Skocz do zawartości

Igrzyska: Paryż 2024

Wyparlo

Czy USA wygrają IO 2024?  

48 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy USA wygrają IO 2024?

Ankieta została zamknięta

• Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.
  • Ankieta została zamknięta 25.07.2024 o 14:45

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 10.08.2024 o 17:50, ignazz napisał(a):

Ok. Ale dlaczego na żywo chcesz zaliczyć dziennie 2 różne eventy. Z koncertami też tak masz? Przecież oczywiste jest że te transfery są istotne tylko gdy wydarzenia są dzień po dniu i w środę robisz ny a w czwartek Boston. Może po prostu inaczej zrozumiałem temat tych podróży. Ale nawet na euro 2012 nie myślałem o tym aby i w Gdańsku i we wrocku zrobić mecz w tym samym dniu 

Nie wiem o co walczysz ale zdrowo założyć  że ktoś coś obejrzy w Sea a ktoś inny w LA 

Rozwiń  

Kolo nie lapie ze Katar byl ewenementem w historii i uj wie co forsuje.

W dniu 10.08.2024 o 17:50, ignazz napisał(a):

Ok. Ale dlaczego na żywo chcesz zaliczyć dziennie 2 różne eventy. Z koncertami też tak masz? Przecież oczywiste jest że te transfery są istotne tylko gdy wydarzenia są dzień po dniu i w środę robisz ny a w czwartek Boston. Może po prostu inaczej zrozumiałem temat tych podróży. Ale nawet na euro 2012 nie myślałem o tym aby i w Gdańsku i we wrocku zrobić mecz w tym samym dniu 

Nie wiem o co walczysz ale zdrowo założyć  że ktoś coś obejrzy w Sea a ktoś inny w LA 

Rozwiń  

Głupio lecieć na inny kontynent dla 90 min.

Ja do Paryża mam 2h lotem, a i tak chciałem dwa eventy. 

W dniu 10.08.2024 o 17:32, steve napisał(a):

Fajnie, ze pojezdziles po USA, ale weź najpierw przeczytaj ze zrozumieniem 

Aż sprawdziłem pociąg BOS NY ok. 4,5h plus ze 2h czas operacyjny (wyjscie ze stadionu w tloku, inna komunikacja, czekanie na pociąg, wejscie na stadion, widac bylo jaki byl burdel w Niemczech to dodaj jeszcze godzinę ekstra) jak masz mecz o 15 w Bostonie kończy się ok. 17 to jak chcesz zdążyć na mecz na 21 do NY? 

Rozwiń  

Proste. Wystarczy wyczarterować helikopter- lot zajmuje jakieś 80 w porywach 90 minut , a heliport jest przy samym Gillete Stadium, tak samo masz heliport przy Metlife Stadium. Trochę jebnie po kieszeni, ale w bonusie można podziwiać super widoki

Tak trochę nawiązując do powyższego - Gillette stadium jest strasznie ciulowo położony. Właściwie każda wyprawa na większy event to katorga, niby są tory więc na WC może zrobią jakieś specjalne połączenia koleja. Obecnie najlepiej mieć swój samochód i zaparkować u kogoś na podwórku 2km przed stadionem. 

W dniu 10.08.2024 o 21:24, Bostonian napisał(a):

następna olimpiada będzie rozstrzygnięta miedzy drużynami z Europy. 

Rozwiń  

no nie wiem

tzn. jasne że tych najlepszych z obecnej reprezentacji USA za 4 lata nie będzie, ale wciąż będą mieli potencjał na wystawienie najsilniejszej drużyny

Pytanie, czy Niemcy, Francuzi, Serbowie czy Grecy będą za 4 lata mocniejsi lub chociaż równie mocni jak teraz. Tu mam wątpliwości.

W dniu 10.08.2024 o 21:47, Mameluk napisał(a):

no nie wiem

tzn. jasne że tych najlepszych z obecnej reprezentacji USA za 4 lata nie będzie, ale wciąż będą mieli potencjał na wystawienie najsilniejszej drużyny

Pytanie, czy Niemcy, Francuzi, Serbowie czy Grecy będą za 4 lata mocniejsi lub chociaż równie mocni jak teraz. Tu mam wątpliwości.

Rozwiń  

Francja na 100% bedzie silniejsza ;)

Co by nie mowic, to byl piekny final, finał marzeń patrzac na zestawienie zespołów i miejsce gry. zdarzaly sie bledy, ale nie ma co kogokolwiek hejtowac,  tylko nalezy im oddac co im sie nalezy. Francuzi dali z siebie wszystko, Yabusele omal nie mial dwoch posterow nad Jamesem, co za fajny grajek i gosc. Wembanyama wreszcie w gazie i dominowal pod koszem. tylko gdyby gral jednak caly czas blizej kosza, a nie probowal ciagle rzucac te hero trojki. Ale wiadomo bylo, ze jesli Francuzi maja wygrac, to musza zagrac perfekcyjny mecx, a o to zawsze bardzo trudno. I tak zagrali bardzo dobrze, robiac mecz jak Hiszpanie w Pekinie. Batum to dla nich wrecz nieoceniony gracz.,

ale jednak Amerykanie maja jeszcze wieksza sile ognia, poki co wieksza niz reszta seiata, choc ta przewaga jest juz minimalna. Smiem twierdzic, ze gdyby nie bylo ze dwich graczy sposrod trojki James, Curry, Durant, to zlota by nie bylo. Bo nie byloby wtedy wystarczajaco liderow. Pod koniec prsktycxnie tylko oni grali, reszta sie pochowala, albo zostala odsunieta przez Kerra. Widac, kto ma cojones i mental. Rzuty Curry’ego przejda do historii IO, ale trzeba pamietac, ze choc James mial troche strat, to jednak do on najczesciej podawal Curry’emu.

Trzeba im oddac co krolewskie, to byla epicka koncowka i koniec pewnej epoki, ta trojka bedzie podobnie legendarna jak gracze z pierwszego dream tramu. Kibicowalem w tym mecxu lepszemu, jskby wygrsla Francjs tez bym sie cieszyl, ale i po wygranej USA trudno nie usmiechanc sie widzac szczsliwych Jamesa i Curry’ego, dla ktorego to bylo ukoronowanie kariery, i to jakie. Szczegolnie, ze James mogl odpocxywac, bo w tych igrzydkach on nie mial nic do wygrania, bo kazdy oczekiwal od nich zlota, mogli tylko stracic przegrywajac, bylby hejtowanh do konca swiata, a jednak podjal wyzwanie i poprowadzil te druzyne do zlota, co jest fenomenem patrzac ile ma lat, jak nadal nie ustepuje fizycznie.

Gratulacje dla zwyciezcow i pokonanych!

W dniu 10.08.2024 o 22:32, agresywnychomik napisał(a):

Francja bedzie za 4 lata silniejsza niz Francja obecnie nikt nie pisal ze bedzie silniejsza od Stanow.

Rozwiń  

nah

wszyscy sie tutaj rozwodza jak slabe beda stany co to bedzie za 4 lata o jeju

to bedzie ze wyjdzie jeszcze kilka megagwiazd

dalej bedzie Embiid, Flagg dojdzie pewnie, Edwards bedzie 2 razy lepszy, Tatum, Brown jesli sie nie wypnie

please

Edytowane przez Kubbas