Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. gimmie Opublikowano 5 Czerwca 2024 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 Thx @Reikai Co tam się wydarzyło. wooooooooh Szalony sezon. Zachowałem trzon Cuz rok temu mnie zawiódł a w tym poprowadził do finałów. Wszyscy dołożyli cegiełkę I CP3 i Hump, i Biedrins. Brawo chłopaki!!!! Kelly 'kryptonite' Oubre jr Blake legacy. Ps Fun true story.!!!! Pierwszy raz od 30 sezonów.... Co do simowania i weryfikacji 30 taktyk. Cały sezon zagrałem na excelu bez fbb;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 Gratulację @gimmie Gratulacje dla Andrisa Biedrinsa - ex-gracza Dumnych SuperSonics, który odmienił sezon Jazz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 BRAWO JAZZ! Najpiękniejszy tytuł w nowozytniej historii Simbasketu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 Gratulacje dla: Kemby, Bartona, Hardawaya Jr, Blejka, Bouchera, DMC i Freelanda (chyba, tak na 90%) byłych graczy Spurs! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 @Pablo81 można stwierdzić że prawie co roku zdobywa mistrza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 1 minutę temu, Koelner napisał(a): @Pablo81 można stwierdzić że prawie co roku zdobywa mistrza Na pewno mam spory udział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 3 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Gratulacje dla: Kemby, Bartona, Hardawaya Jr, Blejka, Bouchera, DMC i Freelanda (chyba, tak na 90%) byłych graczy Spurs! Taki paradoks. Może ktoś to sprawdzi. Zakładam że gracze że stażem >6 lat w lidze w 70% może nie zdążyli zagrać ale choć zwiedzili San Antonio;d bo czasem gracze rotują już mocno u @Pablo81 w offsezon:d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 W dniu 31.05.2024 o 21:44, kuba2419 napisał(a): Still Jazz in 6!!! I kto tutaj jest prawdziwym ekspertem?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 22 minuty temu, julekstep napisał(a): ej k**** to mi pick zepsuło jprdl xD Harden i Lillard 0-4 w finałach and counting! CZY TO BYŁ KLUCZOWY MOMENT SEZONU? No ja myślę, że to: W dniu 30.05.2024 o 22:27, julekstep napisał(a): Lol Jaki prezent dla Reikaia. Czy Jazz to najgorsi finalisci nowozytnej historii simki? Serio wejsc z takim cancerem w s5 (w DMC) i taka kula w salary (CP3) to tylko obrazuje jaka bieda-konfa jest zachod. Bulls - Jazz: 4-0 Ale nie bojcie sie! Chodza ploty ze na wschodzie I skoncza sie te zarty!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 Wow. Ogromna sensacja. Niesamowicie romantyczna historia ten tytuł dla Jazz. Gratulacje @gimmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 24 minuty temu, kuba2419 napisał(a): I kto tutaj jest prawdziwym ekspertem?! Albo przegrywem, bo mogles byc na miejscu Jazz xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 1 minutę temu, Reikai napisał(a): Albo przegrywem, bo mogles byc na miejscu Jazz xD Przegrywam będę jak wypadnie poza TOP5 draftu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 Teraz, kuba2419 napisał(a): Przegrywam będę jak wypadnie poza TOP5 draftu Wciaz uwazam, ze majac zespol na czolowke zachodu i rozbic go, gdy widac ze byla szansa na mistrza po to, zeby za kilka sezonow... MOZE miec zespol w czolowce zachodu nie bylo optymalna decyzja, chocbys i 1 pick zdobyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 Nie wiem jak Harden, ale Josh Smith to na prawdę legendarny przegryw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 1 minutę temu, MarcusCamby napisał(a): Nie wiem jak Harden, ale Josh Smith to na prawdę legendarny przegryw. Magic Curry Westbrook Harden 0 pierscieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 1 minutę temu, Reikai napisał(a): Magic Curry Westbrook Harden 0 pierscieni Curry ma pierścień. Chyba jeszcze z czasów rookie umowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 1 minutę temu, MarcusCamby napisał(a): Curry ma pierścień. Chyba jeszcze z czasów rookie umowy. Reikai wymieniał tu przecież gdzie i z kim grał Josh (i uja ugrał) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 2 minuty temu, julekstep napisał(a): Reikai wymieniał tu przecież gdzie i z kim grał Josh (i uja ugrał) Ciężko myślę i nie wyłapałem @julekstep dziś loteria draftu i ruszamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 20 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Ciężko myślę i nie wyłapałem @julekstep dziś loteria draftu i ruszamy? Właśnie o mamy się stawić na losowanie draftu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 19 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Ciężko myślę i nie wyłapałem @julekstep dziś loteria draftu i ruszamy? Zobaczymy! Aha - zeby formalnosci stalo sie zadosc: Magic nikomu nie gratuluja i obiecuja zwalczyc ligowa degrengolade w nadchodzacym sezonie DRZYJCIE KASZTANY! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi