jest ktoś na kogo warto stawiać. Z resztą się zgadzam ale niestety to nie FM że można cały skład na listę wystawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 20 Stycznia Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia Z tej całej zbieraniny zostawiłbym Matasa i..... Lonzo, resztę chętnie pożegnam licząc na dodatkowe wybory w drafcie. Tre Johnson + Fleming obok Matasa jako nowe otwarcie brzmi sensownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 20 Stycznia Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia Co ciekawe, gdyby nie fart to w styczniu Chicago mieliby rekord 1-9 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 20 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia (edytowane) 8 godzin temu, blackmagic napisał(a): Pytanie czy giddey to jest ktoś na kogo warto stawiać. Po takim meczu jak dzisiaj, odpowiedź jest jednoznaczna, NIE. Jedyny gracz który powinien dostać szansę to Buzelis. Niech gra po 30 minut, nabiera doświadczenia, pewności siebie, niech poczuje, że na niego stawiają, inaczej nie dowiemy się na co go stać. Minie rok, dwa, a on będzie w tym samym miejscu w którym jest teraz, jak tak dalej pójdzie. Edytowane 20 Stycznia przez Thomas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 21 Stycznia Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia Giddey to cholernie inteligentny młody gracz, więc ja bym go nie skreślał bo overall gra bardzo dobry basket (jak np dziś) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 21 Stycznia Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 1 godzinę temu, josephnba napisał(a): Giddey to cholernie inteligentny młody gracz, więc ja bym go nie skreślał bo overall gra bardzo dobry basket (jak np dziś) Mnie też Giddey się podoba, (znaczy nie w tym sensie żebym był za chłopakami) tylko jako gracz. Rzadko spotykane połączenie wzrostu, szybkości i boiskowego IQ, na dodatek jest jeszcze młodym dzieciakiem. Kontrakt ma też przyjazny dla salary cap. Na pewno jakby Bulls go wystawili na handel to by było kilka razy więcej chętnych niż na Zacha, Patricka, Vuca razem wziętych. Tylko po co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 21 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia (edytowane) No tak, po serii porażek z leszczami, teraz wygrają kilka spotkań i znowu namieszają mi w głowie. 13 godzin temu, josephnba napisał(a): Giddey to cholernie inteligentny młody gracz, więc ja bym go nie skreślał bo overall gra bardzo dobry basket (jak np dziś) Dzisiaj już na niego stawiam. A tak serio, gra czwarty sezon i rok w rok praktycznie takie same staty, można powiedzieć postępów brak, co niedobrze wróży na przyszłość. Wczoraj beznadziejny, dziś przyzwoity występ, jutro pewnie znowu trafi 2/10. Gdy dochodzi do wyrównanych końcówek często siedzi na ławie, pewnie nie bez przyczyny. Reasumując, gracz przyzwoity który nigdy nie będzie ważnym elementem zespołu z najwyższej półki, tak to widzę. Edytowane 21 Stycznia przez Thomas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 24 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia Bulls mieli pick 11 w drafcie i wybrali Buzelis'a, Heat mieli pick 15 i wybrali Kel'el Ware, który w ostatnich trzech meczach zrobił takie linjiki. Czy byki tak wujowo wybierają, czy tak wujowo rozwijają młodych zawodników? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 24 Stycznia Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia Buzelis kiedy dostał szansę grać naprawdę dobrze Ale williams wrócił i Matas gra ogony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 24 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 6 minut temu, josephnba napisał(a): Ale williams wrócił i Matas gra ogony Ja wiem czy takie ogony, te 10/15 minut dostaje prawie zawsze, pomimo tego, te jego występy są jakieś takie nijakie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 24 Stycznia Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia (edytowane) Godzinę temu, Thomas napisał(a): Czy byki tak wujowo wybierają, czy tak wujowo rozwijają młodych zawodników? A to można mieć wątpliwości w tych kwestiach? Po pierwsze wybierają zawodników na pozycje, które teoretycznie mają zajęte, po drugie próbują upychać graczy na nie swoich pozycjach, po trzecie przydzielają rolę na boisku ograniczając możliwość pokazania pełni umiejętności, po czwarte żaden z wybranych młodych graczy i to wysoko wybranych nie był 1-2 opcją w ataku. Najlepszym przykładem, że Litwin nie wie co robic w trakcie draftu, był wybór Terrego zamiast Kesslera mimo dziury pod koszem. Edytowane 24 Stycznia przez tankathon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 24 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 40 minut temu, tankathon napisał(a): A to można mieć wątpliwości w tych kwestiach? Wiem jak wygląda sytuacja, to było pytanie czysto retoryczne. Ostatnie co im się naprawdę udało, lub przyfarciło, jeśli chodzi o draft, to Butler. A takie Miami? Adebayo, Herro, Jaquez i teraz Ware, wszyscy wybrani w drugiej dziesiątce draftu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 26 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Ta akcja Josh'a, wygląda jak cały sezon Chicago. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 27 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia Podobno byczki będą handlować wszyćkim. HEJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia Na razie to chcą handlować Zachem za Brała i picki Pytanie tylko jakie picki ma suns? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 28 Stycznia Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia Ja wiedziałem że tak będzie! Co za pojebany zespół! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 28 Stycznia Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia (edytowane) W dniu 26.01.2025 o 13:05, Thomas napisał(a): Ta akcja Josh'a, wygląda jak cały sezon Chicago. Double dribble lub ewentualnie faul we wczesniejszej akcji ale kosza nie było ani kontynuacji i faulu. Edytowane 28 Stycznia przez marceli73 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 28 Stycznia Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia Jedno co trzeba przyznać, że grają równo. Jeśli tylko zbliżają się do magicznej bariery .500 to notują serię porażek, gdy mają szansę "przeskoczyć" 76ers to nagle wygrywają z LAC i Denver....no ludzie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 28 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 19 godzin temu, josephnba napisał(a): Na razie to chcą handlować Zachem za Brała i picki Już chyba nieaktualne, bo Beal nie ma zamiaru przenosić się do Chicago. Boi się, że zmarznie mu dupsko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 29 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia Zastanawiałem się, czy Zach zdąży dobić do dziesięciu tysięcy punktów zanim go wymienią. Teraz może odejść w glorii i chwale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi