DRK Opublikowano 12 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2024 W dniu 2.10.2024 o 19:09, josephnba napisał(a): Wszystkie znaki na niebie wskazują że w styczniu w meczu z Knicks Bulls uhonorują Derricka. A słowo ciałem się stało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 13 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2024 3 godziny temu, DRK napisał(a): A słowo ciałem się stało. Ma być całkiem silna reprezentacja z Polski na tym meczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 17 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 17 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2024 Widać jeszcze sztywność i trochę jakby niepewność/oszczędność w ruchach. Jednakże dobrze go znów widzieć w grze. Nawet w tak ograniczonych minutach zrobił różnicę #2 jest pechowy w Chicago Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 17 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2024 Chciałoby się powiedzieć, że tysiąc dni minęło jak jeden dzień, ale to był kawał czasu. Ja już nie wierzyłem, że on jeszcze zagra. Jak na taką przerwę, to jego dzisiejszy występ był wręcz rewelacyjny, a ta radość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 18 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2024 No rewelacyjny supertydzień Wielkich Powrotów superstarów - najpierw Ben Simmons, LaMelo, teraz Lonzo .Jest kurźwa moc!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 22 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2024 Wracając jeszcze do D-Rose'a, dwanaście lat temu popełniłem coś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 23 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2024 No i mamy to... Chicago Bulls No injured players Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 23 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2024 Godzinę temu, tankathon napisał(a): No i mamy to... Chicago Bulls No injured players O! To jakaś anomalia. Niech wam sie dzieje w sezonie24/25. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 23 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2024 3 godziny temu, tankathon napisał(a): No i mamy to... Chicago Bulls No injured players Nie kracz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 24 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2024 (edytowane) No i mamy kolejny kamyczek do ogródka PatWilla To jest drugi Tyrus Thomas Ma chęci ale kompletnie nie rozumie na czym polega koszykówka, jeden z większych półgłówków w lidze Edytowane 24 Października 2024 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 24 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2024 3 godziny temu, josephnba napisał(a): No i mamy kolejny kamyczek do ogródka PatWilla Dzisiaj mu trochę nie wyjszło, ale weźmy takiego LaVine'a, pierwsza połowa przyzwoita, druga kwarta bardzo dobra, a w drugiej połowie chłopa nie ma, do tego siedem strat. White, kompletnie rozregulowany celownik. Giddey, ciągłe wbicia pod kosz z których połowa kończyła się blokami, lub stratami. Buzelis, w cztery minuty trzy cegiełki za trzy. Z plusów to, solidny Vuć, dobre minuty z ławki Smith'a, druga kwarta Zacha, zdrowy Lonzo. A jutro oglądam Jeremiasza, ciekawe czy potwierdzi dobrą formę z preseason. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 26 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2024 No i takie spotkania mógłbym oglądać każdego dnia! Bux są naprawdę psychicznie rozbici, nie wróżę tej ekipie sukcesów w obecnej sytuacji Billy ma poważnego kandydata w wyścigu po tytuł pierwszego zwolnionego HC w lidze White dzis był bezbłędny, trochę mi się przypominał chwilami Ben Gordon i to z jaką pewnością oddawał kolejne rzuty. Szkoda że b2b jest z Thunder bo tamci są za szybcy i za bardzo zbilansowanie w ataku żeby zmęczeni Bull mogli się im postawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 26 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2024 9 godzin temu, josephnba napisał(a): Szkoda że b2b jest z Thunder bo tamci są za szybcy i za bardzo zbilansowanie w ataku żeby zmęczeni Bull mogli się im postawić Lonzo będzie wypoczęty, to pozamiata Thunder. Bardzo ciekawi mnie to, jak zaprezentuje się Caruso, a jak Giddey. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 27 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2024 Ktoś nabierze się na mr.LaVine. Puki zdrów.... Oczy mnie krwawią okrutnie na tej jego straty. Może jak trzecia opcja w innym mieście z innym kołczem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 27 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2024 6 godzin temu, Wirakocza napisał(a): Ktoś nabierze się na mr.LaVine. Puki zdrów.... Oczy mnie krwawią okrutnie na tej jego straty. Może jak trzecia opcja w innym mieście z innym kołczem... Dlaczego nie druga? Przecież on jest idealnym Robinem, poza stabilną grą w końcówkach potrafi praktycznie wszystko w ataku, a i w D nie jest już takim kołkiem Boje się że tak długiej umowy nie da się łatwo opchnąć l, zwłaszcza jeśli Zach znów zacznie opuszczać mecze. 19 godzin temu, Thomas napisał(a): Lonzo będzie wypoczęty, to pozamiata Thunder. Bardzo ciekawi mnie to, jak zaprezentuje się Caruso, a jak Giddey. Tiaaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 27 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2024 (edytowane) LaVine to papierowy lider. Jak Lonzo nie daj Bóg będzie miał komplikacje to znowu mogą zacząć się cyrki w Chi. Chociaż Giddey dużo zmienia, na plus więc moze nie byłoby aż takiej dramy Zrobiliscie fajne ruchy w off-season, Lonzo wrócił więc jest szansa na dobry wynik w tym sezonie. Oby tylko Lonzo grał bo szkoda chłopa i Chicago. Jego swag i dobra gra bardzo wam się przyda Edytowane 27 Października 2024 przez bogans2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 27 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2024 35% z gry i 26 strat, z takimi cyferkami nie da się wygrać. Nie wiem czy to zmęczenie wczorajszym meczem, czy napastliwość zawodników Thunder to spowodowała. Giddey - Caruso 1-0, w sumie obok Vucia najlepszy zawodnik po stronie "byków". Ayo dramatycznie nieskuteczny po trzech meczach. White wystrzelał cały magazynek wczoraj, bo dzisiaj tylko ślepaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 28 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2024 10 godzin temu, Thomas napisał(a): 35% z gry i 26 strat, z takimi cyferkami nie da się wygrać. Nie wiem czy to zmęczenie wczorajszym meczem, czy napastliwość zawodników Thunder to spowodowała. Giddey - Caruso 1-0, w sumie obok Vucia najlepszy zawodnik po stronie "byków". Ayo dramatycznie nieskuteczny po trzech meczach. White wystrzelał cały magazynek wczoraj, bo dzisiaj tylko ślepaki. Wszystko to po trochu Thunder nawet na wypoczętych Bulls to koszmar w obronie Nie dość że mają wg mnie najlepszy defensywnie obwód w lidze (do tego w c*** skuteczny w ataku) to jeszcze pod koszem jest ten długi patyk i Williams Jak dla mnie najpewniejszy zespół do gry w wcf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 29 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2024 (edytowane) Chciałbym z tego miejsca przeprosić Giddeya za multum złych słów o nim, bo pomimo moralnie wątpliwych wyborów, chłopak grać potrafi i mentalnie jest przeciwieństwem Williamsa Naprawdę miło się patrzy na dwóch tak nastawionych na grę zespołową rozgrywających. Zejście młodego nie obniża jakości, bo wchodzi Lonzo i zamiata jeszcze bardziej To jednak może być całkiem miły dla oka sezon #williamsout #lavineout Edytowane 29 Października 2024 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi