Skocz do zawartości

[ beGM 1st round Play-In '24 East ] #9 Cavaliers (41-41) – #10 Knicks (37-45)

karpik

Rekomendowane odpowiedzi

Ładnie widzę idą glosy na Knicks, ale kompletnie tego nie rozumiem. 

haliburton zrobi run w PO i będziecie odszczekiwać. 

ja wiem ze człowiek morza ma trzech graczy celtics ale bez jaj. Pritchard tu musi robić jako druga-trzecia opcja na grubych minutach i nie ma dookoła siebie najlepszej drużyny w NBA, tylko przeciętniaków. Człowiek morza ma denną ławkę rezerwowych. ernie ma kim bronić Browna, nawet jesli nie zaliczacie mu smarta, bi ma jeszcze barretta który jest całkiem dobrym obrońcą. 

kompletnie nie rozumiem głosów na knicks, ale okej. Rozumiem ze dobry miesiąc pritcharda i mcbride jest tak cenny, inaczej nie potrafię tego wytłumaczyć. Tylko ze obaj graja w zupełnie innych warunkach i minutach w realu i tu by tej roku nie udźwignęli imo. 

W dniu 30.04.2024 o 11:14, RonnieArtestics napisał(a):

Ładnie widzę idą glosy na Knicks, ale kompletnie tego nie rozumiem. 

haliburton zrobi run w PO i będziecie odszczekiwać. 

ja wiem ze człowiek morza ma trzech graczy celtics ale bez jaj. Pritchard tu musi robić jako druga-trzecia opcja na grubych minutach i nie ma dookoła siebie najlepszej drużyny w NBA, tylko przeciętniaków. Człowiek morza ma denną ławkę rezerwowych. ernie ma kim bronić Browna, nawet jesli nie zaliczacie mu smarta, bi ma jeszcze barretta który jest całkiem dobrym obrońcą. 

kompletnie nie rozumiem głosów na knicks, ale okej. Rozumiem ze dobry miesiąc pritcharda i mcbride jest tak cenny, inaczej nie potrafię tego wytłumaczyć. Tylko ze obaj graja w zupełnie innych warunkach i minutach w realu i tu by tej roku nie udźwignęli imo. 

Odniose sie, bo to samo wspomniales w opisie Knicks vs Pacers

Chyba dalej patrzysz przez pryzmat listopada. Haliburton jest cienki jak siki weza, zarowno w T3 tak jak I w PO. Nie wiem jak on mialby przejsc kogokolwiek, bez Jalena Johnsona i Smarta.

• 2 tygodnie później...

Reikai, Ty przestan opowiadac brednie o kontuzji Smarta. Chlop w styczniu byl gotowy do gry, ale Memphis nie chcieli nim grac. Historia Cie rozliczy z glosowania na Pritcharda i McBride over Haliburton, Smart i McConnell

Edytowane przez ernie9005

7 minut temu, ernie9005 napisał(a):

Reikai, Ty przestan opowiadac brednie o kontuzji Smarta. Chlop w styczniu byl gotowy do gry, ale Memphis nie chcieli nim grac. Historia Cie rozliczy z glosowania na Pritcharda i McBride over Haliburton, Smart i McConnell

To dlaczego do gry wrocil JJJ, Bane itd. bo jakos w trakcie opisow tego argumentu nie skontrowales i wszyscy uznali, ze Smart nie gral?

Dlaczego Smartem nie chcieli grac, a JJJ czy Banem juz chcieli?

1 minutę temu, ernie9005 napisał(a):

A co ma Bane do Smarta? Smartem nie chcieli grac a Banem grali. 

No to, ze jesli masz tankera ktory podobno tankuje i podobno celowo nie gra swoimi graczami, to chyba powinien nie grac wszystkimi swoimi najlepszymi graczami, w tym lepszymi od Smarta JJJ i Bane, a jakos nie gral tylko jeden jedyny Smart.

Masz na to wytlumaczenie? Czemu kontuzjowani sporo czasu JJJ i Bane grali pod koniec sezonu, a Smart - czlowiek z charakterem i jajami nie gral?

Moze jednak nie byl zdrowy, skoro Grizzlies ryzykowali kontuzjami w sezonie o nic lepszymi graczami od niego, a Smart sie jakos nie pojawil?

13 minut temu, ernie9005 napisał(a):

W styczniu miał dislocated finger który kurował cały sezon..

But it can take up to three months for a dislocated pinky, thumb, pointer finger, or ring finger to feel normal—and up to six months for the finger to fully heal. While most dislocated fingers will return to full function, you may still experience mild discomfort for up to a year after the injury.

Wg mnie gralby w PO jeżeli to był tylko dislocated finger. Zatejpowali by go I nawet by nim nie ruszał. Nie róbmy jaj z kontuzji palca

W dniu 29.04.2024 o 21:06, ernie9005 napisał(a):

Marcus Smart, Memphis Grizzlies, PG - News, Stats, Bio - CBSSports.com

Smart ruptured the proximal interphalangeal joint central slip on his right hand and hasn't played since Jan. 9. At the time he suffered the injury, the Grizzlies had optimism that Smart would suit up again this season, but with Memphis firmly out of playoff contention, the team won't rush Smart back to game action. Smart has two years left on his contract and will look to make a better impression in Year 2 with Memphis after appearing in just 20 games in 2023-24. 

wg mnie mógłby wrócić... głosujący niech decydują.

Wrzucilem linka z ktorego wynika, ze Grizzlies podjeli decyzje, ze skoro sa poza walka o PO to nie beda mim grac. 

Teraz, ernie9005 napisał(a):

Wrzucilem linka z ktorego wynika, ze Grizzlies podjeli decyzje, ze skoro sa poza walka o PO to nie beda mim grac. 

Wrzuciles linka, ktory mowi ze byl optymizm ze moze bedzie gral, ale nie beda nic przyspieszac.

Argument czemu lepsi I wazniejsi dla organizacji gracze wrocili, a Smart nie dalej nieodbity. Wiec glosujacy uznali slusznie, ze Smart nie gral.

Nie wiem gdzie tu powtarzam brednie.

3 minuty temu, bogans2 napisał(a):

W styczniu miał dislocated finger który kurował cały sezon..

But it can take up to three months for a dislocated pinky, thumb, pointer finger, or ring finger to feel normal—and up to six months for the finger to fully heal. While most dislocated fingers will return to full function, you may still experience mild discomfort for up to a year after the injury.

Wg mnie gralby w PO jeżeli to był tylko dislocated finger. Zatejpowali by go I nawet by nim nie ruszał. Nie róbmy jaj z kontuzji palca

Mi kiedyś uwalili w I rundzie playoffs bardzo istotnego wtedy Kellyego Oubre bo też miał kontuzje palca - ręki nierzucającej :P a walka była na noże i jak zawsze w BeGM przegrałem zaciętą serię 3-4 🤣

Najlepsze jest to, że on i tak miał przerwę 3-5 tyg. i potrzebowałem go dopiero na playoffs. Mi nawet twitt Woja wtedy nie pomógł. :)

57 minut temu, Alonzo napisał(a):

Mi kiedyś uwalili w I rundzie playoffs bardzo istotnego wtedy Kellyego Oubre bo też miał kontuzje palca - ręki nierzucającej :P a walka była na noże i jak zawsze w BeGM przegrałem zaciętą serię 3-4 🤣

ze zdrowym mogło być 2:4 więc bym tak nie narzekał!

1 godzinę temu, ernie9005 napisał(a):

To ten sam McConnell któremu dałeś całe 9 minut w rotacji? :)