tankathon Opublikowano 6 Lutego Udostępnij Opublikowano 6 Lutego W dniu 28.01.2025 o 18:16, tankathon napisał(a): Lakers zagrają w tym sezonie w finale. To może jeszcze raz? @Vice-rezerwa-rezerwy2 Już mniej śmieszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 6 Lutego Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 45 minut temu, Van napisał(a): Jedno Pelince można oddać w 100% - karty przy orderach to on umie trzymać. Co do samej wymiany jak w wypadku Doncica był no brainer tak już tutaj mam dużo więcej wątpliwości. Rozumiem, że na obwodzie/skrzydle zrobiło się trochę ciasno, ale mimo wszystko Knechta na rookie contract mi szkoda. Williams wiadomo w obronie lipa, ale najważniejsze to kontuzje. Dla mnie za to nie oddaje się obiecującego rookie i nie strzeżonego picku. Ok tylko koncert życzeń się skończył, nikt nie będzie rozkładał czerwonego dywanu Lakers, walka na rynku ostra, bez ryzyka to można brać nie zmieniających nic na parkiecie ogórków. Tutaj mamy ryzyko, ale na tym właśnie polega trade który ma coś zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 6 Lutego Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 15 minut temu, tankathon napisał(a): To może jeszcze raz? jak mają wejść do finału, skoro będą tracić jakieś 120 pts na mecz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 6 Lutego Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 5 minut temu, lorak napisał(a): jak mają wejść do finału, skoro będą tracić jakieś 120 pts na mecz? rzucić 121 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 6 Lutego Udostępnij Opublikowano 6 Lutego trade po Williamsa wpisuje się w koncepcję wymiany Doncic-Davis. Harrison uważa, że wygrywa się obroną, Pelinka atakiem, i wszyscy zadowoleni wg swoich przekonań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 6 Lutego Udostępnij Opublikowano 6 Lutego Godzinę temu, Van napisał(a): Jedno Pelince można oddać w 100% - karty przy orderach to on umie trzymać. Co do samej wymiany jak w wypadku Doncica był no brainer tak już tutaj mam dużo więcej wątpliwości. Rozumiem, że na obwodzie/skrzydle zrobiło się trochę ciasno, ale mimo wszystko Knechta na rookie contract mi szkoda. Williams wiadomo w obronie lipa, ale najważniejsze to kontuzje. Dla mnie za to nie oddaje się obiecującego rookie i nie strzeżonego picku. Tak VAN w takim wypadku oddaje się. Rozumiem też, że nie oglądaliście Hornets przez ostatnie 2 lata. No bo i po co? Ale ja oglądałem i powiem Wam, że oni sami nie wiedzieli kim grać Willimasem czy Nickiem Richardsem. Raz grał ten, raz tamten. W poprzednim sezonie Williams faktycznie wypadł na dłużej jednak wcześniej większość DNP wynikała z tego, że szanse dostawał ten drugi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 6 Lutego Udostępnij Opublikowano 6 Lutego @Reikai jak skończysz walić konia napisz jakiś komentarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 6 Lutego Udostępnij Opublikowano 6 Lutego Lakers z zespołu 6-10 zrobili się 3-7. Nadal brakuje do finałów konferencji. Ale ruchy na plus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geronimo Opublikowano 6 Lutego Udostępnij Opublikowano 6 Lutego Gdzieś mi tam mignęło, że Hornets bronili lepiej gdy był na parkiecie, a gdy schodził to spadali do poziomu najgorszej defensywy ligi. Skoro tam był Richards jako drugi wysoki w rotacji, to może jednak w tej obronie też się ogarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 6 Lutego Udostępnij Opublikowano 6 Lutego Nie znam tego Marka Williamsa w ogóle. Gość grał średnio 25 minut w jakims gownoteamie, ale per 36 23/14 robi wrażenie, przy czym czemu w takim razie grał tak mało? Do tego spora już historia kontuzji. Tutaj nie napisze nic odkrywczego, że to deal all-in, jeżeli Mark będzie zdrowy i będzie w stanie grać +30 minut i dowieźć te 18/12 i cokolwiek pogra w D, to jest to dobre uzupełnienie składu. Bardziej od Knechta boli ten 1st round pick. Dalton jest streaky shooterem, ma za 2 miesiące 24 lata, więc potencjalny upside niewielki, a obecnie w fajnym Lakersowym otoczeniu trafiał średnio 35,8% trójek, co nie jest jakims spektakularnym wynikiem. Z drugiej strony Lakers jako organizacja muszą pokazać Luce, że dowiozą mu sensowny team, więc nie ma co się przejmować pickami tak bardzo, bo przez 6 kolejnych lat to Doncic ma być twarzą tej druzyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. DRK Opublikowano 6 Lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 32 minuty temu, Mich@lik napisał(a): Ale ja oglądałem i powiem Wam, że oni sami nie wiedzieli kim grać Willimasem czy Nickiem Richardsem. Hornets rozwiązali tą kwestię w klasyczny dla siebie sposób Wzięli wytransferowali obydwóch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 6 Lutego Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 14 minut temu, Geronimo napisał(a): Gdzieś mi tam mignęło, że Hornets bronili lepiej gdy był na parkiecie, a gdy schodził to spadali do poziomu najgorszej defensywy ligi. Skoro tam był Richards jako drugi wysoki w rotacji, to może jednak w tej obronie też się ogarnie. Hornets z Richardsem/Gibsonem na C : 987 minut, -9,8/100 net, 117,77 drtg Hornets z Markiem Williamsem na C : 541 minut, -10,82/100 net, 118,72 drtg Hornets z Moussą Diabate na C : 733 minuty, +5.68/100 net, 105,94 drtg Piękny sell-high Charlotte, Mark Williams to na chwilę obecną jeden z najgorszych defensywnie centrów ligi. Oby się szybko nauczył bronić. I ciężkie zadanie dla Redicka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 6 Lutego Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 41 minut temu, Mich@lik napisał(a): W poprzednim sezonie Williams faktycznie wypadł na dłużej Jego trzymali często nieaktywnego ze względu na subtelny tank. Miałem jego i Richardsa w fantasy, ciągle rotowali usadzając Williamsa nawet jak już był zdrowy. Ciężko wyciągać jakieś większe wnioski, weryfikacja będzie dopiero teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMeF Opublikowano 6 Lutego Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 24 minuty temu, Geronimo napisał(a): Gdzieś mi tam mignęło, że Hornets bronili lepiej gdy był na parkiecie, a gdy schodził to spadali do poziomu najgorszej defensywy ligi. Skoro tam był Richards jako drugi wysoki w rotacji, to może jednak w tej obronie też się ogarnie. Było ~odwrotnie. Ale niedoceniana część tej wymiany to fakt, że Lakers mają top scouting i development coaching, więc może wiedzą więcej, granie w tankerach to często średni wyznacznik --> ale może sam siebie oszukuję, who knows, Williams to jest kluczowa zmienna dla contenderowania Lakers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 6 Lutego Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 31 minut temu, Mich@lik napisał(a): Tak VAN w takim wypadku oddaje się. Rozumiem też, że nie oglądaliście Hornets przez ostatnie 2 lata. No bo i po co? Ale ja oglądałem i powiem Wam, że oni sami nie wiedzieli kim grać Willimasem czy Nickiem Richardsem. Raz grał ten, raz tamten. W poprzednim sezonie Williams faktycznie wypadł na dłużej jednak wcześniej większość DNP wynikała z tego, że szanse dostawał ten drugi. Ja szczerze nawet parę razy Hornets oglądałem bo ten młody trzon fajnie wyglądał tylko co z tego jak większość czasu trafiałem na Hornets bez Williamsa grającego? Mnie ta obrona tak bardzo nie przeraża jak jego kontuzje. Z Vando i DFS na skrzydłach czy w small ball może to fajnie wyglądać czego próbkę małą mieliśmy nawet w ostatnich meczach bez AD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 6 Lutego Udostępnij Opublikowano 6 Lutego biorąc pod uwagę raporty od czego zaczęły się rozmowy Pelinki z Dallas, to w cenie Doncica dostalismy Williamsa i to chyba koniec końców patrząc na te dwa deale nie jest przepłacenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Lutego Udostępnij Opublikowano 6 Lutego W Hornets Williams miał latać dziury czego nie potrafi bo pierwsza linie mijano jak tyczki a on z pomocy blokerem jest słabym. W bardziej zorganizowanej grze on będzie tylko lepszy. Tylko pytanie jak będzie wyglądała wasza obrona bo w tym elemencie wasze gwiazdy nie zachwycają. co by nie pisać tak zbudowany zespół dla mnie jest bardzo ciekawy do oglądania. świetne ruchy pozazdrościć. takie lakers na prawdę lubię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 6 Lutego Udostępnij Opublikowano 6 Lutego Przynajmniej Pelinka nie kazał długo czekać na jakąś tyczkę pod kosz Nie wiem czy choć raz widziałem tego Williamsa na żywo ale jak prawda jest, że jest marny w obronie to Lakers z grubsza są cooked. Spodziewałem się jednak kogoś z nastawieniem na defensywę a nie gościa co robi 16-10 w 25 minut lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Lutego Udostępnij Opublikowano 6 Lutego On może dać sporo że się zdziwicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 6 Lutego Udostępnij Opublikowano 6 Lutego Godzinę temu, Mich@lik napisał(a): Tak VAN w takim wypadku oddaje się. Rozumiem też, że nie oglądaliście Hornets przez ostatnie 2 lata. No bo i po co? Ale ja oglądałem i powiem Wam, że oni sami nie wiedzieli kim grać Willimasem czy Nickiem Richardsem. Raz grał ten, raz tamten. W poprzednim sezonie Williams faktycznie wypadł na dłużej jednak wcześniej większość DNP wynikała z tego, że szanse dostawał ten drugi. W związku z czym oddali obu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi