Skocz do zawartości

Lakers 24/25

Kubbas

Rekomendowane odpowiedzi

Przy czym to samo mogliśmy napisać do niedawna o Jaxsonie. W Bambie może jeszcze coś być, a co do Lena mam obawę, że może być już po drugiej stronie rzeki.

@Kubbas, ja też bym się nie obraził - jakby jeszcze mogli np. chociaż te zamiany picków wyeliminować, albo w ogóle odejść od oddawania picków z uwagi na ryzyko związane z jego zdrowiem to byłoby świetnie. Wiem, że co do zasady podobno się nie da już ingerować w kształt wymiany, z drugiej sytuacja jest na tyle nietypowa, że może znajdą sposób na jakiś wyjątek.

51 minut temu, Geronimo napisał(a):

Przy czym to samo mogliśmy napisać do niedawna o Jaxsonie. W Bambie może jeszcze coś być, a co do Lena mam obawę, że może być już po drugiej stronie rzeki.

@Kubbas, ja też bym się nie obraził - jakby jeszcze mogli np. chociaż te zamiany picków wyeliminować, albo w ogóle odejść od oddawania picków z uwagi na ryzyko związane z jego zdrowiem to byłoby świetnie. Wiem, że co do zasady podobno się nie da już ingerować w kształt wymiany, z drugiej sytuacja jest na tyle nietypowa, że może znajdą sposób na jakiś wyjątek.

tez o tym myslalem, ciekawe czy sa jakies mozliwosci lekkiej renegocjacji takiego dealu?

1 godzinę temu, airmax napisał(a):

Ta cała akcja z „protestem” Hornets to była opisana chyba jako „Hornets badają możliwość wniesienie sprzeciwu” czy coś w tym stylu. Ja to czytam jako damage control Hornets. Najpierw ten ich statement, teraz to, nie wiem dziwne to wszystko i żadne zakończenie tej historii mnie nie zdziwi 

inna sprawa, że Pelinka to chyba jeszcze pozyskanie Doncica opijał jak się na taką cenę godził za gościa co 70 meczów w 3 sezony zagrał. Może dopiero po TD wytrzeźwiał i ogarnął że zjebał 

oni wniesli sprzeciw i poprosili lige o interwencje w tej sprawie zeby trade przepchnac bo uwazaja ze nie ma powodow zeby Lakers czuli sie oszukani

tak jest niby oficjalnie

Godzinę temu, Kubbas napisał(a):

tez o tym myslalem, ciekawe czy sa jakies mozliwosci lekkiej renegocjacji takiego dealu?

Nie no, to byłby niebezpieczny precedens, gdzie ekipy robiłyby się w c***a, żeby później próbować docisnąć drugą stronę do ściany. Ten deal albo przejdzie w oryginalnym kształcie albo wcale 

Bench players talking like starters 

59 minut temu, airmax napisał(a):

Snowflake snowflake little snowflake falling falling falling falling falling... falling on my head...

Edytowane przez P_M

7 godzin temu, Geronimo napisał(a):

A ten raptem nieco wcześniej donosił, że niby wraca niebawem. 

Trudno, jest ten Len - trzeba liczyć, że przy Luce i Lebronie coś jeszcze z niego będzie. 

Dlaczego trudno? Z dostępnych lepszej opcji nie było. Bamba był w Lakers, nie zrobili nic by latem go zatrzymać, nie siegneli po niego jak był dostępny do zgarnięcia gdzie woleli latać kolejne dziury 2way contractami więc ewidentnie coś im w nim nie pasowało.

Len jak się pojawiła opcja zaraz Wood został zwolniony żeby zrobić miejsce. Nie mówię, że to dobra opcja bo takich po prostu nie było, ale mająca więcej sensu w obecnej sytuacji niż Bamba. 

7 godzin temu, Geronimo napisał(a):

A ten raptem nieco wcześniej donosił, że niby wraca niebawem. 

Trudno, jest ten Len - trzeba liczyć, że przy Luce i Lebronie coś jeszcze z niego będzie. 

A czy on nie mowil tego samego juz kilka miesiecy temu? 🤔 Back2back operacja kolana, gosc jest cooked.

10 godzin temu, Zimny napisał(a):

Bierzcie Wisemana, młody, zdolny, atletyczny...

I bez nogi. Nada sie do siatkowki na siedzaco

Hayes/Len - Luka i LeBron maja bogate doswiadczenie w graniu ze smieciowymi wysokimi, ale tak zle nie pamietam gdzie bylo jesli chodzi o teamy na Zachodzie grajace w PO.

12 godzin temu, airmax napisał(a):

Cytat

This post is potentially misleading. JJ Redick, himself, stated that he met with Dalton Knecht and "understands he still needs time to process everything." Redick never said that Knecht used those exact words or that he didn't want to play.

10 minut temu, Jendras napisał(a):

Luka doszedł do WCF z Kleberem i zwłokami Dwighta Powella pod koszem, so... 

Oni tam spotkali Goberta i Aytona, a potem nie mogli powstrzymać Kevona Looneya, trochę pozmieniał się Zachód jednak. 

Ale Hayes ostatnio robi szalone cyferki, tak że może faktycznie wleci kazus Mozgowa. 

Czytam, że jedyna opcja na zmianę kształtu tej umowy z Hornets istniałaby gdyby NBA nałożyła na nich karę np. odebrania picku w drafcie i, jak zrozumiałem, przekazania go drużynie poszkodowanej ich działaniem/zaniechaniem.

Pojawiają się też jakieś plotki (od niezweryfikowanych użytkowników x jednak), że Williams ma wciąż przebywać w LA i nie być skorym do powrotu do Hornets.

Godzinę temu, Geronimo napisał(a):

Czytam, że jedyna opcja na zmianę kształtu tej umowy z Hornets istniałaby gdyby NBA nałożyła na nich karę np. odebrania picku w drafcie i, jak zrozumiałem, przekazania go drużynie poszkodowanej ich działaniem/zaniechaniem.

Pojawiają się też jakieś plotki (od niezweryfikowanych użytkowników x jednak), że Williams ma wciąż przebywać w LA i nie być skorym do powrotu do Hornets.

Jeżeli Williams naprawdę siedzi w LA to może czeka na mecz, który będzie tu grać 19 lutego.

Dalton Knecht za to poleciał z drużyną do Utah i obstawiam, że dostanie jakieś minuty.

Vincent i Dorian chyba pauzują

Edytowane przez danny