Skocz do zawartości

East Semis (2)Knicks vs (6)Pacers

vero1897

Knicks - Pacers  

35 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto wygra serię?

• Knicks w 4
      0
    • Knicks w 5
    • Knicks w 6
    • Knicks w 7
      0
    • Pacers w 7
    • Pacers w 6
    • Pacers w 5
      0
    • Pacers w 4
      0

Ankieta została zamknięta

• Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.
  • Ankieta została zamknięta 06.05.2024 o 23:30

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, Jendras napisał(a):

Dlaczego tylko trzech? Ja tam gdybam od trzydziestu. No i pewnie powinienem teraz napisać coś o "typowym kibicu Knicks", ale z jakiegoś tajemniczego powodu od czasów Ewinga nie widziałem ich zbyt wielu, więc oddam tę potyczkę walkowerem.

Nie, nie "jeśli będą", bo to nie są żadni debiutanci czy kolesie z G-league. Achiuwa miał już fajne momenty, a Burks od transferu grał wprawdzie słabo, ale to od kilkunastu lat rotacyjny zawodnik. Po to m.in. jest ławka, żeby nie zajeżdżać starterów. Nie wiem, czy granie nimi wcześniej coś by w zakresie kontuzji zmieniło, być może nie, ale problemy z hamstringami mogą wynikać z przeciążeń, a Anunoby jest zawodnikiem z historią kontuzji, który w tegorocznych playoff gra najwięcej minut w karierze, więc wątpliwości są uzasadnione.

A moglo PHX brać Ciebie zamiast Buda xD

21 minut temu, agresywnychomik napisał(a):

Przypominam, że Lakers poszukują trenera. Tyle ile się tam w ich temacie pisało o trenowaniu, układaniu rotacji, taktyce i tym co zrobić najlepiej, to już nic więcej tylko składać CV póki jest okazja. x D

8 godzin temu, agresywnychomik napisał(a):

Akurat Bud zawsze oszczędzał swoje gwiazdy, ale nice try!

6b67a48d8318437a563af6508beeaf19.gif

7 godzin temu, vero1897 napisał(a):

Przypominam, że Lakers poszukują trenera. Tyle ile się tam w ich temacie pisało o trenowaniu, układaniu rotacji, taktyce i tym co zrobić najlepiej, to już nic więcej tylko składać CV póki jest okazja. x D

Szkoda że jedyny nieomylny trener na świecie ma już posadę w Big Apple

W dniu 11.05.2024 o 08:45, człowiek...morza napisał(a):

bo jest c***owa. najgorsza druzyna drugiej rundy. nie ma psychy. inna półka druzyn.

drugi mecz bylby blowout bez kontuzji.

dzis brunson na jednej nodze

Jezus Maria, co za expert się tu znalazł. 

ps. Dawno nie widziałem żeby jakaś drużyna wyszła na takiej kurwie jak Pacers xD 

Niestety wygrywanie serii i ligi to nie tylko walka gwiazd, pierwszych piątek ,rezerwowych ale także DOBRE zarządzanie zasobami. W tym Thibodou nie jest zbyt dobry. Mając 10 zawodników dostępnych grał zwykle 7ka a OG mimo słabego zdrowia dostawał za dużo minut. Robinson pomimo niezaleczonej kontuzji tez szybciej wrócił niż powinien chyba. Rundle to pech ale trzeba to brać pod uwagę. Teraz czekać tylko jak zajeździ Harta który jest z żelaza ale nie wiadomo jak to się skończy.

Edytowane przez marceli73

Pogłoski o śmierci Knicks były jednak przedwczesne. Teraz wreszcie ekstra dzień odpoczynku i można mieć nadzieję na walkę w Indianapolis i domknięcie tam serii. Niech jeszcze tylko DiVincenzo poprawi sobie celownik, chociaż on lubi te 2 mecze zagrać słabiej by później się znowu odbić.

1 minutę temu, RonnieArtestics napisał(a):

Jednak Brunson wyglada mi na dużo zdrowszego niż ten Murray tak apropo naszych rozmów na priv @LeweBiodroSmoka

na szczęście ta kostka Brunona nie była chyba orzewlekła, dziś już grał w normalnym rytmie 

co do Jamal to rzeczywiście znów wyglądał słabo, szybko zorientował się, że nie pohula za dużo i zajął się wszystkim innym, odpalił się dopiero pod koniec

9 godzin temu, Reikai napisał(a):

Czyli Murray znow nie jest zdrowy?

Idzie sie pogubic.

no dalej jest łydka w listę kontuzji wpisana, to mam pisać, że jest? :)

5 godzin temu, RonnieArtestics napisał(a):

Bardziej jak jaralem się obroną Nesmitha na Brunsonie w game3 i 4 to usłyszałem ze Brunson gra na jednej nodze xD 

oczywiste jest to, że coś mu było, zwłaszcza w G4

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

3 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

no dalej jest łydka w listę kontuzji wpisana, to mam pisać, że jest? :)

Lebron tez byl caly sezon 😜 

Toc wiesz, ze sobie szydze i smieszkuje. Po prostu oburzales sie tu strasznie, jak pisalismy o Lebronie mniej wiecej w podobnym tonie co Ty tu teraz - jednego dnia wygladal lepiej, jednego gorzej. Ciesze sie po prostu, ze zauwazyles ze kontuzjowani gracze maja lepsze i gorsze momenty i nie chodzi tu o zwalanie winy na kontuzje.