LAF Opublikowano 16 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia Teraz, ignazz napisał(a): A zagrał słaby MM? Tak. Jednak to było dwa sezony tematu i Tecu mógł zmienić zdanie więc pytam się jak to z tym MM jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia No okaże się bo znowu mamy sytuacje ze czołowy prospekt blado wypadł w mm ( wcale ) i zobaczymy. Tylko ze pomimo tylko podobnych okoliczności inne kluby wybierać będą zapewne wiec wpływ na wybór nie ma tylko ta „siła” postrzegania mm. Stad o ile wpływ mm na wybory zawsze są to przy tylu zmiennych uważam za bezcelowe dyskutowanie tylko o czymś co bardzo trudno zmierzyć. Bo te inne aspekty się nakładają. Moim zdaniem ciekawsza i bardziej pełna dyskusja byłoby zebranie wszystkich elementów do kupy o wpływie na wybory bo tu na prawdę poszła rewolucja analityczna niż samego wpływu mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 16 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia (edytowane) 6 godzin temu, LAF napisał(a): Pytanie jest takie czy MM ma duży wpływ na wybór w drafcie ? @Tecu uważałeś kiedyś , że nie bo gra się cały sezon i ten turniej nic nie zmieni Jak jest teraz ? Jeżeli dobrze pamiętam to dyskusja była na trochę inny temat. Ty stwierdziłeś, że sezon regularny się nie liczy, ja zaoponowałem. 4 godziny temu, LAF napisał(a): Pytanie jest proste. Czy MM ma duży wpływ ? A jak tak to jak duży Ja uważam , że ma bardzo duży. Tylko zaraz zaczną się smieszkowania , że czołowy prospect spadnie do 2rd bo słabo zagrał w tym turnieju. Ma duży dla tych co zagrają wybitny turniej i przez to mogą się przebić do 1 rundy video Clayton lub bardzo słaby dla tych którzy byli na końcu tej rundy i przez to być może wypadną video Condon. Dla czołowych ma niewielki. Oczywiście wg mnie. Edytowane 16 Kwietnia przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 16 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia Nie no. Odkopałem te posty i tam śmieszki były, że Brandon Miller spadnie do 2rd za słaby MM. I całe posty były w innym tonie. No , ale w porządku. Temat został wyjaśniony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 16 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 26 minut temu, LAF napisał(a): Nie no. Odkopałem te posty i tam śmieszki były, że Brandon Miller spadnie do 2rd za słaby MM. I całe posty były w innym tonie. No , ale w porządku. Temat został wyjaśniony. W dniu 4.02.2023 o 20:59, LAF napisał(a): Dla mnie to bez sensu teraz oglądanie skoro March Madness zapasem a ono definiuje, kto pójdzie z wysokim pickiem. Koniec cytatu. Nie mogę zacytować, bo chyba skasowałeś, albo było w innym temacie, ale tak od tego się zaczęło. I wciąż się z tym nie zgadzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 16 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 43 minuty temu, Tecu napisał(a): Ma duży dla tych co zagrają wybitny turniej i przez to mogą się przebić do 1 rundy video Clayton lub bardzo słaby dla tych którzy byli na końcu tej rundy i przez to być może wypadną video Condon. Dla czołowych ma niewielk To jest odpowiedź na moje pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia https://www.nbadraft.net/nba-mock-drafts/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allen Opublikowano Niedziela o 16:39 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 16:39 Loteria jest dzisiaj w nocy czy jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano Niedziela o 17:12 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 17:12 Jutro. Jak Chicago wylosuje "jedynkę", to pod kopułą United Center, powinien zawisnąć kolejny numer. 1.7... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano Niedziela o 19:38 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 19:38 Kogo obstawiacie? Jedna drużyna będzie ustawiona na lata, wg mnie to mniej więcej sytuacja jak w drafcie z Wemby. Utah? Biały, mormoni, nigdy nie mieli nr 1 picku? Wizards? Ostatni w 2010 roku, wiele lat tankingu, stolica, drużyna wstaje z kolan. Charlotte? Aż trudno uwierzyć, ale drużyna, która od dawna jest słabiutka, ostatni nr 1 miała w 1991 roku. Jordan się nie doczekał, więc może teraz? Pelicans? Pechowa drużyna, ostatnio 2019 Ziom, może trzeba im pomóc przełamać złą passę? Philadelphia? Chyba najmniej im się należy, więc może jednak? Brooklyn? Tworzy się ciekawa drużyna, Nowy York, trzeba pomóc marketingowo? Toronto? Walczą, skład mega dziwny i przepłacony, ale może po dodaniu nr1 gotowy do powrotu na szczyty? Spurs? Może NBA by chciała stworzyć potwornie mocną drużynę na lata. Pop odszedł, może prezent na emeryturę? Rockets? Drużyna gotowa do walki, ostatni nr1 to 2002 Yao Blazers? Może reklamacja za Odena? Czarny koń. Dallas? Może jakaś umowa za oddanie Doncica do bardziej marketingowego zespołu? Bulls? Jordan itd, w sumie dawno nie mieli. Dobre miejsce. https://www.tankathon.com/pick_odds Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano Niedziela o 21:14 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 21:14 Mavs będzie w top3 na luzie, trade Doncica do Lakers musi być nagrodzony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbajag Opublikowano Poniedziałek o 00:12 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 00:12 4 godziny temu, Tecu napisał(a): Kogo obstawiacie? Jedna drużyna będzie ustawiona na lata, wg mnie to mniej więcej sytuacja jak w drafcie z Wemby. Utah? Biały, mormoni, nigdy nie mieli nr 1 picku? Wizards? Ostatni w 2010 roku, wiele lat tankingu, stolica, drużyna wstaje z kolan. Charlotte? Aż trudno uwierzyć, ale drużyna, która od dawna jest słabiutka, ostatni nr 1 miała w 1991 roku. Jordan się nie doczekał, więc może teraz? Pelicans? Pechowa drużyna, ostatnio 2019 Ziom, może trzeba im pomóc przełamać złą passę? Philadelphia? Chyba najmniej im się należy, więc może jednak? Brooklyn? Tworzy się ciekawa drużyna, Nowy York, trzeba pomóc marketingowo? Toronto? Walczą, skład mega dziwny i przepłacony, ale może po dodaniu nr1 gotowy do powrotu na szczyty? Spurs? Może NBA by chciała stworzyć potwornie mocną drużynę na lata. Pop odszedł, może prezent na emeryturę? Rockets? Drużyna gotowa do walki, ostatni nr1 to 2002 Yao Blazers? Może reklamacja za Odena? Czarny koń. Dallas? Może jakaś umowa za oddanie Doncica do bardziej marketingowego zespołu? Bulls? Jordan itd, w sumie dawno nie mieli. Dobre miejsce. https://www.tankathon.com/pick_odds Ja bym chyba chciał by 1 dostali w Portland ale obstawiam Brooklyn lub Hornets. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano Poniedziałek o 05:01 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 05:01 Utah. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allen Opublikowano Poniedziałek o 06:34 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 06:34 Trust the proces Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
splaash Opublikowano Poniedziałek o 07:30 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 07:30 Z 1 obstawiam mavs. Nie zdziwię się jednak jeśli będzie to Brooklyn ewentualnie inny big market. Nba straci jeśli Flagg trafi do zasciankowgo klubu bez kibiców gwarantujących cash. Mam tez nadzieje ze cos w top 4 wylosują spurs, ale to bardziej marzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Behemot Opublikowano Poniedziałek o 11:00 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 11:00 Teorie spiskowe widzę nie tracą na popularności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano Poniedziałek o 11:09 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 11:09 8 minut temu, Behemot napisał(a): Teorie spiskowe widzę nie tracą na popularności. W NBA? Knicks - Ewing 1dynki Cavs za Jamesa Zion za AD Spurs z mega "fartem" Toż to jest USP a nie teoria spiskowa xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMeF Opublikowano Poniedziałek o 13:09 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 13:09 5 godzin temu, splaash napisał(a): Nba straci jeśli Flagg trafi do zasciankowgo klubu bez kibiców gwarantujących cash. NBA wysłało Wembanyamę do San Antonio, Ziona do Nowego Orleanu, Davisa do Nowego Orleanu, Duranta/Odena do Portland/Seattle, LeBrona do Cleveland - najbardziej hype'owani prospekci kończyli na jakichś nie-bigmarketowych wypizdowiach. Zdolności predykcyjne draftowych spiskowców są na minimalnym poziomie, bo dopiero po fakcie leci jakaś ~akceptowalna teoria. Oczywiście możliwe, że Flagg trafi do Brooklynu, mają te kilkanaście % szans. Ale jak trafi do Sixers, Raptors, Jazz, Wizards, Rockets, Mavs, Bulls, Spurs - to też wleci jakaś teoryjka, chyba tylko na Hornets, Pelicans, Blazers, Hawks nie miałbym pomysłu, ale pewnie też do zrobienia. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano Poniedziałek o 13:16 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 13:16 Jak NBA miałoby coś ustawiać tao sens największy miałoby wysłanie wszystkich top picków na wschód a Flagga do Brooklyn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano Poniedziałek o 14:42 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 14:42 3 godziny temu, Behemot napisał(a): Teorie spiskowe widzę nie tracą na popularności. To tyle zabawa, bardziej pod kątem gdzie byście go widzieli. Bez spiny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi