lorak Opublikowano 7 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 świetny point odnośnie niekonsekwencji w gwizdaniu tych ruchomych zasłon. Turnerowi oberwało się za coś takiego, a dosłownie chwilę wcześniej Donte przy tym "kopnięciu" postawił dużo agresywniejszego screena i nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 7 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 4 minuty temu, lorak napisał(a): świetny point odnośnie niekonsekwencji w gwizdaniu tych ruchomych zasłon. Turnerowi oberwało się za coś takiego, a dosłownie chwilę wcześniej Donte przy tym "kopnięciu" postawił dużo agresywniejszego screena i nic. Jest już l2m? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 7 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 jeszcze nie, bo to cały mecz jest analizowany i schodzi na to kilka, czy może nawet naście godzin. https://official.nba.com/2023-24-nba-officiating-last-two-minute-reports/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 7 Maja 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 To tutaj miało być to o gwiazdce. Ja taki ewentualny tytuł Knicks wciąż zaakceptuje. Juz trudno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 7 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 6 godzin temu, vero1897 napisał(a): To tutaj miało być to o gwiazdce. Ja taki ewentualny tytuł Cavs wciąż zaakceptuje. Juz trudno. Poprawilem. Ja tez, bo Pacers udalo sie ubic Bucks zanim sie wielki Jannis wyleczyl, a ogranie niesprawiedliwie przepchnietych Knicks do ECF to nie moj problem! Final bedzie i tak formalnoscia, ktorakolwiek sensacyjna druzyna z zachodu wejdzie bo kolektywnie, nba-finalowe doswiadczenie moich Cavs > cokolwiek ciapciakow z zachodniej. nie musisz przepraszac! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2024 (edytowane) Mitch wypada na 6-8 tygodni Edytowane 8 Maja 2024 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbajag Opublikowano 8 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2024 2 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Mitch wypada na 6-8 tygodni Thibs sam będzie niedługo musiał zagrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 8 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2024 1 godzinę temu, Qbajag napisał(a): Thibs sam będzie niedługo musiał zagrać Thibs biegajacy 43 minuty w meczu, chetnie zobacze xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 8 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2024 Duża zasługa "złotego dziecka ligi" tego z brzydkim ryjem wykrzywionym porażeniem Bella.,Szacun dla Mitcha za ambicje i za to że wrócił z niedoleczonym urazem.,Dobra wiadomość jest taka, że uraz nie wymaga żadnych inwazyjnych zabiegów tylko dokończenia rehabilitacji.,Jeżeli chodzi o Knicks to ważne jest że dobrze weszli w serię, rośnie team spirit i są jakieś rezerwy-Pecious ,Sims, żeby pomóc Hartensteinowi pod tablicą ., A sędziowanie zawsze będzie krytykowane z każdym meczem bardziej. Tak jak mówił Jan Nowicki -Eryk do Synka -"No wiesz, po paru dniach ciśnienie wzrasta , coraz więcej wyjebanych chodzi po mieście " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 8 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2024 Godzinę temu, mayor napisał(a): Duża zasługa "złotego dziecka ligi" tego z brzydkim ryjem wykrzywionym porażeniem Bella.,Szacun dla Mitcha za ambicje i za to że wrócił z niedoleczonym urazem.,Dobra wiadomość jest taka, że uraz nie wymaga żadnych inwazyjnych zabiegów tylko dokończenia rehabilitacji.,Jeżeli chodzi o Knicks to ważne jest że dobrze weszli w serię, rośnie team spirit i są jakieś rezerwy-Pecious ,Sims, żeby pomóc Hartensteinowi pod tablicą ., A sędziowanie zawsze będzie krytykowane z każdym meczem bardziej. Tak jak mówił Jan Nowicki -Eryk do Synka -"No wiesz, po paru dniach ciśnienie wzrasta , coraz więcej wyjebanych chodzi po mieście " Jakby takie bledy na korzyść lakers by padły to bys napisal rozprawke o tym jak liga pcha lebrona i oszukuje xd podoba mi się podejscie pacers ze nie prują się nie protestują i sam coach powiedział ze nie oczekiwali gwizdków na ich korzyść na wyjezdzie. Oni wiedza ze knicks są w zasięgu i do zrobienia i nie ma co płakać tylko trzeba grac dalej. Mam tylko nadzieje ze w Indianie te 50/50 gwizdki się odwrócą lekko do nas i się to wyrówna. Pacers jak oglądałem już na spokojnie to pomimo kupy w majtach u lidera ewidentnie poczuli krew w tym game1, wiec liczę ze w game2 dopną swego i wyrównają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 8 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2024 Kiedyś, kiedy z gry wypadli RIP i Deng, Thibs odkrył talent Butlera. Może na końcu ławki Knicks siedzi gracz podobnego kalibru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 9 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2024 (edytowane) no cóż, ciekawe czy w 6 da radę wygrać. og strata boli, niemniej jedynie brunson tak naprawdę jest nie do zastąpienia w tej drużynie a że zagraliśmy sikalafą, 2 mecze przewagi, to mimo wszystko optymizm jest. pacers są za mało agresywni. to są łatwiejsze zwycięstwa od tych z 76ers Edytowane 9 Maja 2024 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 9 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2024 Gratulacje dla fanów Pacers , znowu można zacząć napierdalanke na sędziów, kupić wiadro popcornu i czekać na raport L2M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 9 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2024 pacers są sami sobie winni, tzn. Carlisle, bo zamiast grać w 4th mającymi dziś mega formę Toppinem oraz TJ, to ich posadził na większość kwarty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 9 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2024 2 godziny temu, lorak napisał(a): pacers są sami sobie winni, tzn. Carlisle, bo zamiast grać w 4th mającymi dziś mega formę Toppinem oraz TJ, to ich posadził na większość kwarty. Topin w ktoryms momencie podkrecil kostke a CJ nie trzyma spacingu bo nie rzuca za 3 ciezka decyzja ale wg mnie dobra, atak wygladal w porzadku w koncowce, obrona tez byli troche unlucky ale jak jestem Carlise to dalej sobie pluje w brode ze nas tak wyruchali w g1 i z tym chyba byla zwiazana frustracja na koniec meczu fajny mecz, caly czas cios za cios nikt nie wymiekal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 9 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2024 (edytowane) Godzinę temu, Kubbas napisał(a): Topin w ktoryms momencie podkrecil kostke a CJ nie trzyma spacingu bo nie rzuca za 3 ciezka decyzja ale wg mnie dobra, atak wygladal w porzadku w koncowce, obrona tez byli troche unlucky ale jak jestem Carlise to dalej sobie pluje w brode ze nas tak wyruchali w g1 i z tym chyba byla zwiazana frustracja na koniec meczu fajny mecz, caly czas cios za cios nikt nie wymiekal Trudno mówić o unlucky, gdy nembhard non stop jest weryfikowany przez brunsona. Ani nie ma w sobie buldoga ani rozmiarów - jego contest nie stanowi żadnego problemu. Imo pacers sami się prosili o to żeby brunson zakończył ten mecz i tak tez się stało Edytowane 9 Maja 2024 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2024 https://www.nba.com/stats/player/1626167/advanced?SeasonType=Playoffs&LastNGames=2 śmierć, podatki i obsrany Myles Turner może się odbije w Indianie, ale póki co Hartenstein pokazuje mu miejsce w szeregu, ciekawe będzie te lato, czy Knicks będzie stać na zatrzymanie dwóch centrów zarabiających +15M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 9 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2024 6 godzin temu, lorak napisał(a): pacers są sami sobie winni, tzn. Carlisle, bo zamiast grać w 4th mającymi dziś mega formę Toppinem oraz TJ, to ich posadził na większość kwarty. ogolnie to jak nie wykorzystywamy jest TJ to az dziwne, bo kolo jak tylko dostaje minuty to wymiata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 9 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2024 (edytowane) Spokojnie, tbh ja się spodziewałem 2:0 w garden dla Knicks. Game3 bedzie decydujący czy bedzie seria czy nie bedzie serii.Jak Zrobią 2:2 to ja serio nie wiem czy Knicks wytrzymają cała serie zdrowi. Granie w szesciu prędzej czy później może się zemścić. Edytowane 9 Maja 2024 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tombou Opublikowano 9 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2024 Godzinę temu, RonnieArtestics napisał(a): Spokojnie, tbh ja się spodziewałem 2:0 w garden dla Knicks. Game3 bedzie decydujący czy bedzie seria czy nie bedzie serii.Jak Zrobią 2:2 to ja serio nie wiem czy Knicks wytrzymają cała serie zdrowi. Granie w szesciu prędzej czy później może się zemścić. To jest jedno, A druga rzecz jest taka że granie z taką energetycznością też się musi zemścić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi