Reikai Opublikowano 7 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 Przydadza sie 3 mln pewnie pod jakas wymiane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 7 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 W sumie zapomniałem że gość artroskopię kolana miał w lutym(?) to może i fakt, że żadne zaskoczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 7 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 47 minut temu, Reikai napisał(a): Przydadza sie 3 mln pewnie pod jakas wymiane. No właśnie bardziej przydałoby się zrzucić trochę salary, bo się robi ciasno pod drugim apronem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 7 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 Teraz, Jendras napisał(a): No właśnie bardziej przydałoby się zrzucić trochę salary, bo się robi ciasno pod drugim apronem. Tzn imo on szybko poleci, w stylu draft. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 7 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 Dobra beka, lamusów nawet na normalne pole golfowe nie wpuścili i grają w jakiś golf vr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 11 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 11 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2024 Atkinson byłby fajny jako coach. Oddawanie wszystkich picków za Younga albo Murraya tragiczny pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 12 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2024 (edytowane) Ja z kolei zupełnie nie rozumiem tej fascynacji Atkinsonem - gość miał dawno temu jeden udany sezon z Nets podczas przebudowy, potem szybko poleciał, a ostatnie lata spędził jako asystent w Warriors, którzy są zupełnie inaczej zbudowanym zespołem niż obecni Lakers. Wcześniej z tego co kojarzę znany był raczej jako player development coach. Za to pozostałe nazwiska w większości ciekawe, co prawda głównie kandydaci bez doświadczenia, ale Adelman, Quinn czy Nori mają dobre opinie i każdy z nich się uczył od czołowych trenerów, więc ja bym zaryzykował, tylko trzeba by ich otoczyć mocnym zestawem asystentów. Obstawiam jednak, że będzie Redick, czyli totalna loteria. Edytowane 12 Maja 2024 przez Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 14 Maja 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2024 The Lakers’ six main head coaching candidates, per multiple reports: JJ Redick, David Adelman, Sam Cassell, Micah Nori, James Borrego, and Chris Quinn. dwóch asystentów Nuggets co za przypadek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 22 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2024 (edytowane) Aktualny jeden. Nori pojawił się na liście za to, co robi w Minnesocie. Zresztą nieważne, bo i tak będzie Redick, chociaż ja bym chciał Adelmana. Edytowane 22 Maja 2024 przez Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2024 1 godzinę temu, Jendras napisał(a): Aktualny jeden. Nori pojawił się na liście za to, co robi w Minnesocie. Zresztą nieważne, bo i tak będzie Redick, chociaż ja bym chciał Adelmana. Connelly wziął Nori'go ze sobą, bo ten znał szatnię Nuggets na wylot, to był jeden z elementów szerszego planu, który pięknie wypalił jak na moje to Lakers powinni zrobić wszystko by przejąć Adelmana, zwłaszcza, że na tle tych nazwisk nie odstaje zupełnie, a podobnie do Jordi Fernandeza miał kluczowy wpływ na to jak wyglądali Nuggets na parkiecie, o czy się nie za wiele mówi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 22 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2024 W dniu 7.05.2024 o 23:49, the_secret napisał(a): Dobra beka, lamusów nawet na normalne pole golfowe nie wpuścili i grają w jakiś golf vr Powiedział człowiek, który przez całe życie nie zarobi tyle co oni w tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 27 Maja 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2024 no i co pany Pat Riley like Redick juz sobie asystentow podobno wybiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 27 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2024 o co chodzi z tym porównaniem JJ do Pata? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 27 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2024 Pelinkobussy widzą w nim nowego Pata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heronim Opublikowano 27 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2024 No mimo wszystko JJ pasuje do Hollywood, ma jakiś styl i prezencję, stąd te porównania do Pata Rileya. Ja tam nie hejtuję tego wyboru, nie jest głupi, ma kupę lat doświadczenia w NBA jako zawodnik i patrząc po tych jego streamach, umie rozmawiać z ludźmi i przede wszystkim umie narysować jedną akcję czy dwie, a to byłby już niezły progres względem DH. Moim zdaniem Lakersi przede wszystkim potrzebują nowego trenera z nową myślą i niekonwencjonalnym podejściem - JJ akurat jest takim trochę analitykiem, a przez to, że nie przesiąkł jeszcze takim trenerskim konserwatyzmem (jak to asystenci mają w zwyczaju), to może wnieść wiele świeżości. Inna sprawa, że nie ma wiele ciekawych opcji na rynku, więc tutaj trzeba jednak zaryzykować z kimś nowym. Co do wielkich zmian rosterowych to jestem przeciwnikiem, tutaj przede wszystkim trzeba tę drużynę poukładać mądrze, zarówno w ataku i obronie. Od LeBrona może jeszcze dostaną dwa lata na takim poziomie top10 w lidze, jeśli zdrowie dopisze. Tym bardziej, że James podczas playofftime to bliżej jest tego top5 (w przeciwieństwie do Embiida, Hardena i innych przykładów) i generalnie więcej daje drużynie gdy stawka jest wysoka. Ten roster nie jest zły i do dziś nie mogę przeboleć tej przegranej serii z Denver, pomyśleć że Murray trzepnął dwa kosmiczne GW i jeszcze ten MPJ trafiający jak z automatu z każdej pozycji przez całą serię. Nuggets byli do objechania, uzewnętrznili to tym bardziej TWolves, że oni nie są nieśmiertelni, no ale życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2024 2 minuty temu, heronim napisał(a): Nuggets byli do objechania, uzewnętrznili to tym bardziej TWolves, że oni nie są nieśmiertelni, no ale życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heronim Opublikowano 27 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2024 @LeweBiodroSmoka Aha, bardzo merytorycznie, na taki poziom dyskusji liczyłem, na e-nba nigdy nie można się zawieść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi