josephnba Opublikowano 3 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2024 (edytowane) W dniu 3.07.2024 o 05:14, n_i_m_h napisał(a): To która to już przebudowa Bulls? Pamiętam jak nadzieją na lepszą przyszłość mieli być Fizer i JayWilliams, potem Edek Curry i Tyson Chandler, Ben Gordon, Artest a z bardziej aktualnych Markannen i Pat Wiiliams. Mam wrażenie, że poza krótką przerwą na bandę Thibsa czyli D-Rose'a, Noah, Butlera to Bulls od 25 lat są w ciągłej przebudowie. I patrząc na to co się dzieje to w najbliższych latach nie widać wielkich szans na to, że to się zmieni. Nie wiem czy jest ekipa, która w porównywalnym okresie była tak słabo zarządzana, chyba tylko w NY mieli tak długi fatalny okres. Ile to jeszcze potrwa? Rozwiń Z Derrickiem to wiadomo ale ja osobiście najcieplej wspominam 2004 w górę jak Bulls szaleli z Gordonem. Duhonem, Kirkiem, Nicionim i Dengiem Ależ to była piękna przygoda Edytowane 3 Lipca 2024 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan A. Opublikowano 3 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2024 W dniu 2.07.2024 o 21:55, josephnba napisał(a): Można wiele powiedzieć o Zachu Ale na pewno że nie ma ambicji, nie ma etyki pracy i nie walczy o powrót do gry Czym częściej piszesz tym utwierdzasz mnie w przekonaniu o swojej nikłej wiedzy o wszystkim poza Spurs Rozwiń "Wróci silniejszy" i jeszcze z "Vuckiem" dadzą wiele radości fanom byków w walce o play-in! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 3 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2024 W dniu 3.07.2024 o 05:18, Pan A. napisał(a): "Wróci silniejszy" i jeszcze z "Vuckiem" dadzą wiele radości fanom byków w walce o play-in! Rozwiń Tego nie napisałem Wiem że łatwo wylewać pomyje na Zacha, bo kontrakt, bo brak sukcesów. Wszystko to zgoda Ale etykę pracy i ambicję ma wzorowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 3 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2024 Ale, że DeRozan będzie miał problem ze znalezieniem roboty, to bym nie pomyślał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 4 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 4 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2024 W dniu 4.07.2024 o 08:56, tankathon napisał(a): Rozwiń Fajnie to wygląda, ale jaki hajlajt z treningów wygląda słabo? Życzę chłopakowi jak najlepiej więc oby się odbudował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 4 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2024 W dniu 4.07.2024 o 09:00, josephnba napisał(a): Fajnie to wygląda, ale jaki hajlajt z treningów wygląda słabo? Życzę chłopakowi jak najlepiej więc oby się odbudował Rozwiń Słusznie, ale trzeba się cieszyć, że jednak coś tam się rusza, więc powody do optymizmu są. Ktoś, coś, dlaczego treści wpisów z twitera się nie ładują? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 4 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2024 Ciekawe, jak się Buzelis rozwinie, chciałem go do Pistons z piątką. Załamki nie ma, Holland też przyzwoicie rokuje. Zobaczymy za jakiś czas, który z kolegów z ostatniego rocznika Ignite okaże się lepszy, a może obaj spełnią nadzieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 4 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2024 W dniu 4.07.2024 o 10:11, Grzechu napisał(a): Ciekawe, jak się Buzelis rozwinie, chciałem go do Pistons z piątką. Załamki nie ma, Holland też przyzwoicie rokuje. Zobaczymy za jakiś czas, który z kolegów z ostatniego rocznika Ignite okaże się lepszy, a może obaj spełnią nadzieje? Rozwiń Kolejna odsłona Lauriego w Bulls w bardziej mobilnej wersji. Rzut wygląda lepiej niż u Fina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 4 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2024 W dniu 4.07.2024 o 11:23, tankathon napisał(a): Kolejna odsłona Lauriego w Bulls w bardziej mobilnej wersji. Rzut wygląda lepiej niż u Fina. Rozwiń Ten rzut Buzelisa to dla mnie zagadka, bo on procenty ma o wiele gorsze niz Holland, ktory ponoc nie ma rzutu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 4 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2024 W dniu 4.07.2024 o 12:10, Reikai napisał(a): Ten rzut Buzelisa to dla mnie zagadka, bo on procenty ma o wiele gorsze niz Holland, ktory ponoc nie ma rzutu. Rozwiń Podobno teraz na spokojnie ciska trójeczki na solidnych procentach, bo jest w pełni zdrowy i coś tam popracował nad rzutem. Zobaczymy, liga niebawem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 4 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2024 W dniu 4.07.2024 o 12:54, tankathon napisał(a): Podobno teraz na spokojnie ciska trójeczki na solidnych procentach, bo jest w pełni zdrowy i coś tam popracował nad rzutem. Zobaczymy, liga niebawem... Rozwiń Na pewno fajnie z poldychy wali, rzut wyglada na ulozony.Raczej to 22% za 3 to fluke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 4 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2024 W dniu 4.07.2024 o 09:00, josephnba napisał(a): Fajnie to wygląda, ale jaki hajlajt z treningów wygląda słabo? Życzę chłopakowi jak najlepiej więc oby się odbudował Rozwiń Najnormalniejszy z Ballów, dobzre mu życzę. Starczy piłek w Chicago? Szkoda byłoby zabierać przestrzeń Whitowi, który tak poszedł do przodu. Trochę to wygląda tak jakby Bulls się pogodziło, że Lonzo już nie wróci do grania na poziomie NBA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 4 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2024 W dniu 4.07.2024 o 13:46, Winchester napisał(a): Najnormalniejszy z Ballów, dobzre mu życzę. Starczy piłek w Chicago? Szkoda byłoby zabierać przestrzeń Whitowi, który tak poszedł do przodu. Trochę to wygląda tak jakby Bulls się pogodziło, że Lonzo już nie wróci do grania na poziomie NBA. Rozwiń White wbrew temu co pisze @Reikai nie nadaje się na pełnoprawnego PG. In Lonzo we trust Boję się tylko jego zdrowia i tego czy jeśli będzie w formie, dotrwa w Chicago do końca sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 4 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2024 W dniu 4.07.2024 o 11:23, tankathon napisał(a): Kolejna odsłona Lauriego w Bulls w bardziej mobilnej wersji. Rzut wygląda lepiej niż u Fina. Rozwiń Był Mirotić, był Markkanen, będzie Buzelis. Mam nadzieję, że tym razem wszystko pójdzie tak jak powinno. Nieraz był tutaj poruszany temat Fraza Wagnera, że gdyby nie trade po Vucia to mógłby być "bykiem", a teraz trafiłem na opinię, że to bardziej mobilny/atletyczny Franz Wagner. Także czekam z niecierpliwością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 4 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2024 W dniu 4.07.2024 o 16:30, Thomas napisał(a): Był Mirotić, był Markkanen, będzie Buzelis. Mam nadzieję, że tym razem wszystko pójdzie tak jak powinno. Nieraz był tutaj poruszany temat Fraza Wagnera, że gdyby nie trade po Vucia to mógłby być "bykiem", a teraz trafiłem na opinię, że to bardziej mobilny/atletyczny Franz Wagner. Także czekam z niecierpliwością. Rozwiń No franz to lepsze comparision niż Markkanen imo. Tutaj ktoś kilka postów wyżej odleciał niezle z tym ze Buzelis ma lepiej ułożony rzut od Lauriego. Lauri już jak przychodził do ligi to był bdb rzucającym jak na takiego szczupaka a teraz jest po prostu elitarny wśród PF-ów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spabloo Opublikowano 5 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2024 W dniu 4.07.2024 o 16:30, Thomas napisał(a): teraz trafiłem na opinię, że to bardziej mobilny/atletyczny Franz Wagner Rozwiń U la la. Czyli w tym drafcie z numerem 11 dało radę wyciągnąć ulepszoną wersję Franza Wagnera. A podobno draft miał być słaby w TOPie :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 5 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2024 (edytowane) W dniu 4.07.2024 o 16:03, josephnba napisał(a): White wbrew temu co pisze @Reikai nie nadaje się na pełnoprawnego PG. Rozwiń To co, drugi zakladzik? imo on bedzie robil jakies 22-6-6 w przyszlym sezonie. Edytowane 5 Lipca 2024 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 5 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2024 Te całe ploteczki z DDR zaczynają już być męczące, mogliby już go gdzieś wypchnąć i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joe dumars Opublikowano 5 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2024 https://x.com/postfadecade/status/1805959286159229062 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi