Koelner Opublikowano 8 Lipca Udostępnij Opublikowano 8 Lipca szkoda, że Mazurczak nie jest chociaż kuzynem LeBrona to mielibyśmy jedynkę z NBA w reprezentacji Polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 9 Lipca Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 6 godzin temu, Van napisał(a): Nie wiem jak Ty, ale ja do życia ogólnie a już tym bardziej do takich kwestii jak sport i kibicowanie wolę podejście z optymizmem, wiesz ze szklanką w połowie pełną, a nie w połowie pustą, ale co kto woli oczywiście. Podałem Ci też przykłady przyjścia Lebrona i RW czyli dwa z trzech (obok AD) największych ruchów na rynku Lakers w ostatnich latach gdzie zdecydowanie nie patrzyłem przez różowe okulary. Przykład młodego Jamesa, o który się przyczepiłeś jak odbierasz jako patrzenie przez różowe okulary a nie chłodną kalkulację potencjalnych zysków i strat to bardziej Ci w zrozumieniu już nie pomogę. Pozdro Tylko polajkowałem, bo nie mam nic do dodania. Rozumiem i szanuję Twoje argumenty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 11 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca Cytat Knecht: 20 PTS, 9 REB, 7/18 FGM, 2/8 3PM Bronny: 3 PTS, 5 REB, 3 AST, 3 BLK, 2 STL, 1/3 FGM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 11 Lipca Udostępnij Opublikowano 11 Lipca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 Lipca Udostępnij Opublikowano 11 Lipca Słabe żarty najczęściej są zabawne raz, więc niech już ten Bronny zrobi CV i spróbuję swoich sił na rynku pracy a nie w koszykówce. Chłopiec nie byłby wyróżniający się nawet w PLK obok Jarosława Zyskowskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 11 Lipca Udostępnij Opublikowano 11 Lipca Szczerze, to trochę szkoda chłopaka. Być synem króla sedesów to wysoko postawiona poprzeczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 Lipca Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 15 minut temu, mayor napisał(a): Szczerze, to trochę szkoda chłopaka. Być synem króla sedesów to wysoko postawiona poprzeczka zajebiscie wysoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 11 Lipca Udostępnij Opublikowano 11 Lipca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 11 Lipca Udostępnij Opublikowano 11 Lipca (edytowane) Nie chce mi się sprawdzać czy to prawda, ale jeśli tak to jak pisałem finansowo Lakers na tym zarobią, a ostatecznie czy nam się to podoba czy nie to jest biznes. In a historic turn of events, Bronny James, son of NBA legend LeBron James, has set a new record for jersey sales following his draft by the Los Angeles Lakers. Within days of the announcement, over 500,000 jerseys bearing his name and number were sold, shattering his father’s previous record. With each jersey retailing at approximately $100, the Lakers have already generated over $50 million from Bronny’s jersey sales alone, and this figure is expected to climb even higher. a historic turn of events, Bronny James, son of NBA legend LeBron James, has set a new record for jersey sales following his draft by the Los Angeles Lakers. Within days of the announcement, over 500,000 jerseys bearing his name and number were sold, shattering his father’s previous record. With each jersey retailing at approximately $100, the Lakers have already generated over $50 million from Bronny’s jersey sales alone, and this figure is expected to climb even higher. [quote/] Edytowane 11 Lipca przez Van Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 11 Lipca Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 500000 koszulek kolesia który nie zagrał meczu w NBA? Kasa z koszulek jest chyba dzielona pomiędzy ligę a zespoły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 11 Lipca Udostępnij Opublikowano 11 Lipca (edytowane) 3 minuty temu, ptak napisał(a): 500000 koszulek kolesia który nie zagrał meczu w NBA? Kasa z koszulek jest chyba dzielona pomiędzy ligę a zespoły? Też mi się liczba wydaje kosmiczna i jak pisałem źródła nie sprawdzałem. Chyba, że Lebron sam je wykupił Edytowane 11 Lipca przez Van Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 11 Lipca Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 59 minut temu, Van napisał(a): Też mi się liczba wydaje kosmiczna i jak pisałem źródła nie sprawdzałem. Chyba, że Lebron sam je wykupił Tia. Ciekawe za co? Przecież wziął paycut , tam w domu bida aż piszczy, a psy z głodu dupami szczekają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 11 Lipca Udostępnij Opublikowano 11 Lipca Dokładnie, od biedy która piszczy w domu Lebrona większa jest tylko ta umysłowa którą ty prezentujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 11 Lipca Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 6 godzin temu, Reikai napisał(a): Fajnie, ze pare steali mial chlopak, ale takie gamblowanie w NBA to 9/10 razy beda łatwe punkty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuseppe Opublikowano 11 Lipca Udostępnij Opublikowano 11 Lipca https://x.com/TheHateCentral/status/1811186490002538524 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 13 Lipca Udostępnij Opublikowano 13 Lipca Bronny napierdala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 13 Lipca Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 14 minut temu, Koelner napisał(a): Bronny napierdala No wreszcie Lakers mają solidny fundament, żeby zbudować dynastię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 13 Lipca Udostępnij Opublikowano 13 Lipca W dniu 11.07.2024 o 13:50, the_secret napisał(a): Dokładnie, od biedy która piszczy w domu Lebrona większa jest tylko ta umysłowa którą ty prezentujesz Masz polubienie bo go nie zacytowałeś a mam go zablokowanego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 15 Lipca Udostępnij Opublikowano 15 Lipca (edytowane) W dniu 11.07.2024 o 14:51, steve napisał(a): Fajnie, ze pare steali mial chlopak, ale takie gamblowanie w NBA to 9/10 razy beda łatwe punkty. Tu nie było gamblowania. Można się ewentualnie przyczepić tej jednej akcji, w której był spóźniony w obronie, bo zrobił dziwny ruch jakby chciał iść na przechwyt, ale ostatecznie tego nie zrobił. Edytowane 15 Lipca przez Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 16 Lipca Udostępnij Opublikowano 16 Lipca Pierwsze trofeum już Bronny zgarnął. PS. Jako fan Pistons podkreślę, że zaszczytne trzecie miejsce zajął nasz drugorundowy wybór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi