Skocz do zawartości

Lakers 24/25

Kubbas

Rekomendowane odpowiedzi

Też mi się nie podoba ten pomysł. 32 lata, kiepski sezon, 17 mln w tym roku, a więc z grubsza tyle co Russell, a nie uważam, żeby on był w stanie dać tyle co on.

Jeśli AD czy Lebron mówią o tym, że w ich ocenie Lakers są o 1 czy 2 ruchy od bycia contenderem, to ten ruch raczej nie jest jednym z nich. 

10 godzin temu, Geronimo napisał(a):

Też mi się nie podoba ten pomysł. 32 lata, kiepski sezon, 17 mln w tym roku, a więc z grubsza tyle co Russell, a nie uważam, żeby on był w stanie dać tyle co on.

Jeśli AD czy Lebron mówią o tym, że w ich ocenie Lakers są o 1 czy 2 ruchy od bycia contenderem, to ten ruch raczej nie jest jednym z nich. 

Może chodziło im o np Butlera to wtedy się zgadzam 

Podobno Lakers rozmawiali z Nets o Sharpe i być może wrócą do tego pomysłu.

Byłbym bardzo za bo to solidny zmiennik na niewielkim kontrakcie + gdzieś tam mam nadzieję, że Wood jeszcze wróci w tym sezonie i wzmocni rotację pod koszem.

Gdyby trafiła się okazja oddać Rui i Vincenta wraz z pickiem za guarda mogącego być dobrą trzecią opcją to pociągnąć za spust i tyle.

Godzinę temu, Geronimo napisał(a):

Wood wróci i wzmocni

Ostatni mecz zagrał rok temu + miał 2 czy tam 3 artroskopie robione. W ogóle są jakiekolwiek informacje kiedy mógłby wrócić do gry? W grudniu miał wrócić do indywidualnych treningów, miesiąc minął i żadnego updateu nie ma. Już pomijam, że nawet jak był dostępny to wyglądał jak wyglądał

2 godziny temu, Geronimo napisał(a):

Podobno Lakers rozmawiali z Nets o Sharpe i być może wrócą do tego pomysłu.

Byłbym bardzo za bo to solidny zmiennik na niewielkim kontrakcie + gdzieś tam mam nadzieję, że Wood jeszcze wróci w tym sezonie i wzmocni rotację pod koszem.

Gdyby trafiła się okazja oddać Rui i Vincenta wraz z pickiem za guarda mogącego być dobrą trzecią opcją to pociągnąć za spust i tyle.

Sharpe niczego nie rozwiązuje w kwestii kogoś kto może grać w s5 obok AD i być rezerwowym centrem

No i teraz ten Kessler ma wielki sens przy jego kontrakcie i gotowości Lakers do oddawania picków byle tylko powalczyć już w tym sezonie. 

Obawiam się tylko, że po tym trejdzie Doncicia raczej nie będzie woli na jakiekolwiek handlowanie z Lakers czymkolwiek innym niż wygasającymi kontraktami.