ghost41 Opublikowano 4 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 (edytowane) A ja widziałem... być może olx, nie pamiętam dokładnie, ale był. Poza tym nie wszystko znajdziesz w archiwum allegro Edytowane 4 Października 2017 przez ghost41 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 4 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Byl dlatego pytam czy ma go z allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 4 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 (edytowane) Tylko, że ta wieśniacka kolorowa jest bardziej zbliżona do tych koszulek, które Hawks wtedy nosili, amerykańskie repliki były pozbawione gradientu będąc właśnie całymi czarnymi (cheerleaderki Hawks w takich tańczyły). Edytowane 4 Października 2017 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 4 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 @falcao napisz do mnie w przyszlosci na twitterze /niewiadomski51 lub na emaila niewiadomski51 at poczta dot fm skrzynke na e-nba mam oprozniona, sam mam problemy z nia caly czas... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 10 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 leze w grecji od 10 dni i mam sporo wolnego czasu, ktory przeznaczylem na pisanie o koszulkach chcialem odgruzowac swoj blog o koszulkach ale to nie ma sensu. zalezalo mi na miejscu, w ktorym za kilka lat bedzie mozna spokojnie przekierowac kogos do textu, zeby nie pisac tego samego po raz enty tutaj tu czesc 1, milej lektury http://probasket.pl/historia-koszulek-nba-cz-1-jak-nanoszone-sa-grafiki/ dojda jeszcze 2 czesci, producenci jerseyow, kto kiedy i komu oraz 3 czesc poswiecona podrobkom. pozdrawiam! btw. sporo fake;ow w grecji widzialem ale z 2 strony milo widziec tyle antkow, i innych graczy greckich czy nba wiszacych na straganach:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 10 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Artykuł świetny, dobrze się czyta i można się dużo dowiedzieć (sam o kilku rzeczach nie miałem pojęcia), ale muszę jedną rzecz skorygować, New York Knicks w latach 1978-1983 mieli napisane Knicks na domowej koszulce. To był ten okres gdzie zamiast koloru pomarańczowego mieli bordowy a numery były nad wordmarkiem. Przy nazwiskach warto też wspomnieć o nameplate'ach, kilka ekip (np Bucks, Nuggets) wykorzystywało je w latach 70'tych i 80'tych a które w hokeju czy footballu są wykorzystywane do dziś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 11 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 pepis masz racje, zapomnialem o tych jerseyach knicks:) nameplaty faktycznie czasami wystepowaly, sa codziennoscia w hokeju w nba raczej sluzyly do coverow choc tak jak wspomniales byly tez uzywane, oprocz wspomnianych ekip, byli jeszcze cavs! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 (edytowane) Panowie, wiadomo kiedy w sklepie nike będzie jakiś szerszy wachlarz ofert? Poluje na Irvinga, Haywarda z Celtics. Conleya i CP3 z Rockets. Ewentualnie jakieś inne w miarę ok źródło? Ostatnio kupiłem sobie CP3 X z allegro i to ostatnie buty jakie kupiłem przez ten portal, pewnie z koszulkami jest podobnie Edit: Jeśli chodzi o CP3 z Hornets to chyba tylko ebay? Miałem z 8 lat temu authentica i głupi go sprzedałem. Chciałbym teraz upolować go znowu. Edytowane 18 Października 2017 przez kungfubestia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAO Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 (edytowane) Badboys świetnie że wróciłeś do pisana.Dobry tekst. Edytowane 18 Października 2017 przez MAO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 19 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 (edytowane) a dzieki! na urlopie w grecji mialem za duzo czasu, zaraz ukaze sie 2 tekst, glownie o hostorii od lat 70tych do dzisiaj, imo jeszcze ciekawszy text btw. bylem dzis w wawie na evencie nike'a posiweconym nowym jerseyom nba. mialem nawet pare minut na pogadanke o starych jerseyach i mala prezentacje ale nie o tym chcialem. generalnie nowe jerseye sa bardzo spoko. swingmany, jak to swingmany, na ich temat sie nie wypowiem ale autentyki zrobily na mnie dobre wrazenie. wygladaja nprawde spoko i imo sa lepsze od adidasa. sceptycznie bylem nastawiony tez do tych emblematow wszystkich na bluzach rozgrzewkowych i spodniach. kiedys emblematy klubowe byly wyszywane/haftowane, teraz sa naszyte ale wszystko jest takie umowe, trojwymiarowe. generalnie bardzo spoko. pozostaje czekac na wiecej towaru:) btw. milo bylo wpasc przy okazji na damianoitaliano! mam nadzieje, ze bedzie jeszcze okazja zeby pogadac, nie tylko o jerseyach! i propsy za wybor jerseya na evant! 10/10! Edytowane 19 Października 2017 przez badboys2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j2k Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Hej wszystkim. Mam kolejne jerseye do sprzedania, jakby ktos byl zainteresowany. Nowki Rev blanki, dopiero mi przyszly z usa. Jesli ktos zainteresowany to czekam na priv j2k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walkonix Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Witam! Jako fanowi bulls nie wypada nie mieć koszulki Jordana. Chciałbym kupić dobrą koszulkę MJ tylko za bardzo się nie znam na tych jerseyach itp. Czytałem dość sporo, ale strasznie dużo szczegółów wchodzi w grę. Co powiecie o tej koszulce? Czy warto? http://www.ebay.pl/itm/NBA-Michael-Jordan-23-Chicago-Bulls-RETRO-Red-swingman-jersey-size-S-M-L-XL-/282612216249?var=&hash=item41cd0031b9:m:mTg-4Q55eztjdtRCXvr51AA Byłbym wdzięczny za ewentualnie link z koszulką MJ'a. Budżet 250 zł, bo wypłata 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 fake w koszulkach m&n nigdy nie bylo wszytej z boku malej metki z logotypem nba to bylo tylko w swingmanach adidasa (moze i reenoka tez, nie pamietam dokladnie) tak czy siak fake jezeli budzet 250 zl to szukaj na olx lub allegro najlepiej championa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Może nie koszulki, ale ktoś powie czy gość legitny chodzi o Sweter Lakers konkretnie.https://allegro.pl/uzytkownik/40282464/oceny I Bulls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 mati ciezko powiedziec, nie ma oryginalnych fotek, metek etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 (edytowane) Mati, mam od niego dwa gadżety Nets i towar wygląda na oryginalny, jakość OK. Miał plakietki z hologramem NBA. Kupowałem bezpośrednio na jego stronce, nie na Allegro - http://nbalifestyle.pl/ . Edytowane 2 Listopada 2017 przez andy13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 6 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 og? http://allegro.pl/j-r-smith-cleveland-cavaliers-koszulka-nba-okazja-i7030329143.html#thumb/1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 6 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 og? http://allegro.pl/j-r-smith-cleveland-cavaliers-koszulka-nba-okazja-i7030329143.html#thumb/1Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenomeno Opublikowano 6 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 http://allegro.pl/boston-celtics-pierce-34-koszulka-m-9-10-lat-i7033410133.html Pierce OG? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 6 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 http://allegro.pl/boston-celtics-pierce-34-koszulka-m-9-10-lat-i7033410133.html Pierce OG? Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi