Koelner Opublikowano 27 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 2 minuty temu, steve napisał(a): lepszy George niz Thompson dla gsw tak, klay to już zwłoki ale przykro mnie jak Georgowi się kariera potoczyła, gość ma 33 lata i nie wyciągną z kariery tyle ile mógł. gdzieś zleciał w przecietność a w 13-14 wydawało się,że mógłby być superstarem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 27 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 Teraz, Koelner napisał(a): dla gsw tak, klay to już zwłoki ale przykro mnie jak Georgowi się kariera potoczyła, gość ma 33 lata i nie wyciągną z kariery tyle ile mógł. gdzieś zleciał w przecietność a w 13-14 wydawało się,że mógłby być superstarem no on wtedy byl superstarem, jego Indiana walczyla z Miami LeBrona jak rowny, a on byl liderem pozniej mial ta okropna kontuzje achillesa i chyba ona mocno wyhamowala jego kariere ale na last dance z GSW to by sie nadawal, jakby zdrowie dopisalo to kto wie, przy wyrownanej stawce na zachodzie moglo by cos z tego byc jakby zamieniono Thompsona Georgem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 7 godzin temu, Koelner napisał(a): gdzieś zleciał w przecietność a w 13-14 wydawało się,że mógłby być superstarem w sezonie 18-19 w barwach Thunder PG był 3ci w MVP race, także chyba jednak nie było z nim tak źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 27 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 Ta ale od czasów Indiany bardzo regularnie zawodzi w PO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 Godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): w sezonie 18-19 w barwach Thunder PG był 3ci w MVP race, także chyba jednak nie było z nim tak źle Grał kozacką defensywę (ja go propsowałem jako DPOY w tamtym sezonie) i miał mocną skuteczność zza łuku, ale już nigdy nie atakował kosza z taką łatwością jak przed kontuzją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 27 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 Adrian Wojnarowski: The Sacramento Kings are trading Davion Mitchell and Sasha Vezenkov to the Toronto Raptors, sources tell ESPN. The Raptors are sending Jalen McDaniels to the Kings in the deal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robaq Opublikowano 27 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 to jest totalnie daremny ruch w stylu Gm Kings. juz mogli naprawde utrzymac przynajmniej ten pick, fantastyczna robota Monte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 27 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 6 minut temu, Robaq napisał(a): to jest totalnie daremny ruch w stylu Gm Kings. juz mogli naprawde utrzymac przynajmniej ten pick, fantastyczna robota Monte. Schodzą poniżej podatku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robaq Opublikowano 27 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 ja to wiem, ja sie tylko zastanawiam czy naprawde nie dałoby sie wyciagnac wiecej. 12 pick 2021 r. PG - a z 20 poszedł na. Johnson do atlanty, ja mam totalnie mieszane uczucia co do Montego, nie jest dla mnie bożkiem jak dla wielu kibiców Sacto. Bo jak widać, po zeszlorocznym Holmesie dalo sie wyciganac wiecej , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 27 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 3 minuty temu, Robaq napisał(a): 12 pick 2021 r. PG - a z 20 poszedł na. Johnson do atlanty, Po 3 latach nikt nie patrzy kto poszedł z którym pickiem. Mitchell to gracz z końca ławki, nie warto za kogoś takiego płacić podatku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 Denver’s Kentavious Caldwell-Pope is declining his $15.4 million player option for the 2024-25 season to become a free agent, sources tell me and @Tjonesonthenba . Caldwell-Pope – a two-time NBA champion – is expected to receive interest from multiple teams with salary cap space. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robaq Opublikowano 27 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 (edytowane) Okej, z tym, że wiesz ogólnie we wrześniu 2023 poszlo info, ze Kings wykorzystują TO - dla Duarte i Mitchella, na sezon 2024/2025 nei wiem - ale moze ty wiesz, kiedy wygasa to TO? bo może po prostu trzeba było się wstrzymać z dawaniem TO już na etapie września 2023 r., zaś z tego trade'u stopa zwrotu żadna. no okej 6 mln zaoszczedzonych. Ale tak jak mowie - za Holmesa Kings musieli dopłacić, po to,zęby potem w zime poszedł za Gafforda, no chyba nie masz watpliwosci kto wyszedl na tym dobrze. I Edytowane 27 Czerwca 2024 przez Robaq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 27 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 Shams Charania: Denver’s Kentavious Caldwell-Pope is declining his $15.4 million player option for the 2024-25 season to become a free agent. Pachnie tu jakims przeplaceniem I strata Nuggets. Pistons? Hornets? Magic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 27 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 10 minut temu, Robaq napisał(a): Okej, z tym, że wiesz ogólnie we wrześniu 2023 poszlo info, ze Kings wykorzystują TO - dla Duarte i Mitchella, na sezon 2024/2025 nei wiem - ale moze ty wiesz, kiedy wygasa to TO? bo może po prostu trzeba było się wstrzymać stopa zwrotu żadna. no okej 6 mln zaoszczedzonych. Myślę, że sam sobie odpowiedziałeś. TO na sezon 24/25 wygasa po sezonie 24/25. 11 minut temu, Robaq napisał(a): Ale tak jak mowie - za Holmesa Kings musieli dopłacić, po to,zęby potem w zime poszedł za Gafforda, no chyba nie masz watpliwosci kto wyszedl na tym dobrze. Holmes został użyty po to, żeby wyrównać salary. To mógł być każdy tak naprawdę. 2 minuty temu, Reikai napisał(a): Pistons? Hornets? Magic? Sixers? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robaq Opublikowano 27 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 (edytowane) Dlatego mogli się wstrzymać z TO Mitchella, np. do konca sezonu. Kings zrobili 6 mln cap space, i to się jeszcze jakos przezyje, jesli chcą isc po kogos z salary na poziomie 40-45 mln ale jesli jest to ruch po Ingrama czy Granta to ja tego nie kumam, bo w obu przypadkach "starczy" pozbycie sie Barnesa, Huertera i np. Duarte, no chyba ,ze naprawde Kings idą po Duranta i wtedy powiedzmy te 5-6 mln robi roznice, Ale mniemam, ze skonczy sie to Grantem i Williamsem za Huertera i Barnesa Edytowane 27 Czerwca 2024 przez Robaq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 27 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 https://milehighsports.com/kentavious-caldwell-pope-denver-nuggets-free-agency-luxury-tax-second-apron-analysis/ Srednio to wyglada dla Nuggets, jesli ktos rzuci KCP dobre siano. Birdy nie wystarcza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 14 minut temu, Reikai napisał(a): Shams Charania: Denver’s Kentavious Caldwell-Pope is declining his $15.4 million player option for the 2024-25 season to become a free agent. Pachnie tu jakims przeplaceniem I strata Nuggets. Pistons? Hornets? Magic? Godzinę temu, Reikai napisał(a): Dobrze, ze czytasz posty nad Twoimi xD Haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 27 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 Teraz, ignazz napisał(a): Haha ?? Sam wrzucilem KCP, a w kolejnym poscie analize salary Nuggets. Edit: OK nevermind xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 27 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 19 minut temu, Robaq napisał(a): Dlatego mogli się wstrzymać z TO Mitchella, np. do konca sezonu. Nie mogli. Czas na podjęcie opcji był do października. Widocznie liczyli, że jednak zrobi postęp. Ale nie zrobił, mówi się trudno. 21 minut temu, Robaq napisał(a): Kings zrobili 6 mln cap space Oni nie mają cap space. Po prostu nie chcą płacić podatku za wafli pokroju Mitchella. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 28 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2024 11 godzin temu, Robaq napisał(a): Dlatego mogli się wstrzymać z TO Mitchella, np. do konca sezonu. Kontrakty rookies z pierwszej rundy zawsze trzeba zagwarantować rok wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi