marceli73 Opublikowano 3 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2024 5 godzin temu, memento1984 napisał(a): Z Toronto co roku benny-hilla od LBJa a pozniej padlina w SAS i CHI, ciagle osmoza za 3pt A zobaczysz ile meczy wygra Chicago bez DeRozena :). Podpowiem ci. G... wygra i będzie w top 5 draftu (niestety) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 3 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2024 12 minut temu, marceli73 napisał(a): A zobaczysz ile meczy wygra Chicago bez DeRozena :). Podpowiem ci. G... wygra i będzie w top 5 draftu (niestety) Dlaczego niestety? Przecież w przebudowie o to chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 3 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2024 Godzinę temu, josephnba napisał(a): Dlaczego niestety? Przecież w przebudowie o to chodzi Pick do SA. top 10 protected :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 3 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2024 Spoko nawet moga byc ci asystenci Ham chcial wszystko sam robic jakby sie bal ze ktos mu podjebie robote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 3 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2024 7 minut temu, Kubbas napisał(a): Spoko nawet moga byc ci asystenci Ham chcial wszystko sam robic jakby sie bal ze ktos mu podjebie robote Bardzo IMO to Tier 1 wsrod mozliwych asystentow. Swietny wybor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 3 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2024 Ja nie podzielam optymizmu, przede wszystkim nie wiem, kto tu będzie odpowiadał za atak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 3 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2024 3 minuty temu, Jendras napisał(a): Ja nie podzielam optymizmu, przede wszystkim nie wiem, kto tu będzie odpowiadał za atak. No ja zakladam, ze JJ, bo jego zajaranie set playsami bylo glownym powodem jego zatrudnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Behemot Opublikowano 4 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2024 Czy po podpisie Lebrona Lakers są ponad second apron? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 4 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2024 9 godzin temu, Jendras napisał(a): Ja nie podzielam optymizmu, przede wszystkim nie wiem, kto tu będzie odpowiadał za atak. LeCoach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 4 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2024 58 minut temu, Behemot napisał(a): Czy po podpisie Lebrona Lakers są ponad second apron? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 4 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2024 1 godzinę temu, Behemot napisał(a): Czy po podpisie Lebrona Lakers są ponad second apron? W sumie to mozna powiedziec ze po podpisaniu obydwu Jamesow na gwarantowanych umowach, sa jakas banke ponad hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 4 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2024 11 godzin temu, Reikai napisał(a): No ja zakladam, ze JJ, bo jego zajaranie set playsami bylo glownym powodem jego zatrudnienia. No to niech sobie rozpisuje, ale całościowo ktoś w sztabie powinien koordynować ofensywę, jeżeli ma to być Brooks, to jeszcze zatęsknimy za asystentami Hama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 4 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 4 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2024 17 minut temu, tankathon napisał(a): Żeby tylko organizacja Lakers nie zeszła do tego poziomu co miasto Los Angeles. Ładne na pocztówkach a w rzeczywistości brud, głód, bezdomność i ubóstwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 4 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2024 2 minuty temu, marceli73 napisał(a): Żeby tylko organizacja Lakers nie zeszła do tego poziomu co miasto Los Angeles. Ładne na pocztówkach a w rzeczywistości brud, głód, bezdomność i ubóstwo. Juz dawno zeszla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 4 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2024 1 godzinę temu, Reikai napisał(a): Juz dawno zeszla. Niestety. Organizacja żyje z siły marki zbudowanej przez Jerry Bussa. Najgorsze, że tu naprawdę niewiele by trzeba, żeby skierować klub na właściwe tory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 4 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2024 6 godzin temu, 24kobe8 napisał(a): wydaje mi sie ze Lebron nie wzial paycuta bo itak by musial wiecej wziac, bo Bronny podpisal na ile 9 na 4 lata? albo licza ze uda im sie wyslac gdzies jakiegos hayesa reddisha czy wooda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 4 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2024 2 godziny temu, Kubbas napisał(a): albo licza ze uda im sie wyslac gdzies jakiegos hayesa reddisha czy wooda Nie wiem po co te paycuty jak wlasnie mozna wyslac ktoregos “small three” za jakis chroniony 2nd 2031. Paycuty to dla jakis naiwniakow grajacych w NBA co chyba czytaja reddita i sa regarded Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 4 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2024 25 minut temu, memento1984 napisał(a): Nie wiem po co te paycuty jak wlasnie mozna wyslac ktoregos “small three” za jakis chroniony 2nd 2031. Paycuty to dla jakis naiwniakow grajacych w NBA co chyba czytaja reddita i sa regarded Niby tak Ale przez te aprony to mało kto chce przyjmować też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 4 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2024 12 minut temu, Kubbas napisał(a): Niby tak Ale przez te aprony to mało kto chce przyjmować też Zawsze ktos jest w przebudowie, ale cena pewnie za taka pomoc wzrosnie, moze 2x2nd, 1st swap (da sie zrobic chroniony?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi