Skocz do zawartości

Offseason 2024 czyli bieda Panie kochany

josephnba

Rekomendowane odpowiedzi

DDR w Kings 74/3 

Spurs dostali Barnesa i SWAP z 2031

A Bulls jak zwykle się wypieli i dostali rżnięcie na dwa baty, bo inaczej dwóch 2nd rounderów i Duerte czy jak się go tam pisze nazwać nie mogę 

k**** nawet jednego picku z pierwszej rundy 

Skurwiele 

1 godzinę temu, mayor napisał(a):

A na c*** miał brać , wystarczyło obiecać żeby młody dostał robotę. A jak młodego przyjęli to jaykay

Ta cała gadka o paycucie to równie dobrze mogła być tylko czysto PR-owa zagrywka że strony Jamesa. No bo jednak niemal niemożliwe było aby za tą zaoszczędzoną kasę wzmocnić obecny zespół LaL na tyle by zrobić z niego realnego contendera. A tak to teraz zawsze trochę mniej osób będzie Lebronowi zarzucać, że aż tyle zarabia i, że podpisując obecny kontrakt w ogóle mu nie zależało na wyniku sportowym (no bo przecież wykazywał dobrą wolę). Zresztą kto jak kto ale on wciąż w pełni zasługuje na taką kasę.

Mocna logika w budowaniu spurs. Jeżeli uda się z VW zbudować mocny zespół to może on być dokarmiany także poprzez draft 

2026 Hawks (unprotected)
2028 Celtics (top-1 protected)
2030 Mavericks (unprotected)
2030 Timberwolves (top-1 protected)
2031 Kings (unprotected)

Owszem pokaźna kolekcja dająca za pół dekady oddech finansowy przy zawalonym salary z supermax Wemby. 

może też posłużyć w lato na ściągnięcie drugiej gwiazdy 

tymczasem w summer league Castle pokazał że coś tam umie rzucać oraz że dobrze widzi kąty do podań. Reszta składu to papa 

1 godzinę temu, Jendras napisał(a):

Wziął, ale mniejszy, dzięki czemu Lakers zeszli poniżej granicy drugiego apronu

Gwarantowana dyszka dla syna, dwojka upustu, bo na musiku

*zeby nie bylo, ja go absolutnie szanuje bo wiekszosc kariery LBJ ogarnal ze gora kazdego FO to gloryfikowana wersja car salesman, wiec tego, tak gra od dawna

5 godzin temu, Robaq napisał(a):

No ale 2031 to jest swap? Dzisiaj przeczytałem, ze wszystkie swapo po 2030 się nie liczą bo wtedy USA juz nie bedzie :)

@josephnba no ale Bulls sami tak zadecydowali mogli przyjąć Barnes moze by dostali lepsze picki.

Właśnie dlatego napisałem że się wypięli :)

8 godzin temu, Robaq napisał(a):

No ale 2031 to jest swap? Dzisiaj przeczytałem, ze wszystkie swapo po 2030 się nie liczą bo wtedy USA juz nie bedzie :)

@josephnba no ale Bulls sami tak zadecydowali mogli przyjąć Barnes moze by dostali lepsze picki.

Spurs to wiedza. Bo biorą te Picki najdalszy handel. 
Przede wszystkim to paczka za Lauri bo tam jazz kontroluje w sumie ruchy Minny i byłoby przedłużenie kontroli. Swap to miły dodatek bo Kings mają świetny skład dziś ale wychodzi im to raz na 15 lat. Więc w środku wykresu on jest. 

Każdy kontrahent by narzekał na czyste Picki spurs że to prime Wemby. Tak nie może. 

6 godzin temu, obywatelPP napisał(a):

No po wuju fest..  12.00 ppg..ligowy dziemik, bez cienia szans z Celtics

😂😂

mam wrażenie ze fani celtics zapomnieli już o wszystkim co wydarzyło się przed sezonem 23/24. 

caleb był bardzo ważnym elementem runu Heat do finału w 22/23, a w finałach konferencji przeciwko właśnie celtics zrobił 19,3/6,5 na 60% fg i trafiał 3,1 trójki na 48%. 

1 godzinę temu, RonnieArtestics napisał(a):

😂😂

mam wrażenie ze fani celtics zapomnieli już o wszystkim co wydarzyło się przed sezonem 23/24. 

caleb był bardzo ważnym elementem runu Heat do finału w 22/23, a w finałach konferencji przeciwko właśnie celtics zrobił 19,3/6,5 na 60% fg i trafiał 3,1 trójki na 48%. 

Jeden słaby sezon w którym były spore zawirowania a gdyby nie uraz Tatuma to była szansa na historyczny wynik.

To raczej osoby nielubiane Celtics zapominają o wym co ten zespół osiągnął w ostatnich 8 latach. 

Godzinę temu, ptak napisał(a):

To raczej osoby nielubiane Celtics zapominają o wym co ten zespół osiągnął w ostatnich 8 latach. 

Zajebisty wpis. Gratuluję!!,Przypomina raporty w notatnikach służbowych funkcjonariuszy Milicji Obywatelskiej -   "W dniu 17 kwietnia 1980 roku z polecenia oficera dyżurnego udałem sie na ulicę Partyzantów, gdzie nierzeźwy Jarosław R. oddawał prywatnie mocz i inne e k s t r a m e n t y fizjologiczne, co czynił w biały dzień, publicznie pod oknami budynku Komitetu miejskiego PZPR. Wezwałem go, by natychmiast zaprzestał tych czynności, lecz na moje wezwanie Jarosław R., zareagował negatywnie(...)"        

5 godzin temu, ptak napisał(a):

W pewnym sensie są prawie jak Lebron :). Najwięcej finałów z najmniejszym odsetkiem zwycięstw. Z tym że Boston najwięcej finałów konferencji z najniższym odsetkiem dostania się do finałów :). Nie żebym był złośliwy ale para gwiazdorków kasztanków nigdzie Boston nie zaprowadziłaby gdyby nie obecność aż  4rech ELITARNYCH w skali całej ligi rolsów czyli Harforda, Perzingisa, Whita i Holidaya. Nie zaliczam się do hejterów Boston bo lubię Perzingisa Whita i Harfiorda uprzedzając komentarze.

Edytowane przez marceli73

5 godzin temu, ptak napisał(a):

Jedne finały i jeden tytuł na bardzo słabym wschodzie? Szaleństwo, prawdziwa dynastia

Przy tej okazji chciałbym zapytać na co Spurs Markannen? 

9 godzin temu, marceli73 napisał(a):

W pewnym sensie są prawie jak Lebron :). Najwięcej finałów z najmniejszym odsetkiem zwycięstw. Z tym że Boston najwięcej finałów konferencji z najniższym odsetkiem dostania się do finałów :). Nie żebym był złośliwy ale para gwiazdorków kasztanków nigdzie Boston nie zaprowadziłaby gdyby nie obecność aż  4rech ELITARNYCH w skali całej ligi rolsów czyli Harforda, Perzingisa, Whita i Holidaya. Nie zaliczam się do hejterów Boston bo lubię Perzingisa Whita i Harfiorda uprzedzając komentarze.

Pokaż zespół gdzie 2 zawodników wygrało ligę nie mając sensownego wsparcia.

Żeby nie było, nie uważam Tatuma za super gwiazdę bo nią nie jest. Cały czas podkreślam, że mistrza wygrał zespół a nie indywidualność. Gdyby Celtics mieli topowego gracza zamiast Tatuma ( Durant mający 29 lat😉) lub Nikolę zamiast KP to ta liga nie miałaby sensu.

Tyle, że pisanie o J&J kasztany jest żenująco słabe. 

9 godzin temu, Zimny napisał(a):

Jedne finały i jeden tytuł na bardzo słabym wschodzie? Szaleństwo, prawdziwa dynastia

Ja niespecjalnie znam się na koszykówce, ale wydawało mi się, że tytuł wygrali  w finałach z zespołem z "zachodu"