Me Myself and I Opublikowano 29 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2024 11 godzin temu, Kirylow napisał(a): To piątka na nowy sezon: Davis, Randle, Ingram,Reaves i DLO Co myślicie? to już było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joe dumars Opublikowano 29 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2024 3 godziny temu, Ociep napisał(a): No to obie te cechy wypisz i wymaluj pasują do Ciebie - zwłaszcza brak kultury to przeca signature move ale ladnie to napisales. tak komspolitycznie. wow!... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geronimo Opublikowano 29 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2024 (edytowane) https://x.com/ShamsCharania/status/1795863731533922764 Dawać już tego Redicka - nikogo innego chyba nie ma się już co spodziewać Edytowane 29 Maja 2024 przez Geronimo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 29 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2024 13 godzin temu, Ociep napisał(a): No to obie te cechy wypisz i wymaluj pasują do Ciebie - zwłaszcza brak kultury to przeca signature move Dlatego zawsze się dziwiłem że wziął sobie Joe dumarsa a nie tego zjeba lambeera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joe dumars Opublikowano 29 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2024 55 minut temu, josephnba napisał(a): Dlatego zawsze się dziwiłem że wziął sobie Joe dumarsa a nie tego zjeba lambeera to sie nazywa ambicja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 29 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2024 4 godziny temu, joe dumars napisał(a): to sie nazywa ambicja... Skąd znasz taki trudny wyraz? Bo chyba nie z wypowoedzi i wynikow Pistons Które miejsce oni mieli wg ciebie zająć w minionym sezonie? Jaki miał byc progres? Ja bym się w zaistniałej sytuacji o ambicji głośno nie wypowiadał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geronimo Opublikowano 29 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2024 https://x.com/ClutchPoints/status/1795855195668152405 https://x.com/LakerCentral365/status/1795954838385078314 Redick jako head coach, Scott Brooks oraz Casell jako asystenci odpowiadający za atak/obronę + Dudley i Rondo jako dodatkowe wsparcie. Cieszy mnie to, że wreszcie pojawiło się się nazwisko osoby mającej już doświadczenie jako główny trener. Brooks jako asystent to nie byłaby zła opcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joe dumars Opublikowano 30 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2024 (edytowane) 2 godziny temu, josephnba napisał(a): Skąd znasz taki trudny wyraz? Bo chyba nie z wypowoedzi i wynikow Pistons Które miejsce oni mieli wg ciebie zająć w minionym sezonie? Jaki miał byc progres? Ja bym się w zaistniałej sytuacji o ambicji głośno nie wypowiadał to byla ironicznia wypowiedz. poza tym, zupelnie mnie nie interesuje, co robilbys bedac na moim miejscu (btw, mocno arogancka postawa, skoro zakladasz, ze mnie twoja tworczosc tutaj jakos szczegolnie interesuje). swoja droga, znamienne sa te twoje niepotrzebne i chamskie zaczepki. fakt, ze wykorzystujesz kazda nadazajaca sie okazje do tego, by przypomniec/podkreslic, ze pistons byli najgorsza druzyna w sezonie jest symptomatyczny. a co do miejsca pistons to nic nie pisalem. zakladalem jeno, ze przy sprzyjajacych okolicznosciach, moglibysmy powalczyc o play in... p. s. ciekawe, czy nadejdzie kiedys ta piekna chwila, gdy wyrosniesz z krotkich spodenek i zapomnisz o historycznych animozjach na linii pistons-bulls. zakladam, ze to sie nie zadzieje, niemniej... p. s. 2 - jesli dla ciebie 'ambicja' jest 'trudnym wyrazem', to nawet nie pytam, jak tam u ciebie z czytaniem... Edytowane 30 Maja 2024 przez joe dumars Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 30 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2024 Widzisz chłopcze Ja Pistons bardzo lubię Za ekipę Billupsa Wyśmiewam nie ich a ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 30 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2024 @josephnba @joe dumars Co to ma wspólnego z Lakers 24/25 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joe dumars Opublikowano 30 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2024 @24kobe8 typ z sikawka ewidentnie zafiksowal sie na pistons. co zrobisz? nic nie zrobisz!... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 30 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2024 2 godziny temu, joe dumars napisał(a): @24kobe8 typ z sikawka ewidentnie zafiksowal sie na pistons. co zrobisz? nic nie zrobisz!... Masz rację Nic nie zrobisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 30 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2024 17 godzin temu, Geronimo napisał(a): https://x.com/ClutchPoints/status/1795855195668152405 https://x.com/LakerCentral365/status/1795954838385078314 Redick jako head coach, Scott Brooks oraz Casell jako asystenci odpowiadający za atak/obronę + Dudley i Rondo jako dodatkowe wsparcie. Cieszy mnie to, że wreszcie pojawiło się się nazwisko osoby mającej już doświadczenie jako główny trener. Brooks jako asystent to nie byłaby zła opcja. Ten Casell co jest asystentem w Celtics? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geronimo Opublikowano 30 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2024 Tak, chodzi o niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 1 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2024 idzie jakiegos centra zgarnac z tym 17 pickiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 1 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2024 24 minuty temu, Kubbas napisał(a): idzie jakiegos centra zgarnac z tym 17 pickiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 1 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2024 W dniu 30.05.2024 o 01:40, Geronimo napisał(a): https://x.com/ClutchPoints/status/1795855195668152405 https://x.com/LakerCentral365/status/1795954838385078314 Redick jako head coach, Scott Brooks oraz Casell jako asystenci odpowiadający za atak/obronę + Dudley i Rondo jako dodatkowe wsparcie. Cieszy mnie to, że wreszcie pojawiło się się nazwisko osoby mającej już doświadczenie jako główny trener. Brooks jako asystent to nie byłaby zła opcja. Cassell odpowiada w Bostonie za obronę? To nie jest przypadkiem player dev? No i Brooksa nie kojarzę za bardzo jako ofensywnego trenera, jego zespoły raczej krytykowało się za atak, chociaż pamięć może mnie zawodzić Doświadczenie trenerskie na ławce na pewno będzie potrzebne, ale póki co te nazwiska nie napawają mnie optymizmem. 1 godzinę temu, Kubbas napisał(a): idzie jakiegos centra zgarnac z tym 17 pickiem? Nie przywiązywałbym się specjalnie do tego picku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 1 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2024 1 godzinę temu, Reikai napisał(a): dwóch kuzynów Zubaca w jednym poście, nieźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 Czyli mamy: - to co wyzej - DLO ktory wielokrotnie walil sneak dissy na konferencji w strone Hama - Davisa ktory w trakcie sezonu idzie do podcastu DLO I mówi otwarcie, ze gramy zle schematy w D, ktore nie wykorzystuja jego skillsetu - Rookasow ktorzy w nieogarze lajkowali posty mowiace o konflikcie Ham vs zawodnicy Mamy tez smieszkow, ktorzy wysmiewaja fanow Lakers którzy szukaja kozla ofiarnego, kiedy to zawodnicy niemal pozowali z kartka HELP US. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 15 minut temu, Reikai napisał(a): Czyli mamy: - to co wyzej - DLO ktory wielokrotnie walil sneak dissy na konferencji w strone Hama - Davisa ktory w trakcie sezonu idzie do podcastu DLO I mówi otwarcie, ze gramy zle schematy w D, ktore nie wykorzystuja jego skillsetu - Rookasow ktorzy w nieogarze lajkowali posty mowiace o konflikcie Ham vs zawodnicy Mamy tez smieszkow, ktorzy wysmiewaja fanow Lakers którzy szukaja kozla ofiarnego, kiedy to zawodnicy niemal pozowali z kartka HELP US. Darvin położył sezon w wyjątkowo groteskowy sposób i to jest raczej oczywista kwestia praktycznie dla każdego, kto uważnie śledził Lakers, ale tłumu z postulatami typu "skład miał braki, więc nie powinno się krytykować Hama" lub "fani Lakers zawsze zwalają na trenera" nie przekrzyczysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi