Skocz do zawartości

Draft 2025

ignazz

Rekomendowane odpowiedzi

Najgorsze jest to że takie medialne chodzenie na skróty może komuś zniszczyć nie tylko karierę ale i życie. I nawet nie piszę tu o tym młodym koszykarzu tylko ogólnie. Niebezpieczne to jest tak czysto ludzko. 

A w filmiku widzę uśmiech właśnie. I raczej wstępne zawieszenie ( grynmas) czy to on będzie wywołany. 

Znak czasu. Dyskutujemy o reakcji a nie o jego grze czy ficie dla raptors. 

34 minuty temu, BMeF napisał(a):

Allen nie cytował mojego posta, Ty tak. Gdzie ten gracz mówi o rozłące z dzieckiem? 

(możliwe, że jest jakieś dziecko i podwójnie zmarnowałem 10 minut życia, wtedy poproszę o link)

Na razie, szanse na to, że gracz w mockach na miejscach 10-14, w drafcie wybrany z #9, postanowił zrobić all-time grymas na kamerze na organizację, dla której był na workoutach, a Raptors wybrali go bez solidnego scoutingu - jest jednak dużo mniejsza niż to, że to było po prostu 'o k****, stało się, nie wierzę'-reakcja. I jedyne video jakie znalazłem to właśnie takie tłumaczenie. 

Gdzies mi to migeneło w nocy na twitterze, ale bylem zaspany i moglem cos źle uslyszec.

Sprobuje to odnalezć.

20 minut temu, ignazz napisał(a):

Najgorsze jest to że takie medialne chodzenie na skróty może komuś zniszczyć nie tylko karierę ale i życie. I nawet nie piszę tu o tym młodym koszykarzu tylko ogólnie. Niebezpieczne to jest tak czysto ludzko. 

A w filmiku widzę uśmiech właśnie. I raczej wstępne zawieszenie ( grynmas) czy to on będzie wywołany. 

Znak czasu. Dyskutujemy o reakcji a nie o jego grze czy ficie dla raptors. 

xd Bez przesady, nic mu nie będzie, za to fakt, że 'haha, cancer nie chce grać dla Raptors' zbierze 23k lajków na Twitterze, a 'aww, emocjonalny gracz po wyborze w drafcie' z 900 lajków, więc z automatu jako odbiorca wybieramy tę pierwszą opcje - to już rzeczywiście znak czasów. 

ja tak właśnie odpoczywam

nie miałem z duzo czasu i nie znalazłem by się do sytuacji odnosił, pewnie coś się pojawi prędzej czy później, to będzie wiadomo kto co komu kręci

2 godziny temu, BMeF napisał(a):

Allen nie cytował mojego posta, Ty tak. Gdzie ten gracz mówi o rozłące z dzieckiem? 

tak zasugerował, to uznałem, że coś takiego było, a jak nie to trudno, zakładałem, że czytałeś wszystkie posty, stąd nawiązanie do tego

Cytat

Cameras caught Collin Murray Boyles dropping an F-bomb when he was drafted by the Raptors. He clarifies: "Just disbelief. Toronto is the first team that I worked out for. What I said was not a bad thing. Just very thankful. That was a surreal moment. This organization has a good history"

More CMB on the Raptors: "I’m super excited. I know how passionate the fans are, how diverse the city of Toronto is. To see that and to be around that environment on a daily basis is something that is going to make me a better player overall. That environment is amazing, the city is great

Afera fuckowa wyjasniona, mozna sie rozejsc ;-]

W sumie chyba nam umknelo jak duze to sa emocje gdy sie zostaje wydraftowanym. Gdyby powiedzial "Fuck yeah" byloby to bardzo naturalne.

Godzinę temu, wiLQ napisał(a):

"Just disbelief. Toronto is the first team that I worked out for. What I said was not a bad thing. Just very thankful. That was a surreal moment. This organization has a good history"

More CMB on the Raptors: "I’m super excited. I know how passionate the fans are, how diverse the city of Toronto is. To see that and to be around that environment on a daily basis is something that is going to make me a better player overall. That environment is amazing, the city is great

taa, to mi przypomina jak Sousa slowa JP2 cytowal na pierwszej konfie

szkoda, ze nie powiedzial jeszcze ze od dziecka smigal w koszulce Bargnianiego

506994391_9799841806809435_1693312467792

ona  tez very thankful tu wyglada, pewnie po prostu tak ekscytacje i radosc razem ukazuja

nie zkladalem, ze on rzeczywiscie mial w glowie najgorsze rzeczy, ale to oswiadczenie, to niezly  pic sie wydaje

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

Nie to co twoje spójne wyważone wypowiedzi. Zamiast już odpuścić babola bo takim był twój atak na gracza wyzwiskiem już nawet nieważne czy ze słusznego czy niesłusznego podejrzenia co pomyślał mówiąc FAK nadrobiłbyś i pooglądał jak on radzi sobie na boisku. Zamiast tego dalej idziesz stykowo z konflikt przywołując zdjęcie miłej dla oka blondynki. Moza ona wie że on ma dupeczke na boku właśnie w TOR. Wtedy to jego FAK można odczytać bardzo ale to bardzo dosłownie ;) 

Fajnie sklecił zdanie. Oj żebyś Ty Wąski władał tak polszczyzną. 

Na prawdę nie wiem jak komentować twoje zachowanie w tym temacie. 

No i zazdroszczę bo jak Ty pójdziesz do roboty a tam jest zamieszanie to twoja dupeczka po 3 godzinach tego hałasu wokół cały czas się uśmiecha zapewne. 

I chyba wiesz że że stóp klatki można poszukać takich ujęć aby miły uśmiechnięty polityk wyglądał jak diabeł Tusk. 

Media dalej się karmią tematem który właśnie został wyjaśniony. 

Przywołany przez Ciebie papież zapewne by powiedział nie idź tą drogą. Chodź ze mną na kremówki.  

A wracając do zdjęcia tam w tle sami fani raptors chyba :) 

Niedorzeczne są te twoje domysły co gracz miał na myśli i nawet jeżeli masz racje nie zmienia to nic. Nie wyzywasz za takie coś kogoś kogo nie znasz, nie wiesz o okolicznościach ani głównych ani pobocznych. Nie okopuj się proszę w tym twoim potwierdzeniu że wiesz co zrobił gracz i dlaczego bo nie o to tu nam chodziło tylko o Twoją reakcję. Atak słowny z oceną intelektu na podstawie 10 sekundowego filmiku. A teraz jeszcze poprawiasz zdjęciem. 

4 minuty temu, ignazz napisał(a):

j żebyś Ty Wąski władał tak polszczyzną. 

ok, to  tu jestesmy

7 minut temu, ignazz napisał(a):

Na prawdę nie wiem jak komentować twoje zachowanie w tym temacie. 

oj dobrze wiesz, odpowidasz tak szybko jakbys mial gotowy szablon

8 minut temu, ignazz napisał(a):

I chyba wiesz że że stóp klatki można poszukać takich ujęć aby miły uśmiechnięty polityk wyglądał jak diabeł Tusk

no tak, wiadomo, niekorzystnie wypadli w te 20 sekund, magia czasu, magia ekranu, teraz przynajmniej kazdy nastepny bedzie mogl tak reagowac, a po wszystkim mowic, ze tak naprawde jest zachwycony

nie wydaja mi sie w zaden sposob szczere te wyjasniania, nic nie poradze, poza tym, ze rzeczywiscie moglem sobie darowac nazwanie go tak brzydko, ale to pod wplywem chwili, tak naprawde, to jestem przeciez zajebiscie very thankful za to ze moge tu pisac ;)

Potrafisz ludzi zaskoczyć. Najpierw dziwnym atakiem. Potem uporczywością trzymania swojego zdania a teraz gdy wydawało mi się że temat się ładnie wyjaśnił powrotem do „dowodzenia” wyższości swojej tezy fotka gdy nawet nie znamy okoliczności. I nadal nie o to chodzi. Czego zdaje się nie rozumiesz.  

Mi się akurat zdjęcie podoba. Na pewno pani na niej nie nazwę durniem, tępa dzida czy jakikolwiek inaczej. Bo wyzywać z powodu że domyślam się takiej czy innej reakcji ;) u niej i to sam interpretuje sobie  

Co to była za wrzuta z tym obrażeniem. Zastanowiłeś się nad tym czy nadal mydlisz czy dyskutujemy o reakcji gracza? 

Przecież ja się przyczepiłem twojej reakcji obrażenia gościa. Tym bardziej dziwne że sam fajnym gościem jesteś kojarząc złoty. 

A jakby gracz wyskoczył pod sufit halli to byś twierdził że nie szczere i też że on dureń ? 

Ciężko Tobie dogodzić ostatnimi czasy. Nawet KaT się żalił. 

I chyba nie będziesz robił scen z powodu cytatu z Killera Wąski. 

Edytowane przez ignazz

24 minuty temu, ignazz napisał(a):

A wracając do zdjęcia tam w tle sami fani raptors chyba :) 

Szkoda, że ta Chloe wybiera na co dzień stylówkę na generyczną blondi z tego co widzę na IG, bo wczoraj pokazała duży potencjał - może o to chodziło. 

10 minut temu, ignazz napisał(a):

Co to była za wrzuta z tym obrażeniem.

ja sie Iggy nie obrazam, przyzwyczailem sie juz, ze czuwasz nade mna w dnie w nocy, na koniec dnia to nawet sympatyczne

11 minut temu, ignazz napisał(a):

Przecież ja się przyczepiłem twojej reakcji obrażenia gościa.

no napisalem juz, ze pewnie za mocna reakcja, tyle, ze ja tak czesto po prostu reaguje, to nie jest udawane, zwlaszcza, ze potem zwykle musze sie tlumaczyc 10 postow wyjasniajac swoj punkt widzenia, a to akurat jest dosc osobliwy przypadek

12 minut temu, ignazz napisał(a):

Ciężko Tobie dogodzić ostatnimi czasy. Nawet KaT się żalił. 

naprawde? juz niech sie przestanie mazac, jest faworytrem do Finalu, powinien  byc zachwycony :)

15 minut temu, ignazz napisał(a):

Mi się akurat zdjęcie podoba.

Pani to w ogole jest gwiazda draftu, razem z mama Dylana Harpera zreszta

Mamę Dylana to już zostaw fanom spurs. Tak jak siostrę Wemby. Dla Ciebie bracia Jokica. ;) 

Mama już się doczekała specjalnego tematu na forum spurs i nick happy end. 

W nawiązaniu oczywiście ze spurs ostatecznie wybrali Harpera a nie kombinowali z wymianą na gwiazdę lub innego trade downu 

IMG-0351.jpg

Według mnie afera z tym fakiem CMB z głębokiej dupy wzięta. Dla mnie to wyglądało jak: "Fuck, (that finally happened, I am in, mission accomplished, all stress gone and I can stop sweating now, at least until the next workout)"

Z innej beczki, to cieszy Noa w moich Byczkach. Już kilka miesięcy temu stawiałem na Francję, w obu rundach i na Essengue postawiłem, jak jeszcze oscylował w okolicach 20 picku. Atletycznie jest niesamowity, ma czuja do przechwytów, świetnie skacze do bloków, potrafi dobrze i niestandardowo podać w tempo, a na obręczy kończy z dużą skutecznością i pewnością. Kozioł, kreowanie rzutów, trójka (pomimo niezłej formy) do poprawy. Świetny jest, jeśli chodzi o FTA, co przy jeszcze ograniczonej grze ofensywnej świadczy tylko o wysokim BBIQ gracza.

Zaangażowania w grę, waleczności i atletyzmu nie nauczysz, ale w tym przypadku nie musisz, bo to wszystko jest. Cała reszta jest do zrobienia i podkreślmy, że mówimy o drugim najmłodszym graczu w tym drafcie. Gość porusza się po boisku szybciej niż większość guardów, co widać w hajlajtach, a wyniki z Draft Combine tylko to potwierdzają.

Oczywiście jego akcje obniżyły trochę te finały ligi niemieckiej, ale uważam, że jakby zamiast tego zagrał zeszły sezon w NCAA, to z tą fizycznością, skillem i BBIQ brano by go w top5 tego draftu. Obym się nie mylił i oby ten post nie stał się obiektem szydery, bo dawno się nie zaangażowałem w draft, tak jak w ten. Rok temu ogarnąłem kim jest Matas dopiero po drafcie...

Pozdrawiam

2 godziny temu, steve napisał(a):

po co w ogole Nets, az 5 pickow 1 rundowych w jednym drafcie? nie mogli pojsc w gore poswiecajac jakis pick? dla mnie to bez sensu, ktos wyjasni?

Zapewne probowali polaczyc picki i pojsc w gore, ale po prostu otrzymali "nie, dziekuje".
Plan "spakuj kilka dalszych pickow i kup cos wysoko" jest tylko fajny w teorii bo rzadko sie zdarza, ze komus draftujacemu w Top10 pasuje taki uklad.

W zwiazku z tym rzucili kostka 5 razy z zalozeniem, ze 1-2 z nich trafi chociaz 4+.

1 minutę temu, wiLQ napisał(a):

Zapewne probowali polaczyc picki i pojsc w gore, ale po prostu otrzymali "nie, dziekuje".
Plan "spakuj kilka dalszych pickow i kup cos wysoko" jest tylko fajny w teorii bo rzadko sie zdarza, ze komus draftujacemu w Top10 pasuje taki uklad.

W zwiazku z tym rzucili kostka 5 razy z zalozeniem, ze 1-2 z nich trafi chociaz 4+.

Chcesz wiedzieć jak to jest?

zapraszam do wspólnej gry begm bo akurat negocjowałem nieudanie ten myk. I ceny były wyższe u nas niż w RL. Pazerne kótasy 

Teraz, ignazz napisał(a):

Chcesz wiedzieć jak to jest?

zapraszam do wspólnej gry begm bo akurat negocjowałem nieudanie ten myk. I ceny były wyższe u nas niż w RL. Pazerne kótasy 

Wiem dobrze jak to jest z wlasnego doswiadczenia gdyz gram w FBXa ;-] Tez mamy wolne miejsca!